maritbet girişmaritbet
Nish Adalar Panorama'da 261 bin TL'ye!

Nish Adalar Panorama'da 261 bin TL'ye!

Süreyyapaşa Ormanı'nın yanıbaşında yer alan Nish Adalar kesintisiz adalar ve İstanbul manzarası sunuyor

 

Süreyyapaşa Ormanı'nın yanıbaşında yer alan Nish Adalar kesintisiz adalar ve İstanbul manzarası sunuyor. Her daireye bir depo sunulan projede teslimler haziran ayında başlıyor Ozyazıcı İnşaat tarafından İstanbul'un en yüksek yerleşim alanlarından Süreyyapaşa'da, 202 bin 500 metrekare arsa üzerinde konumlandırılan Nish Adalar'da teslimler önümüzdeki ay başlıyor. Projenin büyük ilgi toplayan etabı Nish Adalar Panorama'nım da satışa çıkmasıyla birlikte son daireler için cazip bir kampanya başlatıldı. Başlatılan kampanyada yüzde 1 peşinat ve 120 aya kadar vade seçenekleriyle satışlar devam ediyor. Kısa süreliğine düşük seviyelerde tutulan kredi faiz oranları ise 60 aya yüzde 0.95, 120 aya ise yüzde 0.98 olarak yansıyor. 
 
Fiyatlar ise 261 bin TL'den başlıyor Nish Adalar Panorama'nın sınırlı sayıdaki teraslı dairelerinin yanı sıra Adalar ve İstanbul manzarasına panoramik bir bakış sunan dairelerine de ilgi yoğun. 1 + 1 ve 2 + 1 daire seçeneklerinin sunulduğu Nish Adalar Panorama'da her daireye ait kapalı otopark ve kapalı depo alanı bulunuyor. Binanın ön cephesine yerleştirilecek camekanlı asansörlerle dairelere ulaşım sağlanırken adalara panoramik bir bakış imkânı da bulunacak. 
 
Süreyyapaşa Ormanı'nın yanı başında yer alan Nish Adalar, Yalova'dan Sarayburnu'na uzanan, İstanbul ve Adalar manzarası sunuyor. 
 
5 ADET HAVUZU VAR
 
Projenin 150 bin metrekaresinin peyzaja ayrılmasıyla eşsiz bir yaşam alanı oluşturuluyor. Projede, 2 bin 500 metrekare kapalı sosyal tesis, 2 bin 500 metrekare alışveriş merkezi ile ihtiyacı karşılayacak şekilde ticari ünitelerden oluşan bir kompleks yer alıyor. 4 adet açık yüzme havuzu ve 1 adet kapalı yüzme havuzunun yer aldığı Nish Adalar'da tenis kortları voleybol ve basketbol sahaları wellness merkezi ile birlikte tüm aktiviteleri kapsayan ve site sakinlerine üyelik esası ile profesyonel hizmet verecek şekilde tasarlanan kapalı spor tesisi ile ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunuluyor. Nish Adalar konumu itibarıyla ulaşımda da avantaj sağlıyor. E-5 Otoyolu'na2.5 sahil yoluna 4 Bostancı İDO iskelesine 7 kilometre mesafede yer alıyor. Projenin alt katında eczaneden kuaföre kuru temizlemeye kadar tüm ihtiyaçlara yanıt verecek şekilde konumlandırılan ticari üniteler de Nish Adalar sakinlerine hizmet verecek.
 
Yelda Akgün/HT Emlak
 
Mimar Esin Tümer Nish Adalar'ı yorumluyor!
 
Nish Adalar reklam kampanyasındak ibeş ada bir salon sloganını aynen yansıtıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan KİPTAŞ A.Ş.'ye ait hasılat paylaşımı yöntemi ile yapılmak üzere 202.500 metrekare arazi üzerinde 4 parsel 2.300 konutluk yerleşke 60 konut bloğu 1 residence+2.500 metrekarelik sosyal tesisbloğu ile geniş bir yerleşke. 4parsele hitap eden 4 adet açık yüzme havuzu yürüyüş yolları seyir terasları ve meyva ağaçları ile bezenen peyzajın yanı sıra kapalı havuzu içeren sosyal tesis üyelik esası ile hizmet verecek.'
 
