maritbet girişmaritbet
Nevbahar Botanik’te 140 bin 500 TL’ye ev! Foto galeri!

Nevbahar Botanik’te 140 bin 500 TL’ye ev! Foto galeri!

YDA Grup’un Ankara’da inşa ettiği projesi Nevbahar Botanik, uygun ödeme koşullarıyla, 140 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor

YDA Grup, konut projeleriyle sektörünün en kaliteli örnek projelerine imza atmaya devam ediyor. Firmanın, Ankara Yenimahalle'de konumlandırdığı Nevbahar Botanik projesi yoğun ilgi görüyor. Satışa sunulan ilk etabın büyük ilgiyle karşılanmasının üzerine ikinci etap satışları da başladı.

Ankara'nın en gözde konut projeleri arasında yerini alan Nevbahar Botanik, huzurlu ve konforlu bir yaşam alanı sunuyor.

Sıkışık düzen binaların aksine geniş aralıklarla, büyük meydanlarla tasarlanan Nevbahar Botanik projesinin, 56.000 metrekaresi sadece yeşil alanlara ayrıldı. Projede, site sakinlerine eşsiz botanik bahçeleriyle ve peyzaj alanlarıyla yeşilin içinde bir yaşam alanı oluşturuluyor.

Nevbahar Botanik, geniş bahçelerinin yanı sıra, basketbol ve voleybol sahalarında, tenis kortlarında, bisiklet yollarında, koşu ve yürüyüş parkurlarında sağlık bir yaşam sunarken, 7/24 özel güvenliğiyle de huzurlu ve güvenli bir hayat vaadediyor.

140.500 liraya kazançlı yatırım

Teslimlerin tamamladığı Nevbahar Konutları'nın sakinlerinin yüzlerini, kaliteli ve prim yapan daireleriyle güldüren YDA Grup, Nevbahar Botanik'le de kazançlı bir yatırıma imza atıyor. Ankara'nın en seçkin ve huzurlu konut projesi Nevbahar Botanik, uygun ödeme koşullarıyla, 140 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Nevbahar Botanik iletişim bilgileri

Web: http://www.nevbaharbotanik.com/

E-posta: [email protected]

Tel: 0 312 386 18 18

  • Etiketler:

Yorum Yaz