maritbet girişmaritbet
NEF 2 Haliç’te karaoke odası bile var

NEF 2 Haliç’te karaoke odası bile var

Son dönemde sosyal hayatı, misafirleri, arkadaşları ve hobileri evin dışına taşıyan en önemli proje NEF 163 projesi oldu. Projenin başarısı şirketin aynı konsepti Haliç’te yapılacak Nef 2 projesine de taşımasına neden oldu

Son dönemde sosyal hayatı, misafirleri, arkadaşları ve hobileri evin dışına taşıyan en önemli proje NEF 163 projesi oldu. Projenin başarısı şirketin aynı konsepti Haliç'te yapılacak Nef 2 projesine de taşımasına neden oldu. Timur Mimarlık tarafından Levent'te hayata geçirilen NEF 163 projesiyle başlayan bu konsept şirket tarafından “foldhome” ismiyle tescillendi. Konseptin en önemli detayı ise insanların kendilerine 75 ile 112 metrekare arasında değişen yaşam alanları satın alarak hobileri ve misafirleri evin dışına taşımasından oluşuyor. 24 odalı 1+1 konsepti olarak da adlandırılan bu projede ev sahipleri evine sığmayacak tüm odaları katlayarak onlara ihtiyacı olduğunda 5 ile 15 TL arasında değişecek uygun fiyatlara kiralamayı içeriyor. 24 adet sosyal tesis alanının bulunduğu foldhome “kullan-öde” sistemiyle işliyor. Daire sakinlerine dağıtılacak kartlar sayesinde ev sahipleri bu sosyal alanları kiralayabiliyor. Projede yer alan sosyal alanlar ise kısaca şöyle:

Misafir odası, toplantı odası ve açık hava davet alanı “Gusto Room” isimli puro ve şarap tutkunlarına özel odalar, parti ve karaoke odası, 20 kişilik özel sinema salonu sanat ve spor etkinlikleri için özel odalar, ses yalıtımlı müzik odası, playstation odası, sanat atölyesi, mini basket sahası, mini halı saha, stres atmak için kullanılabilecek trambolin odası, yapay kayak pisti, özel fitness salonu ve kişisel gelişim stüdyosu, teras bahçe, açıkhava sineması, çatıdaki bahçe ve barbekü alanı, terasta bulunan jakuzi ve gökyüzü gözlem evi.

Yapımcı firma:Timur Gayrimenkul
Yer: Haliç
Daire büyüklükleri: 75 - 112 metrekare
Fiyat aralığı: 244 bin- 449 bin TL
Teslim: Mayıs 2013
 

Nef İki Haliç iletişim bilgileri
Web: http://nef.com.tr
Web: http://www.timurgayrimenkul.com/
Tel: 0 212 337 1 333

  • Etiketler:

Yorum Yaz