HAVADAR'INGERÇEK ANLAMI
 
Nish Adalar projesi temizve kuru havasıyla farkyaratıyor. Bulunduğu yüksekkot manzara olanaklarını tartışmasız en üst seviyeye çıkarırken Süreyyapaşa Korusu tümüyle ormanlık alanlarla çevrili arazi yapısı doğal hava koridoru olarak eşsiz bir ferahlık sunuyor. Doğal havalandırma şansının yüksek olduğu projede soğutma yüküne karşı klima ihtiyacının olmayacağı yönünde beklenti yüksek.Tam tersi koşullar için yani kışın ısıtma yükünü düşürmek adına dışarıdan mantolama ile ısı yalıtımı yapılarak fiziksel konfor sağlanmış.Ayrıca döşeme ve duvar katmanlarında ses yalıtımı yapılmış.
 
'W' MİMARİ
 
Arazi yapısı nedeniyle eğimli ve kotlamalar ile kullanılıyor. Kotların manzaraya nazır yönlerine "W" şeklinde apartman blokları yerleştirilmiş. Bugeometri ile her odaya maksimum miktarda gün ışığı ve manzara şansı veriliyor.Arazide istinat duvarları ile konut bloklarının ilişkisi teknik olarak çok iyi detaylandırılmış. İstinatlar kendi yüklerini bina strükstüre aktarmadan ama birlikte çalışarak yükü aktarıyor. Yine arazi eğiminden yararlanılarak kapalı otoparklar çözülmüş.Arazi sosyal tesis bloğu ve üst kotta şelale ile merkezleşiyor. Sosyal tesis hem açık hem de kapalı mekânlarında kesintisiz ada manzaralı. Aynı blok yaya kotunda ticari birimler ile merkezi canlı tutuyor.Panoramik asansörler ile manzara kesintisiz 3. Boyuta taşınıyor. Bloklar arazi eğimine göre I 3-1 5 kat arasında değişirken algıda hepsi aynı yükseklikte bir yapılaşma dikkat çekiyor.
 
NASIL BİR EV?
 
Metrekare zengini evlerden biri Nish Adalar. Tünel kalıp sistem ile inşa edilen bloklarda net kat yüksekliği 2.80 metre.Özellikle 1+1 daireler normalde alışık olduğumuz ölçekten daha büyük. Diğer bir özelliği ise bu dairelerdeki banyo hacimlerinin çok geniş olması. Küçük dairelerde çamaşır makinesi için hol dolabının içinde çözüm ararken büyük daireler için çamaşır odaları tasarlanmış ki yıkama kurutma ütüleme depo vb. pek çok ihtiyaca cevap verecek nitelikte. Bunun dışında projedeki her daireye4 ila 8 metrekare arasında değişen bağımsız depo birimleri sunuluyor. Isıtma merkezi sistem panel radyatörlü. Doğalgaz mutfaklarda da kullanılıyor.Dairelerin şeffaf yüzeyleri geniş ve odalara bol güneş ışığı alacak büyüklükte. Tüm duvar ve zemin kaplamaları birinci sınıf.
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yılın ilk çeyreğinde 27,1 milyon yolcu İstanbul'daki havalimanlarından uçtu
  • 25.04.2024 16:52

Yılın ilk çeyreğinde 27,1 milyon yolcu İstanbul'daki havalimanlarından uçtu

İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanları, ocak-mart döneminde, geçen yılın aynı d ...

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı açıldı
  • 27.02.2024 12:20

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı açıldı

İstanbul'un en eski demir yolu hatlarından biri olan Sirkeci-Kazlıçeşme arasında ...

Bakan Özhaseki: " Gelin şu kentsel dönüşüme lütfen mani olmayın"
  • 22.02.2024 16:48

Bakan Özhaseki: " Gelin şu kentsel dönüşüme lütfen mani olmayın"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul’da 5.500 ...

Bakan Özhaseki: "İstanbul'da 1 milyona yakın konutu dönüştürmeyi düşünüyoruz"
  • 15.02.2024 16:32

Bakan Özhaseki: "İstanbul'da 1 milyona yakın konutu dönüştürmeyi düşünüyoruz"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul Ticaret ...

İstanbul, yabancı ziyaretçi rekorunu yeniledi!
  • 14.02.2024 10:19

İstanbul, yabancı ziyaretçi rekorunu yeniledi!

Kültür ve Turizm Bakanlığının internet adresinde yayımladığı verilere göre, İsta ...

Bakan Uraloğlu: "İstanbul'daki raylı sistem ağı uzunluğu 394,2 kilometreye yükselecek"
  • 31.01.2024 14:36

Bakan Uraloğlu: "İstanbul'daki raylı sistem ağı uzunluğu 394,2 kilometreye yükselecek"

Bakan Uraloğlu, İstanbul'daki raylı sistem ağı uzunluğunun 338,5 kilometreden 39 ...