maritbet girişmaritbet
Nish Adalar’da teslimler Haziran’da!

Nish Adalar’da teslimler Haziran’da!

Özyazıcı İnşaat'ınİstanbul'un kaptan köşkü olarak nitelendirilen Süreyyapaşa'daki Nish Adalar projesinde teslimler Haziran ayında başlıyor.

 

İstanbul'un kaptan köşkü olarak nitelendirilen Süreyyapaşa'daki Nish Adalar projesinde teslimler Haziran ayında başlıyor. Özyazıcı İnşaat, 2 bin 200 konutluk bu dev projeyi İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketi Kiptaş ile hasılat paylaşımı modeliyle hayata geçirdi. Süreyyapaşa'nın en yüksek kesiminde yer alan ve kesintisiz İstanbul ve Adalar manzarası sunan, 160 bin metrekare peyzaj alanına sahip proje için Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özyazıcı şunlan söyledi: İstanbul'un güzellikleri "Her geçen gün yaşam alanımız binalarla otoyollarla kısıtlanıyor, trafikte beklenen süreler, koşuşturmalar artıyor ve insanların kendilerine ayıracak kaliteli zamanı kalmıyor. Söz konusu İstanbul olunca da bu durumu ikiye, üçe katlamak gerekiyor. İstanbul gibi bir şehri güzelliklerinden arındırılmış gibi yaşıyoruz, biz Nish Adalar projesini oluştururken denizi, adaları, İstanbul'u tüm güzellikleriyle evinize taşımayı amaçladık.

Spor ve sosyal yaşam alanlarının yanı sıra temiz havası ve eşsiz manzarasıyla şehrin yoğun temposundan sıyrılan bir site sunuyoruz." Son daireler satılıyor Teslimlerine haziran ayında başlayacakları Nish Adalar'da son daireleri satışa sunarken projenin tamamlanmasıyla ilginin çok daha yükseldiği söyleyen Özyazıcı; "Projemizin inşa işlemlerini tamamladık. Peyzaj çalışmalarına da binlerce bitkinin dikimiyle başladık.

Şu şualar projeden ev alanlar satış ofisimizi ziyarete geldiklerinde beklentilerinin çok daha üzerinde bir manzarayla karşılaşıyor. Henüz teslimlere başlamadan da bu beğeniyi görmek bizi mutlu ediyor. Son dairelerimiz için de çok özel bir kampanya başlattık. Kredi faizlerini 60 aya yüzde 0.95,120 aya yüzde 0.98'e kadar çektik ve yüzde 1 peşinat ile 120 aya kadar vadeli satışlar başlattık" dedi.

Özyazıcı inşaat şimdi Ataköy projesine başlıyor ÖZYAZICI İnşaat Yönetim l Kurulu Üyesi Hakan Özyazıcı, "Konumuyla, manzarasıyla, i geniş yeşil alanlarıyla bir konut projesinden öte bir yaşam alam inşa etme ama- l ayla çıktığımız Nish Adalar bizim için büyük önem taşıyor. Nish Adalar'ın teslimle- ıtrinden sonra aynı anlayışla I hayata geçireceğimiz Ataköy'deki projemizle de bölgenin en özel projesine imza atacağız" ® dedi.

Hürriyet Emlak

Nish Adalar İletişim Bilgileri

Web: www.nishadalar.com.tr

Telefon: 444 5 232

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nish Adalar yeni reklam filmi yayında
  • 18.11.2013 10:04

Nish Adalar yeni reklam filmi yayında

Nish Adalar projesinin yeni reklam filmi emlaktasondakika.com farkıyla yayında ...

Ahmet Özyazıcı'dan Nish Adalar projesini dinleyin!
  • 13.08.2012 16:04

Ahmet Özyazıcı'dan Nish Adalar projesini dinleyin!

Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özyazıcı, Nish Adalar projesinin s ...

Nish Adalar projesinde son durum ne?
  • 26.07.2012 15:28

Nish Adalar projesinde son durum ne?

Özyazıcı İnşaat tarafından hayata geçirilen Nish Adalar projesindeki son durumu ...

Nish Adalar'da yüzde bir peşinatla haziranda teslim!
  • 26.05.2012 15:19

Nish Adalar'da yüzde bir peşinatla haziranda teslim!

Maltepe Süreyyapaşa'da Özyazıcı İnşaat ve KİPTAŞ ortaklığıyla hayata geçirilen N ...

Nish Adalar’a pilotun gözünden bakın
  • 27.04.2012 12:04

Nish Adalar’a pilotun gözünden bakın

Deniz manzaralı Nish Adalar’ın inşaatı tüm hızıyla devam ediyor ...

Nish Adalar projesini havadan gördünüz mü?
  • 07.03.2012 18:44

Nish Adalar projesini havadan gördünüz mü?

Maltepe'de Özyazıcı İnşaat tarafından hayata geçirilen Nish Adalar'ın görüntüsün ...