maritbet girişmaritbet
Önay Garden Residence’da fiyatlar 59 bin TL'den başlıyor!

Önay Garden Residence’da fiyatlar 59 bin TL'den başlıyor!

Önay Grup tarafından İstanbul Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Önay Garden Residence projesinde daire fiyatları 59 bin TL’den başlıyor

 

 
Önay Grup tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Önay Garden Residence projesinde daireler 59 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Önay Garden Residence projesinde uygun ödeme koşulları ve kampanyalı fiyatlarıyla aylık 599 TL'den başlayan fiyatlarla siz de daire sahibi olabilirsiniz.
 
Önay Garden Beylikdüzü'nde 15 katlı blokların her katında 25 daire bulunuyor. Toplam 373 konutun bulunduğu Önay Garden Residence ‘da daireler 2012 yılının Mayıs ayında sahiplerine teslim edilecek.
Önay Garden Beylikdüzü projesinde 1+1'lar 32-39 metrekare, 1+1'ler 50-77 metrekare, 2+1'ler ise 82-150 metrekare olarak tasarlandı.
 
Önay Garden Residence projesinde kat bahçeli daireler, teraslı açık yarı olimpik yüzme havuzu, terasta güneşlenme alanı, fitness salonu, squash alanı, kafeterya ve kafeterya terası, bilardo ve masa tenisi, sauna ve masaj salonu, buhar odası, Türk hamamı, butik mağazalar, kreş, lobi, otopark, vale, 7-24 güvenlik, resepsiyon ve danışma hizmetleri, temizlik ve bahçe bakımı hizmetleri bulunuyor.


Önay Garden Residence iletişim bilgileri
Web: www.onaygarden.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0212 853 13 13
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz