maritbet girişmaritbet
Nish Adalar Panorama satışta! 173 bin TL’ye!

Nish Adalar Panorama satışta! 173 bin TL’ye!

Nish Adalar'ın yeni etabı Panorama'da, Adalar'a panoramik bakış açısına sahip camekânlı asansörlerle dairelere ulaşım sağlanacak

Nish Adalar'ın yeni etabı Panorama'da, Adalar'a panoramik bakış açısına sahip camekânlı asansörlerle dairelere ulaşım sağlanacak. Süreyyapaşa'da inşa edilen Nish Adalar'da sona gelindi. Haziran ayında ilk etap teslimlerinin başladığı projede, büyük ilgi toplayan etap Nish Adalar Panorama'nın da satışa çıkmasıyla birlikte yoğunluk arttı

173 BİN TL'YE DENİZ MANZARALI DAİRE

Kesintisiz Adalar manzarasıyla dikkat çeken Nish Adalar'da fiyatlar 173 bin TL'den başlıyor. Özyazıcı İnşaat tarafından İstanbul'un en yüksek yerleşim alanlarından Süreyyapaşa'da, 202 bin 500 metrekare arsa üzerinde konumlandırılan Nish Adalar'da cazip ödeme fırsatlarıyla satışa sunulan son dairelere ilgi arttı.

Projenin 150 bin metrekaresinin peyzaja ayrılmasıyla eşsiz bir yaşam alanı oluşturuluyor. Projede, 2 bin 500 m2 kapalı sosyal tesis, 2 bin 500 m2 alışveriş merkezi ile ihtiyacı karşılayacak şekilde ticari ünitelerden oluşan bir kompleks yer alıyor. 4 adet açık yüzme havuzu ve 1 adet kapalı yüzme havuzunun yer aldığı Nish Adalar'da, tenis kortları, voleybol ve basketbol sahaları, wellness merkezi ile birlikte tüm aktiviteleri kapsayan ve site sakinlerine üyelik esası ile profesyonel hizmet verecek şekilde tasarlanan kapalı spor tesisi bulunuyor.

Projenin Panorama etabı da satışa çıktı. Kesintisiz Adalar manzarasına hâkim Nish Adalar, Panorama etabıyla da manzara keyfi sunuyor. En üst katının seyir terasına ayrıldığı Nish Adalar Panorama, sunulan ayrıcalıklarla birlikte alıcısıyla buluşuyor. 1 +1 ve 2 +1 daire seçeneklerinin sunulduğu Nish Adalar Panorama'da her daireye ait kapalı otopark ve kapalı depo alanı bulunuyor. Binanın ön cephesine yerleştirilecek camekânlı asansörlerle dairelere ulaşım sağlanırken Adalara panoramik bir bakış imkânı da bulunacak.

Arkası Süreyyapaşa Ormanı'yla, önü İstanbul ve Adalar manzarasıyla çevrili Nish Adalar konumu itibarıyla ulaşımda da avantaj sağlıyor. E-5 Otoyolu'na 2.5 km, sahil yoluna 4 km, Bostancı İDO iskelesi'ne 7 km mesafede yer alıyor.

Habertürk

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nish Adalar yeni reklam filmi yayında
  • 18.11.2013 10:04

Nish Adalar yeni reklam filmi yayında

Nish Adalar projesinin yeni reklam filmi emlaktasondakika.com farkıyla yayında ...

Ahmet Özyazıcı'dan Nish Adalar projesini dinleyin!
  • 13.08.2012 16:04

Ahmet Özyazıcı'dan Nish Adalar projesini dinleyin!

Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özyazıcı, Nish Adalar projesinin s ...

Nish Adalar projesinde son durum ne?
  • 26.07.2012 15:28

Nish Adalar projesinde son durum ne?

Özyazıcı İnşaat tarafından hayata geçirilen Nish Adalar projesindeki son durumu ...

Nish Adalar'da yüzde bir peşinatla haziranda teslim!
  • 26.05.2012 15:19

Nish Adalar'da yüzde bir peşinatla haziranda teslim!

Maltepe Süreyyapaşa'da Özyazıcı İnşaat ve KİPTAŞ ortaklığıyla hayata geçirilen N ...

Nish Adalar’a pilotun gözünden bakın
  • 27.04.2012 12:04

Nish Adalar’a pilotun gözünden bakın

Deniz manzaralı Nish Adalar’ın inşaatı tüm hızıyla devam ediyor ...

Nish Adalar projesini havadan gördünüz mü?
  • 07.03.2012 18:44

Nish Adalar projesini havadan gördünüz mü?

Maltepe'de Özyazıcı İnşaat tarafından hayata geçirilen Nish Adalar'ın görüntüsün ...