maritbet girişmaritbet
Nuvo Dragos'a nasıl gidilir? Nuvo Dragos nerede?

Nuvo Dragos'a nasıl gidilir? Nuvo Dragos nerede?

Nuvo Dragos, şehrin içinde, şehrin sorunlarından uzak bir sabaha uyanmak, Adalar’ın eşsiz manzarası eşliğinde keyif kahvesini yudumlamak isteyenleri bekliyor

 

Avrupa Yakası TEM'den & Bostancı E-5 üzerinden;
 
Fatih Sultan Mehmet Köprüsünden, Avrupa'dan Asya'ya geçtikten sonra, Ankara-Bostancı sapağından E-5 karayoluna bağlanılır. Daha sonra Ankara yönünde ilerlerken Kartal-Koşuyolu Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Maltepe tabelaları görüldüğünde Maltepe tabelası yönünde devam edilir. Yolun sağ tarafında bulunan Maltepepark Carrefoursa Alışveriş Merkezi önünden geçildikten sonra yaklaşık 200 metre ileride sol tarafta Nuvo Dragos Projesi Satış Ofisine ulaşılır.
 
TEM'den Ankara istikametinden;
 
Tem otoyolu üzerinden Ankara istikametine doğru gidildiğinde Kartal-Samandıra tabelasından girilir. Kartal-Samandıra gişelerinden geçtikten sonra E-5 Karayoluna Kadıköy-Harem tabelası takip edilerek bağlanılır. E-5 Karayolu üzerinde Cevizli, Kartal-Koşuyolu Eğitim Araştırma Hastanesi tabelasından girilir, karşınıza çıkan Maltepe tabelası yönünde devam edilir. Yolun sağ tarafında bulunan Maltepepark Carrefoursa Alışveriş Merkezi önünden geçildikten sonra yaklaşık 200 metre ileride sol tarafta Nuvo Dragos Projesi Satış Ofisine ulaşılır.
 
E5 karayolu Gebze / Tuzla istikametinden;
 
E5 Karayolu üzerinden Harem istikametine gidildiğinde, sırası ile Tuzla, Pendik istikametleri geçilir. Kartal köprüsünü de geçtikten sonra Cevizli, Adalet Sarayı, Kartal-Koşuyolu Eğitim Araştırma Hastanesi tabelasından girilir, karşınıza çıkan Maltepe tabelası yönünde devam edilir. Yolun sağ tarafında bulunan Maltepepark Carrefoursa Alışveriş Merkezi önünden geçildikten sonra yaklaşık 200 metre ileride sol tarafta Nuvo Dragos Projesi Satış Ofisine ulaşılır.
 
E5 karayolu / Kadıköy istikametinden;
 
Kadıköy, Bostancı'dan E-5 Karayolu üzerinde Kartal istikametinde devam edilir. Kartal-Koşuyolu Eğitim ve Araştırma Hastanesi,  Maltepe tabelaları görüldüğünde Maltepe tabelası yönünde devam edilir. Yolun sağ tarafında bulunan Maltepepark Carrefoursa Alışveriş Merkezi önünden geçildikten sonra yaklaşık 200 metre ileride sol tarafta Nuvo Dragos Projesi Satış Ofisine ulaşılır.
 
Maltepe sahil yolundan;
 
Kadıköy istikameti sahil yolundan gelindiğinde Maltepe tabelası yönünde devam edilir. Karşınıza çıkan ikinci Cevizli-Gülsuyu tabelasından sola dönüş yapılarak Maltepe-Gülsuyu tabelası yönünde düz devam edilir. Sonrasında Cevizli-Kartal tabelasından sağa dönülür ve Kartal-Koşuyolu, Çevreyolu-Soğanlık tabelaları yönünde devam edilierek yaklaşık 700 metre ileride sağ tarafta Omsan Lojistik geçildikten hemen sonra Nuvo Dragos Satış Ofisine ulaşılır.
 
Nuvo Dragos İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0216 371 98 58
 
Zeynep Karabağ/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ahmet Özderici Nuvo Dragos'u anlatıyor
  • 11.10.2017 17:28

Ahmet Özderici Nuvo Dragos'u anlatıyor

Özderici GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Ahmet Özderici, Nuvo D ...

Nuvo Dragos basın lansmanı yayında
  • 05.06.2014 15:24

Nuvo Dragos basın lansmanı yayında

Özderici GYO imzası taşıyan Nuvo Dragos projesinin lansmanı yayında ...

Nuvo Dragos'ta yüzde 0.98 faize ek sıfır KDV!
  • 28.01.2019 14:59

Nuvo Dragos'ta yüzde 0.98 faize ek sıfır KDV!

Maltepe Bölgesi’nin en çok tercih edilen projesi Nuvo Dragos’ta şimdi de ev sahi ...

Nuvo Dragos'ta hemen teslim evler 60 ay sıfır faizle!
  • 02.10.2017 10:38

Nuvo Dragos'ta hemen teslim evler 60 ay sıfır faizle!

Özderici GYO'nun Maltepe'de inşa ettiği Nuvo Dragos'ta hemen teslim daireler 60 ...

Nuvo Dragos’un 2. etabı basına tanıtılıyor
  • 27.09.2017 11:33

Nuvo Dragos’un 2. etabı basına tanıtılıyor

Özderici GYO güvencesiyle İstanbul'un Maltepe bölgesinde inşa edilen Nuvo Dragos ...