maritbet girişmaritbet
Nish Adalar'da ikinci etap teslimleri ay sonunda başlayacak!

Nish Adalar'da ikinci etap teslimleri ay sonunda başlayacak!

Özyazıcı İnşaat'ın, Süreyyapaşa Ormanı'nın yanı başında inşa ettiği Nish Adalar'ın ilk etabında yaşam başladı. İkinci etabın teslimlerine de eylül ayı sonunda başlanıyor

 

2 bin 300 konuttan oluşan Nish Adalar'ın halen satışı devam eden son etabmda kalan sınırlı sayılı daireleri ise aralık ayında teslim edilecek. 202 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükselen 2 bin 300 konutluk proje, kesintisiz adalar manzarası ve geniş peyzaj alanlanyla dikkat çekiyor. 
 
Ayrıcalıklı yaşam sunuyor 
 
Projede 2 bin 500 metrekare kapalı sosyal tesis, 2 bin 500 metrekare alışveriş merkezi ile ihtiyacı karşılayacak şekilde ticari ünitelerden oluşan bir kompleks yer alıyor. 4 adet açık yüzme havuzu ve 1 adet kapalı yüzme havuzunun yer aldığı Nish Adalar'da, tenis kortları, voleybol ve basketbol sahalan, wellness merkezi ile birlikte tüm aktiviteleri kapsayan ve site sakinlerine üyelik esası ile profesyonel hizmet verecek şekilde tasarlanan kapalı spor kulübüyle de ayrıcalıklı bir yaşam alam sunuluyor. 
 
 
Son daireler kaldı 
 
Her zevke hitap edecek şekilde tasarlanan daire tipleri arasmda 1+1, 2+1,3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunulurken, projenin Nish Adalar Panaroma etabmda da geniş teraslı 2+1 daire tipleri bulunuyor. Büyük kısmının sahiplerini bulduğu projede son daireler cazip ödeme fırsatlanyla satışa sunuldu. 120 aya kadar vade imkanı olan Nish Adalar'da, peşinat daire teslimine kadar uzatılabilirken, 60 ay için yüzde 0.92 faiz oranıyla vadelendirme sunuluyor. Projede fiyatlar 173 bin 133 TL'den başlıyor. 
 
Mavi ile yeşil buluşuyor 
 
Kesintisiz adalar manzarasının yanı sıra 160 bin metrekarelik peyzaj alanı ve buna ek olarak, Süreyyapaşa Korusu ile projenin arkasını tümüyle kaplayan ormanlık alanı Nish Adalar'ı birçok projenin önüne geçiriyor. Konumu itibariyle adeta İstanbul'un kaptan köşkünde yükselen Nish Adalar, E-5 karayoluna 2,5 km, Sahil yoluna 4 km, Bostancı İDO iskelesine 7 km mesafede yer alarak ulaşım açısından da büyük avantajlar sağlıyor. 
 
Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özyazıcı
 
İnşaat sektörünün geleceğini nasıl değerlendiriyorsunuz? 
 
İnşaat sektörünün ekonomik değerinden bugüne kadar çok bahsedildi. Bu gerçek yıllar geçse de kolay kolay değişmeyecek. 
 
Ancak artık sektörün çok ciddi bir sosyal sorumluluk değeri de ortada. Depreme dayanıldı yapılar, yenilenen imar yönetmelikleri, planlanan kentsel dönüşüm projeleri, gibi sektörel atılımlar aslında başlı başına büyük sosyal sorumluluk projeleridir. Hem sosyal hem kültürel hem de ekonomik bir değer ortaya çıkaran inşaat sektörünün desteklenmesi ve ilgili yönetmelikler ile düzenlenerek denetlenmesi ile inşaat sektörü üretimine sürekli olarak devam edecektir. 
 
Biraz da kültürel değerleri ön plana çıkaracak restorasyon ve yenileme projelerine de eğilmenin zamam geldiğine inanıyorum. 
 
İnsanlarımız sadece beton duvarlar arasında güvenli yaşam alanlarında oturtabiliyor olmak tabü ki bir amaç ancak diğer taraftan da restore edilecek tarihi değerlerin yavaş yavaş çocuklarımıza bırakacağımız birer miras olarak planlanması da lazım. 
 
İnşaat sektörünün geleceğini nasıl değerlendiriyorsunuz? 
 
Nasıl farklılaşmak gerektiğini bize mevcut talepler ve değişen zaman zaten söylüyor. Sadece yapılması gereken doğru değişime ayak uydurabilmek. Değişimi doğru etüt edip, üzerinde çalışmak ve bireysel ve kurumsal farkmdalığınızı artırmak. O zaman farklılığınız da ortaya çıkacaktır. Beklentilere ve taleplere hızlı cevap verebilir hale gelirseniz o zaman farklısınız demektir.
 
Önümüzdeki dönemde yeni proje hedefleriniz nelerdir? 
 
Toki ile hasılat paylaşımı modeliyle, Ataköy'de hayata geçireceğimiz bir projemiz var.
 
Hürriyet Emlak

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Route İstanbul Ataköy'de çalışmalar tam gaz!
  • 27.07.2016 15:38

Route İstanbul Ataköy'de çalışmalar tam gaz!

Özyazıcı İnşaat'ın yeni projesi Route İstanbul Ataköy'de satış ofisi kuruldu, ça ...

Nish Adalar yeni reklam filmi yayında
  • 18.11.2013 10:04

Nish Adalar yeni reklam filmi yayında

Nish Adalar projesinin yeni reklam filmi emlaktasondakika.com farkıyla yayında ...

Ahmet Özyazıcı'dan Nish Adalar projesini dinleyin!
  • 13.08.2012 16:04

Ahmet Özyazıcı'dan Nish Adalar projesini dinleyin!

Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özyazıcı, Nish Adalar projesinin s ...

Nish Adalar projesinde son durum ne?
  • 26.07.2012 15:28

Nish Adalar projesinde son durum ne?

Özyazıcı İnşaat tarafından hayata geçirilen Nish Adalar projesindeki son durumu ...

Nish Adalar'da yüzde bir peşinatla haziranda teslim!
  • 26.05.2012 15:19

Nish Adalar'da yüzde bir peşinatla haziranda teslim!

Maltepe Süreyyapaşa'da Özyazıcı İnşaat ve KİPTAŞ ortaklığıyla hayata geçirilen N ...

Nish Adalar’a pilotun gözünden bakın
  • 27.04.2012 12:04

Nish Adalar’a pilotun gözünden bakın

Deniz manzaralı Nish Adalar’ın inşaatı tüm hızıyla devam ediyor ...