maritbet girişmaritbet
Nurol Tower’ın kulesi satılacak, çarşısı portföyde kalacak!

Nurol Tower’ın kulesi satılacak, çarşısı portföyde kalacak!

Nurol GYO imzasıyla Çağlayan’da hayata geçirilen Nurol Tower projesinin tanıtımı bugün yapıldı. 30 kattan meydana gelen projede 27 kat satılabilir özelliğe sahip. Projede metrekare fiyatları 5 bin dolar ile 7 bin 500 dolar arasında değişiyor

 

Nurol GYO imzasıyla Çağlayan'da hayata geçirilen Nurol Tower projesinin tanıtımı bugün yapıldı. 30 kattan meydana gelen projede 27 kat satılabilir özelliğe sahip. Projede metrekare fiyatları 5 bin dolar ile 7 bin 500 dolar arasında değişiyor.

Kat yüksekliği 4 metre olarak inşa edilen Nurol Tower'da konutlar yükseltilmiş taban ve tamamlanmış sistem bağlantısıyla teslim ediliyor.

Müşterinin evini ofis ya da konut olarak tasarlamasını sağlayacak olan proje konut ruhsatına sahip. Konutlar aynı zamanda ofis olarak kullanılabiliyor.

Yapılan araştırmalara göre; müşteriler, yeni eve taşınmadan önce yüzde 63 hafif, yüzde 20 ağır tadilat yaptırıyorlar. Bu durumda ciddi bir malzeme israfı oluyor. Nurol Tower, bunu engellemek için müşteriye özel tasarım fırsatı sunuyor. Böylece bina içindeki tadilatları kontrol altında tutuyor.  Birden fazla alanın birleştirilmesi de bu aşamada yapılıyor. Nurol Tower'da diğer projelere göre maksimum seviyede ses izolasyonu sağlanacak.

Kuştepe Mahallesi'nde kentsel dönüşün başlayacağı bölgede Şişli Belediyesi, Nurol Tower'a yakın ilgi gösteriyor.

Nurol GYO, Nurol Tower'da EvOfisEv konseptinde nasıl daha güzel tasarım yapılabileceği konusunda mimari yarışma düzenleyecek.

Projenin ayırt edici özelliklerinden biri de; İstanbul'un merkezinde rezidans hizmetleri alabilecekleri küçük alanlı bağımsız bölümlere sahip olması. Nurol GYO, Nurol Tower'da tüm bu ihtiyaçlara cevap verecek özellikler kullandı.

Nurol Tower LEED Gold Sertifikası'na uygun olarak hayata geçiriliyor. Bu nedenle doğaya minimum zarar ve maksimum geri dönüşüm fikri benimseniyor. Nurol Tower'da aidatların yüzde 30-40 daha düşük olması planlanıyor.  Bu durum ise inşaat maliyetini yüzde 10 arttırıyor. Aidatların metrekarede 4 dolardan başlaması planlanıyor.

Nurol Tower'da maksimum yeşil alana önem veriliyor. 100 bisikletlik parkın bulunduğu projede 5-6 duş yer alacak. Projede bu özellikler LEED Gold sertifikası sebebiyle düzenleniyor.

6 bin 192 metrekare arsa alanına sahip olan Nurol Tower projesinde 36 adet mağaza bulunuyor. Mağazaların alanları 30 ile 360 metrekare arasında değişiyor. Projede çarşıyı oluşturan ve baza olarak nitelendirilen binanın oturum kısmı 3 bin 100 metrekareden oluşuyor. Kulenin taban oturumu 900 metrekare olarak belirlendi. Proje kapsamında yer alan  2 bin 200 metrekarelik yeşil alan E-5'ten yüksekte olacak.

Kulenin 26 bin 666 metrekare kullanım alanı olacak. Toplamda ise 65 bin 117 metrekare olarak belirlendi. 142 metre uzunluğa sahip olacak kulede 700 araçlı otopark alanı bulunan projede çarşı alanın yer aldığı baza 3 katlı, kule 30 katlı, bodrum katı 5 katlı olacak.

