maritbet girişmaritbet
Nidapark Küçükyalı’da evini şimdi al, ödemeye 2019'da başla!

Nidapark Küçükyalı’da evini şimdi al, ödemeye 2019'da başla!

Türkiye ekonomisine değer katan Tahincioğlu Gayrimenkul, ‘Şimdi Al, Ocak 2019’da Öde’ kampanyası ile dikkat çekiyor.

Nidapark markalı projeleri ile adından söz ettiren Tahincioğlu Gayrimenkul, ‘Şimdi Al, Ocak 2019'da Öde' kampanyasına Nidapark Kayaşehir ve Nidapark Küçükyalı projeleriyle katılıyor. 14 Eylül – 31 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek kampanyada yer alan ve Türk ekonomisine katkı sağlayan Tahincioğlu, uygun ödeme imkanı sunuyor.

‘Ev almak için zamanı durdurduk' sloganı ile kampanyaya dikkat çeken Tahincioğlu Gayrimenkul, ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçekleştirmelerini kolaylaştıracak. 

Kampanya kapsamında; daire sahibi olmak isteyenler KDV dahil satış fiyatının yüzde 5'i peşin, yüzde 15'i satış tarihinden itibaren 12. ayda veya teslim tarihinde ara ödemeler şeklinde yapabilecek, kalan yüzde 80'lik kısmı için ise banka kredisi kullanabilecek. 

Kredi taksit ödemeleri Ocak 2019'da başlayacak kampanya, ev sahibi olmak isteyenlerin hayalini gerçekleştirmelerinde de büyük avantaj sağlayacak.

NİDAPARK KÜÇÜKYALI DAİRE FİYATLARI!

Küçükyalı metro istasyonunun yanı başında yer alan Nidapark Küçükyalı projesi 1.159 konut, 769 ofis ve 82 dükkandan meydana geliyor. Proje Sedef, Heybeli, Kınalı, Burgaz etaplarından oluşuyor. 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri  sunan projede daire fiyatları 516 bin lira ile 1 milyon 805 bin lira arasında değişiyor.

Nidapark Kayaşehir projesi 3 konut etabı ve 1 ticari etaptan meydana geliyor. 77 bin 327 metrekarelik arsa üzerine kurulan proje, 320 bin 87 metrekare toplam inşaat alanına sahip. 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tiplerinden oluşan proje, Zümrüt, Yakut ve Elmas etabı olmak üzere 3 farklı etap şeklidnde yükseliyor. Nidapark Kayaşehir'de 843 daire bulunuyor.

Yorum Yaz