maritbet girişmaritbet
Onaltı Dokuz İstanbul'da 1+1 daire 700 bin TL’ye!

Onaltı Dokuz İstanbul'da 1+1 daire 700 bin TL’ye!

Zeytinburnu sahilinde inşa edilen Onaltı Dokuz projesindeki daireler büyüklüklerine göre tasarlandı. Projedeki92 metre 1+1 daireler 700 ile 720 bin TL arasından satılıyor

Astay Gayrimenkul tarafından Zeytinburnu'nda yapılacak ve bölgenin en lüks konut projelerinden biri olacak olan Onaltı Dokuz İstanbul projesi iç mimarisi ile de dikkat çekiyor. Zeytinburnu sahilindeki Kazlıçeşme'de 344 rezidans ve bir apart otelden oluşan üç blokluk projedeki dairelerin dekorasyonu iç mimar Hande Tözün tarafından yapıldı. Art Deco trendinin etkisini hissettirdiği dekorasyonda Tözün sınırlı sayıda kişiye satılacak özek daireleri tasarladı. Dairelerin önemli bir bölümünde deniz manzarasının hakim olduğu projede dubleks daireler, bahçe kullanımları ile müstakil villaları aratmıyor.

Panoramik manzara
92 metrekarelik 1+1'ler ile 171 metrekareye kadar farklı daire seçeneklerinin yer alacağı projede mimar Tözün, ev sahiplerine küçük dairelerde İskandinav tarzı, daha büyük dairelerde ise İtalyan ve Art Deco tarzını öneriyor. Projedeki dairelerin en önemli özelliği ise şehrin merkezinde yer alması nedeniyle sahip olduğu panoramik deniz manzarası. Bu nedenle de projenin adı geniş ekran film görüntüsünü andırdığı için Onaltı Dokuz ekranlı televizyondan geliyor.

Tözün, ev sahipleri için sekiz farklı seçenekte daire tasarladıklarını söyleyerek "Tek bir iç mekan konsepti yok, her ihtiyaca ayrı bir konsept oluşturuldu. Farklı aile tipleri için konutları en işlevsel hale getirdik ve daire metrekarelerine göre evlerde olabilecek en estetik ve konforlu düzenlemeyi sunduk. Dekorasyonda, kahve ve bej tonlarını yoğun olarak kullanılırken fuşya, mor ve sarı renklerle ortam canlandırıldı. Çocuk ve genç odaları ise çok daha canlı tonlarla ve eğlenceli olacak şekilde hazırlandı. Banyolar ve mutfaklar gün ışığını alabilecek şekilde tasarlanırken, manzaraya karşı banyo keyfinin çıkarılabileceği küvetler yerleştirildi.

700 bin TL'den başlayacak 
Projedeki92 metre 1+1 daireler 700 ile 720 bin TL arasından satılırken, 121-135 metrekare arasındaki 2+1'ler 701 bin lira 1 milyon 26 bin TL, 161-171 metrekare daireler ise 1 milyon 151 bin TL ile 1 milyon 655 bin TL'den satışa sunulacak. Mart 2012'de tamamlanması hedeflenen projenin içinde Astay Gayrimenkul tarafından işletilecek 18 bin metrekarelik bir alışveriş merkezi de bulunuyor

 

Onaltı Dokuz İstanbul iletişim bilgileri

Web: www.onaltidokuzistanbul.com

Web: http://www.astayyatirim.com/

Tel: 0212 444 41 69  

  • Etiketler:

Yorum Yaz