maritbet girişmaritbet
NG Residence'ta teslimler başladı

NG Residence'ta teslimler başladı

Türkiye’nin önemli markalarından biri olan NG Kütahya Seramik’in ilk büyük konut projesi olan NG Residence’ta teslimler başladı.

Basın Ekspres'in yatırım değerini zirveye taşıyan NG Residence, konumu ve donanımından aldığı güç sayesinde, yatırımcılarına kazandırdığı yüksek katma değerle sektöre damga vuruyor. Yıl sonuna kadar sunulan avantajlı ödeme seçenekleri de projeye olan talebi zirveye taşıyor.

İstanbul'un yükselen değeri Basın Ekspres Yolu'na getirdiği üst düzey yaşam ayrıcalığıyla kısa sürede bölgenin yıldızı olarak gösterilen NG Residence projesinde inşaat çalışmaları tamamlandı. Yatırımcılarını bu ayın başında daireleriyle buluşturmaya başlayan projede, hemen teslim daireler banka kredisi olmadan kefilsiz, 4 bin 900 TL'den başlayan taksitlerle satış devam ediyor. 28 katlı residence ve 5 yıldızlı otel kulesi ile 3 bin 200 kişilik kongre merkezinden oluşan proje, şehrin merkezi noktalarına yatırım yapmayı tercih edenler için cazibe oluşturuyor.

Bölgenin yatırım değerini zirveye taşıyor

NG Residence, Basın Ekspres Yolu bölgesine sunduğu katma değerle de bölgenin yatırım değerini zirveye taşıyor. Üst düzey donanımının getirdiği üstün gücüyle, lüksü ve konforu buluşturduğu daireleri ve her türlü sosyal imkana ev sahipliği yapan yaklaşımıyla da yatırımcıların da dikkatini çekiyor.

Yaşamın ve ticaretin merkezinde

Sadece konut değil, sahip olduğu otel ve kongre merkeziyle bir projeden beklenenin ötesine geçen NG Residence, bulunduğu lokasyon avantajıyla da gündelik yaşamın ve ticaretin merkezinde konumlanıyor. Büyüklükleri 62 ile 130 metrekare arasında değişen, 1+1 ve 2+1 seçeneklere sahip 306 daireden oluşan proje üst düzey teknolojiyle donatılmış dairelerinin yanı sıra ayrıcalıklı mimari tasarımıyla bir konut projesinden beklenenin ötesine geçiyor. 

Yatırımcısına üst düzey kazanç sağlayacak

İstanbul'un önemli noktalarına yakınlığıyla dikkat çeken NG Residence, ilerleyen yıllarda dünyanın en önemli fuar ve kongre alanı olacak İstanbul Atatürk Havalimanı'na 6 kilometrelik mesafede yer alıyor. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne ve 3. Havalimanı bağlantı yollarına 4 kilometrelik mesafede konumlanan NG Residence, metro istasyonuna ise 200 metrelik mesafede yer alıyor. Mimari duruşu, kullanılan malzeme, işçilik kalitesi ve lokasyon avantajıyla bölgede diğer projelerden ayrışan bir yaklaşım sunuyor. Projenin sahip olduğu bu donanımla, yatırımcısına bölgede yer alan projelerin çok üstünde bir kazanç sağlaması bekleniyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

NG Kütahya Seramik'ten 'iklim değişikliği'ne farkındalık etkinliği!
  • 18.06.2022 10:43

NG Kütahya Seramik'ten 'iklim değişikliği'ne farkındalık etkinliği!

NG Kütahya Seramik’in yeni nesil kreasyonlarının yer aldığı mağazasında, dünyaca ...

NG Residence Güneşli foto galerisi
  • 31.03.2016 11:17

NG Residence Güneşli foto galerisi

NG Kütahya Seramik Grubu tarafından inşa edilen NG Residence, Güneşli'de yüksele ...

NG Kütahya, yatlarda seramik modasını başlattı
  • 18.09.2020 11:22

NG Kütahya, yatlarda seramik modasını başlattı

NG Kütahya Seramik, Türkiye'de ilk kez 120x240 cm ölçülerinde seramik üreterek R ...

NG Kütahya Seramik, havalimanları için dayanıklı seramik üretti
  • 08.09.2020 12:12

NG Kütahya Seramik, havalimanları için dayanıklı seramik üretti

NG Kütahya Seramik, bir ilke daha imza atarak havalimanı, fabrika, hastane, park ...

NG Residence'tan ev alanlara yüzde 48 prim kazandırdı
  • 04.12.2018 14:21

NG Residence'tan ev alanlara yüzde 48 prim kazandırdı

NG Residence, konumu ve donanımından aldığı güçle, inşaat çalışmalarına başladığ ...