maritbet girişmaritbet
NeoGölpark’ta doğayla baş başa!

NeoGölpark’ta doğayla baş başa!

İstanbul’un yeni ulaşım ağında yer alan Bolluca, doğal güzellikleri kadar bu eşsiz araziye yakışan konut projesi NeoGölpark İstanbul ile de İstanbullular’ın yeni gözde yerleşim bölgesi

İstanbul'un yeni ulaşım ağında yer alan Bolluca, doğal güzellikleri kadar bu eşsiz araziye yakışan konut projesi NeoGölpark İstanbul ile de İstanbullular'ın yeni gözde yerleşim bölgesi…

Yapı sektöründe yenilikçi yaklaşımları ve seçkin projeleriyle tanınan Neo Yapı'nın Bolluca'da temellerini attığı NeoGölpark İstanbul, kuzeybatı İstanbul'un en büyük, yatay, müstakil konut projelerinden biri olarak, ev sahiplerine sunduğu ayrıcalıklı yaşam tarzı ile ilgi görüyor.

Bolluca'da, doğal göllerle çevrili, muhteşem bir ormana yaslanmış 450 dönümlük bir arazide kurulu, müstakil bahçeli konut projesi NeoGölpark İstanbul'un üzerinde bulunduğu arazi son derece titizlikle planlandı. Evlerin coğrafi konum içinde yerleşimi, birbirilerine uzaklığı ve yakınlığı, giriş açılarından bahçe yayılımına kadar tüm detaylar, site yaşamı ile özgünlüğü iç içe yaşatabilmek üzere konumlandırıldı.

6 mahalle olarak planlanan NeoGölpark İstanbul'da 1. mahallenin inşaatı tamamlandı ve yaşam çoktan başladı. 1. mahalle, mimari konseptleri birbirinden farklı, büyüklükleri 278 m2 – 412 m2 arasında değişen, 8 tipte toplam 80 evden oluşuyor.

Satışı tamamlanan 2. mahalledeki 50 evin inşaatı da Temmuz 2012'de teslim edilmek üzere devam ediyor. Büyüklükleri 190 m2 ile 384 m2 arasında değişen müstakil evler oldukça geniş bahçelere sahip.

60 evden oluşan 3. mahallenin de inşaatı ve satışları devam ediyor. Evler Kasım 2013'te sahiplerine teslim edilecek. 3. mahalle, ortalama 590 m2 bahçe içinde, müstakil, 2 araçlık otoparka sahip L ve M tipi evler ve sempatik mimarisiyle ilgi gören “town house” lardan oluşuyor. “Gülümseyen Bahçeler” adıyla lanse edilen 3. mahalle evleri, kompakt, ekonomik, bakımı ve idaresi kolay olması açısından yeni evliler ve çekirdek aileler için oldukça ideal. Evler doğalgaz ile çalışan ekonomik bir ısınma sistemine sahip. Daire fiyatına, müstakil, bahçeli ev konforunu yaşatan 3. mahalle evleri, 7'den 70'e tüm sakinleri için NeoGölpark İstanbul çatısı altında sosyal, sportif, sağlıklı ve de doğal bir yaşam sunuyor.

NeoGölpark İstanbul'un sosyal kulübü Neo Life bünyesinde yüzme havuzu, çocuk havuzu, güneşlenme terasları, spor merkezi, sauna, dinlenme alanları, cafe – restaurant, tenis kortları, basketbol sahası, çocuk kulübü, toplantı salonu bulunurken, çevresinde de keyifli yürüyüş alanları yer alıyor. Aydoğdu Market ve Göl Pastanesi de ev sahiplerine hizmet vermeye başladı. NeoGölpark İstanbul'luların her türlü ihtiyacını karşılayacak farklı ticari alanlar da kısa bir zaman sonra hizmet vermeye başlayacak.

