maritbet girişmaritbet
New York'un Central Park'ı, Akasya Acıbadem’e geliyor

New York'un Central Park'ı, Akasya Acıbadem’e geliyor

Ömerler Mimarlık, Anadolu Yakası’nın en büyük projelerinden Akasya Acıbadem projesi ile New York’un ünlü Central Park’ını Acıbadem’e getiriyor


Kaynak: Sabah / Emlak


İstinye Park projesi ile ödül alan Ömerler Mimarlık, New York'taki Central Park'ı İstanbul Anadolu Yakası'ndaki Ak-Asya projesinin içine getiriyor. Development Design Group'la ortaklaşa hazırlanan projedeki platform sayesinde AVM içinde konser, dans ve tiyatro gösterileri de izlenebilecek.

15 bin metrekare gibi büyük bir yeşil alan olarak tasarlanan Central Park, Anadolu Yakası'nın en güzel ve dikkat çekici parklarından biri olmanın yanı sıra ziyaretçileri şehrin gürültüsünden de koparacak. Central Park'ta ayrıca meydandaki göletin üzerine kurulacak platform sayesinde konser, dans ve tiyatro gösterileri de organize edilebilecek.

Ak-Asya Alışveriş Merkezi'nin bir diğer dikkat çekici yanı da çocuklar için. Ömerler Mimarlık'ın yaklaşık bir buçuk futbol sahası büyüklüğünde tasarladığı kapalı alanda İstanbul'da eşi görülmeyen, sadece çocuklara özel, mini bir şehir kurulacak.

PROJE BİTİŞ TARİH: 2012 EKİM
15 BİN METKARE PARK ALANI
Toplam İnşaat Alanı: 429 bin 16 metrekare
Alışveriş merkezi inşaat alanı: 143 bin 598 metrekare
Konut inşaat alanı: 70 bin 959 metrekare
Otopark inşaat alanı: 214 bin 461 metrekare
Toplam park alanı: 15 bin metrekare

213 MİMARİ PROJEYE İMZA ATTI
Ömerler Mimarlık, şimdiye kadar Türkiye'de İstinye Park, Ak-Asya Alışveriş Merkezi, Mall of İstanbul, Divan İstanbul Asia, Fenerbahçe Ülker Kapalı Spor Salonu-Avm ve Otel, Miramar Alışveriş Merkezi-Otel ve Rezidans, Avrupa Konutları Halkalı, Eskişehir Alışveriş Merkezi, Suadiye Park Kompleksi, Mia Kentsel Dönüşüm Projesi, Club Med Tatil Köyü Kemer ve Kuşadası Extention'ları gibi toplam 213 mimari projeye imza attı.

 

Akasya Acıbadem iletişim bilgileri
Web: http://www.ak-asya.com/
Tel:  0216 428 31 32

  • Etiketler:

Yorum Yaz