maritbet girişmaritbet
Otoport 145 bin dolardan başlıyor

Otoport 145 bin dolardan başlıyor

Türkiye’nin ilk, Avrupa’nın en büyük otomobil alışveriş merkezi Otoport AVM’de galeriler 145 bin dolardan başlayan fiyatlarla…

Türkiye'nin ilk, Avrupa'nın en büyük otomobil alışveriş merkezi Otoport AVM'de galeriler 145 bin dolardan başlayan fiyatlarla…

Gül Yapı ve Kullar İnşaat ortaklığıyla Beylikdüzü'nde inşa edilen Otoport projesinde yer alan galeriler 145 bin dolar ile 2 milyon 500 bin dolar arasnda değişkenlik gösteriyor.

Türkiye'nin otomobil ilk alışveriş merkezi Otoport, tüm araba markaları ve araba alınırken ihtiyaç duyulan her şeyi bünyesinde topluyor.

Fiyatlar

145 bin dolardan başlar ile 2 milyon 500 bin dolara arasında değişenlik gösteriyor.

Ödeme planı

Yüzde 30 peşin 24 ay vade ya da peşin ödemelerde şirket bünyesinde indirim yapılıyor.

Markalara, yatırımcıya ve ithalatçıya sunduğu birçok avantajla otomotiv sektöründe değişimin öncüsü olan Otoport,  hem galericiye, hem otomobil alıp satmak isteyene hem de yatırımcıya kazandıracak.

120.000 m2'lik alana ve 200 m E5 cephesine sahip Otoport'ta;

160 Oto Galeri, Motor ve Bisiklet Galerileri, Deniz Araçları, Yapı Marketleri, Banka Şubeleri, Sigorta Acenteleri, Noter, Kafe ve Restoranlar, Go-kart Pisti, Kid-Stop Akülü Araç Pisti, Hobi Merkezi, Tuning Atölyesi, Servis alanları, Oto Kuaförü bir arada bulunuyor.

Emlaktasondakika.com

Otoport İletişim Bilgileri

Web adresi: http://www.otoport.com.tr/

Telefon: 212 875 06 07

Faks: 423 60 09

E-posta: [email protected]

 

Yorum Yaz