NeoGölpark İstanbul'u çevreleyen ve Neo Yapı tarafından 120.000 ağaçla yeşillendirilen orman alanı bölgeye oksijen, sağlıklı bir doğal yaşam alanı sunarken, yayın ve aynalı sazan balıkları ve güzelliği ile göz dolduran Mavigöl de evinizin keyfine anlam katıyor. Çocukların özgürce oynayacakları, yeşil doğaya, temiz havaya doyacakları, dört mevsimi tüm güzellikleri ile yaşayacakları NeoGölpark İstanbul'da, okul öncesi yaş grubuna hitap eden bir eğitim kurumu da Eylül 2012'de kapılarını açmaya hazırlanıyor.

NeoGölpark İstanbul, çağdaş standartlardaki alt yapısı, kişi başına düşen 450 m2lik yeşil alanı, yanı başındaki Neo Yapı tarafından özenle ağaçlandırılan 2.000 dönümlük ormanıyla, ev sahiplerine doğayla iç içe olmanın tüm keyfinin yaşatırken, şehre ve birçok noktaya bağlanan, yeni ulaşım ağının ortasındaki konumuyla da oldukça önemli bir lokasyona sahip. Göktürk - Kemerburgaz'a 10 dakika, , Kanyon ve İstinye Park'a 25 dakika, Atatürk Havalimanı'na 30 dakika uzaklıkta…

Neo Yapı'nın NeoGölpark İstanbul projesindeki öncelikli hedefi, çağdaş standartlardaki bir yaşamı bir lüks olarak değil, erişilebilir ve sürdürülebilir bir hayat tarzı olarak sunabilmek. NeoGölpark İstanbul, altyapısı, kullandığı 1.sınıf malzeme ve sistemler, çağın ve ev sahiplerinin ihtiyaçlarına yönelik üst yapı ve sosyal donanımlarıyla, hem sosyal, hem sportif, hem sağlıklı, hem konforlu, hem de doğanın içinde bir yaşamı tek bir çatı altında sunuyor. 

Doğa kadar doğal bir yaşam vaat eden NeoGölpark İstanbul'da daire fiyatına, bahçeli ve müstakil bir ev sahibi olacak, değerli zamanızı evin bakımı, temizliği, idaresi yerine ailenize, sevdiklerinize, kendinize ve de dostlarınıza ayırabileceksiniz.

NeoGölpark İstanbul İletişim Bilgileri

Telefon: 0212 658 08 07

Web: www.neogolparkistanbul.com 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Düzce Belediye Başkanı Özlü: "Bu depremde bizi kurtaran, konut stokumuzun yeni olmasıdır"
  • 25.11.2022 16:48

Düzce Belediye Başkanı Özlü: "Bu depremde bizi kurtaran, konut stokumuzun yeni olmasıdır"

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, merkez üssü Gölyaka ilçesi olan 5,9 büyüklüğü ...

Feridun Uzunyol, Neo Yapı'yı anlatıyor!
  • 25.04.2015 19:38

Feridun Uzunyol, Neo Yapı'yı anlatıyor!

Neo Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Feridun Uzunyol, 9. Gayrimenkul Fuarı'nda emlaktas ...

Kadir Aydın, NeoGölpark İstanbul projesini anlatıyor
  • 01.05.2014 17:26

Kadir Aydın, NeoGölpark İstanbul projesini anlatıyor

Neo Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Aydın, NeoGölpark projesinin detaylarını a ...

Bakanlıktan 140 tesise 18 milyon TL müsilaj cezası!
  • 06.07.2021 09:52

Bakanlıktan 140 tesise 18 milyon TL müsilaj cezası!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı müsilajla mücadelede 8 bin 570 denetim yaptı. 140 ...

TOKİ'den Arnavutluk'a 522 konutluk proje!
  • 23.12.2020 11:16

TOKİ'den Arnavutluk'a 522 konutluk proje!

TOKİ, Arnavutluk'un Laç şehrinde 522 konutluk yeni projeye başlıyor. Temel atma ...

Neo Yapı konkordato talep etti!
  • 07.02.2019 09:57

Neo Yapı konkordato talep etti!

Konkordato ilan eden inşaat şirketlerine bir yenisi eklendi. Lüks villa projeler ...