Bağcılar-Mecidiyeköy metro hattı Nurol Tower'ın altından geçecek. Projenin ihalesi 2013'te yapılacak. Binanın girişi 16 metre, yüksekliği ise 9 metre olacak. 30 katlı  Nurol Tower'ın 27 katı satılabilir olacak. Kalan kısım ise sosyal alanlara, lounge alanına ve restaurant alanlarına ayrılacak.

Nurol GYO'nun eski müşterilerinden yüzde 40'lık bir ön talep oluştu. Bunları da önümüzdeki hafta Pazartesi günü ön talep yapanlarla satış sözleşmesi imzalanacak. Nurol Tower, Nurol GYO imzası taşıyan ilk proje olarak yükseliyor. Bazada yer alan çarşı kısmı, firmanın gayrimenkul portföyünde tutulacak ve sadece kiralama yapılacak.

Çağlayan Adalet Sarayı'na yakınlığı dolayısıyla kiracı sıkıntısı çekmesi beklenmeyen projenin müşterileri arasında çoğunlukla avukatlar ve doktorlar yer alıyor.

İçerisinde 8 asansörün yer alacağı Nurol Tower'da KDV oranı yüzde 1 olarak belirlendi. 140 milyon dolarlık yatırım değerine sahip Nurol Tower'ın ruhsatı konut olarak alındı

Nurol GYO, kendi bünyesinde özel bir ödeme planı hazırlamadı. Ödemeler ya nakit ya da banka kredisiyle yapılıyor. İş Bankası ile anlaşma sağlanan Nurol Tower'da 12 aydan 120 aya kadar yüzde 0,94, 12 aya kadar ise yüzde 0,90 faizli kredi sağlanıyor.

Basın Ekspres Yolu üzerinde Doğan Holding'ten satın alınan binanı yıkımı için ruhsat bekleniyor. Ayrıca Nurol GYO, Seyrantepe'de TT Arena-Şişli Etfal Hastanesi-Evyap arazisi üçgeninde kalacak ve 204 metre uzunluğa sahip olacak bir kule yapacak. Şirket, kulenin inşaatına birkaç haftaya kadar başlayacak.

Nurol Tower kataloğu için tıklayın!

Nurol Tower İletişim Bilgileri

Web: http://www.nuroltower.com.tr/

Telefon: 444 64 96

Sinem Öztürk-Hüseyin Belibağlı/emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nurol GYO'nun projeleri ne durumda?
  • 23.12.2015 17:22

Nurol GYO'nun projeleri ne durumda?

Nurol GYO; Nurol Park, Nurol Life ve Nurol Tower projelerinin son durumu masaya ...

Nurol Tower projesinin basın toplantısı için tıklayın!
  • 26.03.2013 15:49

Nurol Tower projesinin basın toplantısı için tıklayın!

Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç ev sahipliğinde gerçekleştirilen Nurol Tower l ...

Nurol Tower projesinden ilk görüntüler emlaktasondakika.com'da!
  • 19.09.2012 17:49

Nurol Tower projesinden ilk görüntüler emlaktasondakika.com'da!

Nurol GYO tarafından Çağlayan'da hayata geçirilen Nurol Tower projesinin ilk gör ...

Nurol Tower basına tanıtılıyor
  • 12.04.2016 11:30

Nurol Tower basına tanıtılıyor

İstanbul’un kalbi Mecidiyeköy’de yükselen Nurol Tower, 3 Mayıs 2016 günü basına ...

Nurol GYO, MIPIM'de yatırımcılarla buluştu
  • 18.03.2016 13:51

Nurol GYO, MIPIM'de yatırımcılarla buluştu

Dünyanın en büyük organizasyonlarından biri olan MIPIM Uluslararası Gayrimenkul ...

Nurol Tower yatırımı zirveye taşıyor!
  • 07.03.2016 10:46

Nurol Tower yatırımı zirveye taşıyor!

Çağlayan'da Nurol GYO tarafından hayata geçirilen Nurol Tower, konumu ve konforu ...