maritbet girişmaritbet
Naturalm Çiftlik, Körfez Köprüsü'yle yeni gözde oldu!

Naturalm Çiftlik, Körfez Köprüsü'yle yeni gözde oldu!

İzmit Körfezi geçiş köprüsü, bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını hızla artırırken, Körfez hattı da Türk ve yabancı yatırımcının yeni gözdesi oldu.

Kocaeli – Karamürsel'de hayata geçirilen tek nitelikli ve markalı konut projesi Naturalm Çiftlik Evleri'ni inşa eden ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal ALIM; Körfez Köprüsü'nün son bir yıl içinde bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını 2 ila 3 katına çıkardığını belirtti.

Gebze – Orhangazi – İzmir Otoyolu Projesi'nin en önemli ayağı olan Körfez Köprüsü'nde çalışmalar hızla ilerlerken, bölgedeki tüm gayrimenkul piyasası da tırmanışa geçti.

İzmit Körfez bölgesinin en önemli yatırımcıları arasında yerini alan ALM İnşaat da, Kocaeli – Karamürsel'de hayata geçirdiği Naturalm Çiftlik Evleri'nde villaların büyük kısmını sattı. Son 13 villayı satışa sunan ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal Alım, Körfez Köprüsü'nün bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını doğrudan etkilediğini ve kısa sürede fiyatların bölgede katlandığını belirtti.

ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal ALIM

KÖRFEZDEKİ YATIRIMLAR ARTIYOR

Kocaeli'nde birçok inşaat firmasının arsa yatırımı yaptığını belirten Zuhal Alım; “Naturalm Çiftlik Evleri projemizi kendi arsamız üzerinde inşa ediyoruz. Projemizin arsasını aldığımızda bölgede herhangi bir proje geliştirilmiyordu. Ancak Körfez Köprüsü'yle birlikte kısa sürede Kocaeli – Karamürsel'ün cazibesi arttı ve şuan birçok inşaat firmasının da bölgede arsa yatırımı yaptığını söyleyebiliriz.” dedi.

SON 13 VİLLANIN ARDINDAN YENİ PROJE GELECEK

İkinci etabında sona yaklaşılan Naturalm Çiftlik Evleri projesinin Kocaeli – Karamürsel'in nitelikli tek markalı konut projesi olduğuna dikkat çeken Zuhal Alım; “Naturalm Çiftlik Evleri projemizin ilk etabında yaşam başladı. İkinci etabında da sona yaklaştık ve son 13 villamızı satışa sunduk. Projeyi tamamlamamızla birlikte bölgedeki Naturalm Çiftlik Evleri'nin devamı niteliğinde bir proje daha geliştirmeyi planlıyoruz. Bu projemize ciddi anlamda bir talep aldık. Şuan Körfez bölgesinin geneline baktığımızda da yoğun bir ilgi olduğunu görüyoruz. Bu nedenle bölgeye ve Naturalm Çiftlik Evleri konseptimize inancımız tam.” dedi.

Naturalm Çiftlik Evleri

EN KÜÇÜK BAHÇE 400 METREKARE

Dört tarafı ağaçlarla kaplı bir noktada yer alan Naturalm Çiftlik Evleri'nde en küçüğü 400 metrekare büyüklüğünde bahçeye sahip 45 müstakil villa yer alıyor.

3 tipte dubleks villanın yer aldığı projede; 104 metrekare büyüklüğünde, 400 metrekare bahçeli 3+1, 154 metrekare büyüklüğünde, 600 metrekare bahçeli 4+1, 204 metrekare büyüklüğünde, 800 metrekare bahçeli 5+1 seçenekleri sunuluyor.

Son 13 villanın satışa sunulduğu projede fiyatlar ise 300 bin TL'den başlıyor.

Naturalm Çiftlik Evleri

Çocuklu ailelerin tüm ihtiyaçları göz önüne alınarak geliştirilen Naturalm Çiftlik Evleri'ndeki villaların tamamı balkonlu ve verandalı olarak tasarlandı.

Karamürsel'in en değerli noktasında, bölgeye hakim ve dört tarafı ağaçlarla kaplı bir alanda hayata geçirilen Naturalm Çiftlik Evleri'nin ikinci etabının teslimi Ekim ayında başlayacak. 

ULAŞIMI ÇOK KOLAY

“Doğa İle Baş Başa, Toprak İle İçi İçe” sloganıyla lanse edilen Naturalm Çiftlik Evleri, İstanbul'a 1 saat, Bursa'ya 30 dakika, Kocaeli'ye 30 dakika, Sakarya'ya 1 saat, İzmir'e ise 3 saat mesafede yer alıyor.

Çalışmaları devam eden Körfez Köprüsü'yle İstanbul'a 60 km uzaklıkta bulunan Naturalm Çiftlik Evleri'ne Topçular veya Yalova üzerinden Feribot'la ulaşılabiliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hayalini kurduğunuz ev! İşte burada...
  • 28.08.2014 17:37

Hayalini kurduğunuz ev! İşte burada...

Naturalm Çiftlik Evleri projesinin inşa edildiği alandan çok özel kareler emlakt ...

Zuhal Alım, Naturalm Çiftlik Evleri'ni anlattı
  • 27.08.2014 13:03

Zuhal Alım, Naturalm Çiftlik Evleri'ni anlattı

Alm İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Zuhal Alım canlı yayın konuğumuz oldu ve Na ...

Naturalm Çiftlik Evleri projesinden çok özel kareler!
  • 01.10.2014 16:45

Naturalm Çiftlik Evleri projesinden çok özel kareler!

ALM İnşaat'ın Naturalm Çiftlik Evleri projesinden en yeni kareler emlaktasondaki ...

Naturalm Çiftlik Evleri'nde son 3 villa!
  • 04.02.2017 09:20

Naturalm Çiftlik Evleri'nde son 3 villa!

Hem yatırımcıların hem doğal yaşamı sevenlerin yoğun ilgi gösterdiği Naturalm Çi ...

Yazı ayrı güzel, kışı ayrı güzel Naturalm Çiftlik Evleri!
  • 05.01.2017 12:46

Yazı ayrı güzel, kışı ayrı güzel Naturalm Çiftlik Evleri!

Kış aylarının yüzünü göstermesiyle artan kar yağışı, Naturalm Çiftlik Evleri'ni ...

Naturalm Çiftlik Evleri beyaza büründü!
  • 24.12.2016 13:08

Naturalm Çiftlik Evleri beyaza büründü!

Kocaeli - Karaahmetli Köyü'nde bulunan ve yaşamın başladığı Naturalm Çiftlik Evl ...