maritbet girişmaritbet
Ömür İstanbul, Esenler'in ilk lüks konut projesi olacak

Ömür İstanbul, Esenler'in ilk lüks konut projesi olacak

Efitaş İnşaat, Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat tarafından Esenler'de inşa edilen Ömür İstanbul projesi 278 konut ve 3 ticari üniteden oluşacak.

Efitaş İnşaat, taahhüt alanındaki 30 yılı aşkın tecrübesini Esenler'de hayata geçireceği Ömür İstanbul projesiyle gayrimenkul yatırımı alanına taşıyor. Efitaş İnşaat, Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat ortaklığı ile hayata geçireceği Ömür İstanbul ile kentsel dönüşümün hız kazandığı Esenlerin ilk lüks konut projesini hayata geçirecek. Kentsel dönüşüm çalışmalarına her yönüyle destek olmayı ilke edinen Efitaş İnşaat, Ömür İstanbul projesiyle bölgede hayata geçecek dönüşüm projelerine de örnek olmayı ve bölgede lüks konut anlayışını yukarıya taşımayı amaçlıyor.

4 Blokta 278 konut

Efitaş İnşaat'ın, Esenler Belediyesi ve Eskon İnşat ortaklığı ile hayata geçireceği Ömür İstanbul projesi Esenler Turgut Reis Mahallesi'nde yer alıyor. 10 bin metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde inşa edilecek Ömür İstanbul projesinde 4 blokta, 278 konut ve 3 ticari ünite yer alacak. Farklı büyüklük ve tipte birçok alternatif daire seçeneğinin bulunacağı Ömür İstanbul'da 

  • 1+ Çocuk; 2 tip olmak üzere 12 adet daire, 
  • Net:64.60 m2 / Brüt:70.74 m2 (Metrekareler yön ve cephesine gore değişiklik gösterebilir.)
     
  • 2+1 daire ; 8 tip olmak üzere 149 adet daire,  
  • Net:147.66 m2 / Brüt:163.08 m2 (Metrekareler yön ve cephesine gore değişiklik gösterebilir.) 
     
  • 3+1 daire ; 6 tip olmak üzere 113 adet daire 
  • Net:158.20 m2 / Brüt:172.29 m2 (Metrekareler yön ve cephesine gore değişiklik gösterebilir.) 
     
  • 4+1 daire;  Tek tip 4 adet daire olmak üzere 
  • Net:220.03 m2 / Brüt 328.42 m2 daire tipleri bulunuyor. 

5 Mayıs'ta görücüye çıkıyor

Ruhsatı alınmış ve zemin +15 kat olarak projendirilen Ömür İstanbul'da 7'nci kattan sonra teraslı daireler yer alacak. Projede yer alan teraslar istenildiği taktirde cam bölme ile kapatılarak kış bahçelerine dönüştürülebilecek. Ramada Plaza Tekstilkent'te 5 Mayıs Cuma Günü, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Efitaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fevzi Kaçan ve Efitaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Kaçan'ın katılımıyla basın lansmanı gerçekleşecek olan Ömür İstanbul projesinin, satış lansmanı ise 13 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Hemen teslim tapu

Proje alanında yer alan satış ofisinde 2+1 örnek dairenin hazır olduğu Ömür İstanbul projesinin 24 ay sonunda teslim edilmesi planlanıyor. Projeden daire alanların tapusu ise satış vaadi sözleşmesinin imzalanmasından kısa bir süre sonra daire sahiplerine teslim edilecek.

Akıllı ev sistemi altyapısı ve ankastre ürünler ile birlikte daire teslimlerinin yapılacağı Ömür İstanbul projesinde; kapalı otopark, kapalı bay ve bayan yüzme havuzu, toplantı odaları, kreş, mescid, taziye odası gibi sosyal donatı alanlarına da yer veriliyor. 

Merkezi ulaşım, metro yanı başında

Merkezi konumuyla dikat çeken Ömür İstanbul projesi, Tekstilkent, İSTOÇ, Hal, Giyimkent gibi ticaret merkezlerinin tam ortasında yer alıyor. Sağlık kurumlarının da hemen yanıbaşında olan Ömür İstanbul, Medipol Hastanesi'ne 10, Kadın ve Çocuk Sağlığı Hastanesi'ne ise 8 dakika uzaklıkla bulunuyor. E-5, TEM gibi ulaşım akslarının tam ortasında konumlanan Ömür İstanbul projesinin 5 dakika uzaklığında Tekstilkent – Giyimkent metro istasyonu yer alacak. Proje tamamlandığında, metro hattı da hizmete girmiş olacak. Bu istasyonun yer alacağı ve yapımına Şubat 2014'te başlanan Mecidiyeköy – Kağıthane – Alibeyköy – Mahmutbey Metro Hattı'nın Ocak 2018'de tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor. Ömür İstanbul, projesi İstanbul'u Anadolu'ya ve dış dünyaya bağlayan Atatürk Havalimanı'na da 25 dakika mesafede yer alıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

"İstanbul'da 300 bin konutu dönüştürerek tarihi bir başarıya imza attık"
  • 20.08.2022 09:54

"İstanbul'da 300 bin konutu dönüştürerek tarihi bir başarıya imza attık"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugüne kadar İstanbul'da 300 bin konutu dönüştürerek ger ...

Esenler'de 60 bin konutluk dönüşüm başlıyor!
  • 17.08.2022 09:43

Esenler'de 60 bin konutluk dönüşüm başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye'nin en büyük ...

Göksu: 'Kentsel dönüşüm, Esenler'in gündeminde'
  • 23.02.2018 16:06

Göksu: 'Kentsel dönüşüm, Esenler'in gündeminde'

Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göks ...

Ömür İstanbul'un örnek dairesi yayında!
  • 02.10.2017 13:32

Ömür İstanbul'un örnek dairesi yayında!

Efitaş İnşaat, Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat ortaklığı tarafından hayata ge ...

Ömür İstanbul'un satış ofisi yayında!
  • 02.10.2017 13:32

Ömür İstanbul'un satış ofisi yayında!

Esenler Turgut Reis Mahallesi'nde inşa edilen Ömür İstanbul projesinin satış ofi ...