maritbet girişmaritbet
Oksizen Konakları’nda son 7 villa!

Oksizen Konakları’nda son 7 villa!

Eroğlu Yapı imzasıyla Zekeriyaköy'de inşa edilen Oksizen Konakları'nda yer alan dairelerin fiyatları 1 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor

Eroğlu Yapı imzasıyla Zekeriyaköy'de inşa edilen Oksizen Konakları'nda yer alan dairelerin fiyatları 1 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Fiyatlar

Son 7 villanın satışa sunulduğu Oksizen konaklarında kalan tek tip 4+1 villalar KDV dahil 1 milyon dolardan satışa sunuluyor.

Ödeme planı

Peşin ödemelerde yüzde 10 iskonto uygulanıyor. Vadeli ödemelerde ise; Yüzde 30 peşin geri kalan yüzde 70'lik bakiyeyi 24 ay vade farkı uygulamadan Türk Lirası senetlerle vadelendiriliyor 

23 bin metrekarelik alan üzerine kurulan projede hayat 2010 yılından beri sürüyor.. İnşaat alanı 12 bin metrekare olan Oksizen Konakları'nın satılabilir alanı ise 10 bin metrekare.

10 blokta toplam 40 daireden oluşan projede kalan az sayıda konutun satışı devam ediyor 

Oksizen Konakları sosyal donatıları

Konutların hemen teslim edildiği Oksizen Konakları'nın sosyal donatıları arasında; sauna, kapalı-açık havuz, basketbol sahası, tenis kortu, yürüyüş ve koşu parkuru ile kapalı otopark bulunuyor.

Oksizen Konakları ulaşım

 Oksizen Konakları'na yakın olan ve Yedi Tepe Yedi Tünel Projesi kapsamında hayata geçirilmekte olan Sarıyer – Çayırbaşı Tüneli sayesinde ise Maslak ve Levent'e ulaşım rahatça sağlanabilecek. Ayrıca proje Sarıyer merkezine 900 metre uzaklıkta bulunuyor.

Ayşe Özlem Artar/Emlaktasondakika.com

Oksizen Konakları İletişim Bilgileri

Web: www.oksizen.com.tr

Telefon: 0212 218 37 70

E-posta: [email protected]

Yorum Yaz