maritbet girişmaritbet
'Nef Kolay Yatırım’ı duydunuz mu?

'Nef Kolay Yatırım’ı duydunuz mu?

Nef, “Foldhome” ve “Garantili Proje” keşiflerinden sonra “Kolay Yatırım” adını verdiği yepyeni bir buluşa daha imzasını attı

2014 yılını 1 milyar lira ciro ve 3000'den fazla daire satışıyla tamamlamaya hazırlanan Timur Holding markası Nef, yatırım yapmak için bugüne kadar bekleyenlere yeni keşfi olan Kolay Yatırım'ı sunuyor. Kolay Yatırım, yatırım yaparken karşılaştığınız “hem kredi hem kira ödemek zorunda kalmak”, “yüksek peşinat ödemek” gibi engelleri kaldırmak ve yatırım yapmayı kolaylaştırmak için ortaya çıktı. Nef Kolay Yatırım, İstanbul şehir merkezinde, ulaşılabilir fiyata dünyaca ünlü mimarlar tarafından tasarlanmış bir projede yatırım sahibi olmayı mümkün kılıyor.

Sektörde bir ilk: Nef Kolay Yatırım

Kolay Yatırım; Nef'in kullanıcı sorunlarına yönelik çözümler bulma amacıyla çıktığı yolda, yaptığı detaylı analizler sayesinde geliştirdiği keşiflerden en yenisi. Keşfin çıkış noktasında bugüne kadar yatırım yapmak isteyen ama farklı nedenler yüzünden bunu ertelemek durumunda kalan çoğunluğun ihtiyaçlarına cevap verebilmek bulunuyor. Bu nedenler kimi zaman dalgalanan ekonomik göstergeler, kimi zaman beklenmedik zamanda gelen güzel bir sürpriz ile ailenin büyümesi, kimi zaman ise iyi bir kiracı bulabilme kaygısı olarak ifade edilebiliyor. Nef bu yeni keşfi ile yatırım yapmak isteyenleri engelleyen neden ve kaygıları ortadan kaldırıyor.

Kredi ödemesi 2017'de

Kolay Yatırım ile peşinat 24 ayda ödeniyor, kredi ödemesine de teslimde yani 2 yıl sonra başlanıyor. Teslimle beraber kira geliri elde edildiği için, kredi ödemesinin yarıdan fazlasını kira geliri ödüyor. Yatrımcılar Kolay Yatırım sayesinde, projeye topraktan yatırım yapmanın getirdiği avantajların yanı sıra, düşük peşinat ve teslimde kredi kullanma imkanına da sahip oluyor.

Kredinin yüzde 60'ını kira geliri ödüyor

Şu an Türkiye'de hiç bir projede yüzde 1 peşinat ile teslimde kredi kullanma imkânı bulunmuyor. Kolay Yatırım konseptinin Türkiye'de ilk kez Nef tarafından uygulanmış olması ve sektörde sunulmamış finansman modelleri sunabilmesinin nedenlerinden biri de daha önce uyguladığı ‘'Garantili Proje''. Nef diğer projelerinde uyguladığı Garantili Proje sistemi ile projenin maliyetini daha inşaata başlamadan bankada güvence altına alıyor ve yatırımcının riskini sıfıra indiriyor. Teslime kadar hiçbir satış yapma zorunluluğu olmaksızın projenin teslimi ilk günden itibaren garantileniyor. Garantili Proje sistemi sayesinde, Kolay Yatırım ile kredi ödemeleri teslime kadar ertelenebiliyor. 

Kolay Yatırım imkanı Nef Merter'le başlıyor

Kolay Yatırım ilk defa Nef Merter projesinde uygulanıyor. Nef Merter'de yatırımcılara iki seçenek sunuluyor. İki bloktan oluşan projede, bir blok yatırımını bugünden 12 yıl boyunca kiralamak isteyen yatırımcılara, diğer blok da yatırımını kendi kullanmak veya kiralamak isteyen yatırımcılara ayrıldı. Bugünden kiralama seçeneğiniyle satın almayı tercih eden yatırımcılar için kira geliri satın alınan ünitenin büyüklüğüne göre brüt metrekareyle orantılı olarak belirleniyor. 12 yıllık kira geliri ve teslim sonrası başlayan kredi ödemeleri hesaplandığında, kredinin %60'ını kira geliri ödüyor.

Nef Merter'de çok fonksiyonlu yaşam 

Dünyaca ünlü mimarlık ofislerinin katıldığı projenin tasarım yarışmasını özgün konseptleriyle tanınan Perkins & Will kazandı. Nef Merter, İstanbul'un her köşesine rahatlıkla ulaşabileceğiniz ana metro hattına 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor. İstanbul'un en işlek ulaşım hattı olan E5'in tam bitişiğinde yer alan proje, ayrıca günde 1 milyondan fazla kişinin kullandığı metrobüs durağına ise sadece 3 dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor.

Merkezi iş aksı üzerinde yer alan Nef Merter'de %18 KDV uygulanıyor. Bu nedenle yatırımcılar satın aldıkları üniteleri ister konut, ister ofis olarak kullanabiliyor. Projede metrekareler brüt 36 m2 ile 81 m2 arasında, KDV dahil fiyatlar da 270 bin ile 700 bin TL arasında değişiyor. Konut veya ev-ofis olarak kullanmak isteyen yatırımcılar için 1+0 ve 1+1 ünitelerimiz bulunuyor. Yan yana üniteleri birleştirerek 2+1 ve 3+1 konutlar ya da daha büyük ofisler elde edilebiliyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

 Nef'ten 2022'nin ilk markalı arsa fırsatı! 2 bin TL taksitle arsa!
  • 30.12.2021 11:43

Nef'ten 2022'nin ilk markalı arsa fırsatı! 2 bin TL taksitle arsa!

Sektöre “markalı arsa’ ile yeni bir nefes getiren Nef, 2022’nin ilk fırsatı için ...

Nef, Sıtkı Kösemen ‘Dönüşümler’ sergisini 16. Contemporary İstanbul’da sunuyor
  • 30.09.2021 16:51

Nef, Sıtkı Kösemen ‘Dönüşümler’ sergisini 16. Contemporary İstanbul’da sunuyor

Nef, sanatın farkındalık gücünü, sanatçı Sıtkı Kösemen’in sergisinde bir kez dah ...

Nef Garantili Kira Desteği nedir?
  • 13.12.2017 16:40

Nef Garantili Kira Desteği nedir?

Nef tarafından açık artırmayla satılacak olan dükkanlar için Garantili Kira Dest ...

Murat Özyeğin, RE360'a katıldı!
  • 06.12.2017 11:58

Murat Özyeğin, RE360'a katıldı!

Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin, Gayrimenkulün Büyük Buluşması R ...

FC Barcelona’nın yeni sponsoru Nef!
  • 18.05.2017 10:26

FC Barcelona’nın yeni sponsoru Nef!

Türkiye’nin lider gayrimenkul firması Nef, FC Barcelona ile 3 yıllık sponsorluk ...