maritbet girişmaritbet
Next Level Rezidans, kalite, konfor ve teknolojiyi buluşturuyor!

Next Level Rezidans, kalite, konfor ve teknolojiyi buluşturuyor!

Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilen Ankara’nın ofis, rezidans ve alışveriş merkezi özelliklerine sahip ilk karma kullanımlı projesi Next Level’da geri sayım başladı

 

Yıl sonunda yaşamın başlayacağı Next Level'ın mimarı Brigitte Weber'in Ankara'nın tek rezidansı olma özelliği taşıyan Next Level Rezidans'da farklı konseptlerde hazırladığı üç örnek daire, tarzları ve dünyanın en prestijli projelerinde kullanılan markalarıyla dikkat çekiyor.
 
Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, kalite, konfor ve teknolojiyi buluşturan Next Level Rezidans'ın iç dekorasyonuyla da Ankaralılara pek çok ilki yaşatacağını söyledi.  Next Level'ın akıllı ev teknolojisi ile donatıldığını belirten Fatih Erdoğan, bu sayede daire sahiplerinin telefon ya da bilgisayarları ile evlerini sürekli kontrol edebileceklerini ifade etti. Akıllı ev teknolojisi sayesinde her odanın taze hava ile ayrı ayrı ısıtılıp soğutulabileceği, tüm perde ve camların kumanda edilebileceğini, evdeki ekrandan resepsiyon ve concierge sistemi ile ilgili bilgilere ulaşılabileceğini vurgulayan Fatih Erdoğan, şunları söyledi: 
 
“Mimarımız Brigitte Weber, örnek dairelerimizi projenin daha en başında belirlediğimiz ve Londra, Paris ve New York olarak adlandırdığımız üç ayrı konseptte hazırladı. Londra, her daim devam eden ahşap ile modern yeniliklerin bir araya geldiği obje ve mobilyaların bir arada kullanıldığı bir tasarım. Daha klasik sevenler için pastel renklerin hâkim olduğu Paris konseptini öneriyoruz. Modern, sade ve yenilikçi tasarımları tercih edenlerin ise tercihini New York konseptinden yana kullanacağını düşünüyoruz.”
 
Next Level Rezidans Ankara'nın ilk ve tek rezidansı olmasının yanı sıra mimarisi ve sosyal olanakları ile sakinlerine dünyanın çok önemli şehirlerinde rastlanabilecek bir yaşam tarzı sunduğunu ifade eden Fatih Erdoğan, alışveriş merkezinin üstünden itibaren yirmi kattan oluşan Next Level Rezidans'ta, büyüklükleri 100 ile 157 metrekare arasında değişen ve mobilyalı olarak da tercih edilebilecek 40 adet süit ile 150 ile 426 metrekare arasında değişen 65 adet rezidans bulunduğunu söyledi. Next Level Rezidans'ın iç dekorasyonunda dünyanın en önemli markalarını tercih ettiklerini ifade eden Fatih Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
“Mutfak mobilyalarında İtalyan Snaidero markasını tercih ettik. Ankastre ürünlerde ise seçimimizi Miele'den yaptık. Evyelerde estetik ve fonksiyonel Blanco, banyolarda ise Duravit ile çalıştık. Banyo ve mutfak armatürlerinde çok özel ve sıra dışı projelerde tercih edilen prestijli bir marka Dornbracht kullandık. Parkelerde bir Avusturya markası olan Sterier Parkett, cephe giydirmede bu alanın lideri olan Schüco, asansör ve yürüyen merdivenlerde ise Otis'ten yana tercihimizi kullandık.”
 
Next Level Rezidans'ın konumu ve mimari özellikleriyle Ankara'nın en iyi panoramasına sahip olduğunu hatırlatan Fatih Erdoğan, yerden tavana kadar cam uygulaması ve 4 metrelik kat yüksekliği sayesinde, Next Level Rezidans sakinlerinin gün ışığından maksimum ölçüde yararlanacağını vurguladı. Next Level Rezidans sakinlerinin evlerinin hemen altında, dışarıya ayak basmadan direkt geçebilecekleri, Ankara'nın en lüks alışveriş merkezi, en özel sineması, en prestijli restoran ve kafelerinin olacağını anlatan Fatih Erdoğan, her türlü hizmetin alındığı, her an her şeye kolayca ulaşmak isteyenler ve modern yaşam trendini benimseyenler için en doğru adresin Next Level Rezidans olacağını söyledi. 
 
Next Level Rezidans sakinlerinin giriş lobisinde, asansörlerde, lounge alanında, spor alanında, hatta kat hollerinde bile lüks otel konforunu hissedeceklerini anlatan Fatih Erdoğan, “Next Level Rezidans sakinleri, lüks bir otelde alabilecekleri her türlü hizmete kolaylıkla erişebilecekler. 7 gün 24 saat resepsiyon ve concierge hizmetleri, tüm rezervasyon hizmetleri, teknik servis, housekeeping, güvenlik hizmetlerimizle ‘Hizmette de Next Level'ı sunacağız. Sosyal katımızda bulunan lounge, kafe/bar, kütüphane, TV bölümü ve 334 metrekarelik teras, spor alanında bulunan yoga/pilates stüdyosu, fitness, masaj odası,  saunalar, buhar odaları, şok duşlar, soyunma odaları ve dinlenme alanları Next Level Rezidans sakinlerine, evlerinden çıkmadan spor yapma ve dinlenme olanağı sunacak” dedi.
 
Next Level İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0312 284 47 47

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı halka açılıyor
  • 07.12.2021 16:02

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı halka açılıyor

Ankara'da gerçekleştirdiği çok sayıda projenin ardından İstanbul’a Next Level ma ...

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı halka açılıyor
  • 07.12.2021 15:54

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı halka açılıyor

İstanbul’a Next Level markası ile iddialı bir giriş yapan Pasifik, gayrimenkul y ...

Next Level Çayyolu basın lansmanı yapıldı
  • 04.05.2016 17:41

Next Level Çayyolu basın lansmanı yapıldı

Pasifik İnşaat projesi olan Next Level Çayyolu, 429 konut ile 6 mağazadan meydan ...

NEXT LEVEL
  • 12.12.2011 13:38

NEXT LEVEL

Pasifik İnşaat Next Level projesini hayata geçiriyor. ...

Düzce Belediyesi'nden tarihi evlere restorasyon hamlesi!
  • 27.11.2020 08:28

Düzce Belediyesi'nden tarihi evlere restorasyon hamlesi!

Düzce Belediyesi, Konuralp Antik Tiyatro çevresindeki tescilli evlerin restore e ...