maritbet girişmaritbet
New Residence satışa çıktı! 39 bin TL'ye!

New Residence satışa çıktı! 39 bin TL'ye!

Mintek Yapı tarafından Beylikdüzü’nde inşa edilen New Residence’da konut fiyatları 39 bin liradan başlıyor

 

Mintek Yapı tarafından İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen New Residence'da 37 metrekarelik stüdyo daireler 39 bin liradan, 45 metrekarelik 1+1'ler 48 bin liradan ve 85 metrekarelik 2+1'ler de 95 bin 400 liradan satılıyor. New Residence'da yüzde 30 peşinatla 40 ay taksit uygulanıyor.
 
Konut fiyatının yüzde 10'undan 3 ara ödeme yapılan New Residence'ta stüdyo daireler 390 lira, 1+1'ler 480 lira ve 2+1'ler için de 954 lira taksit ödeniyor.
 
New Residence'da inşaatın Ekim 2012'de tamamlanarak konutların teslim edilmesi planlanıyor. New Residence'ta yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna restaurant, kafe, market, alışveriş alanları, açık ve kapalı otopark ile 7/24 güvenlik bulunuyor.
 
 
New Residence genel özellikleri
 *Kullanılacak tüm malzeme ve sistemler ilgili türk standart ve şartnamelerine ya da konusuna göre CE vb uluslar arası normlara uygun olacaktır.
*Site genelinde yer alan rekreatif alanlarda site peyzaj projesine uygun bitkilendirme yapılacaktır.
*Avlu içinde yürüyüş yollarının yanlarında süs havuzları olacaktır.
*Sitede açık yüzme havuzu olacaktır.
*Fitness,buhar banyosu, saunalar ,kafe, giyinme ve dinlenme alanları ve duşlardan oluşan kapsamlı bir sosyal tesis inşa edilecektir.
*Tüm ortak noktalar ve kör noktalar 24 saat kapalı devre kamera sistemiyle gözlenecek şekilde donatılacak ve 24 saat güvenlik hizmeti olacaktır.
*Sitede 4 bodrum katta otopark alanı mevcut olacaktır ve vale hizmeti verilecektir.
 

New Residence iletişim bilgileri

Web: http://www.newresidence.net/

E-posta: [email protected]

Tel: 0212 854 0 639

  • Etiketler:

Yorum Yaz