maritbet girişmaritbet
Narlıdere'deki Smyrna Park'ta daireler ne kadar?

Narlıdere'deki Smyrna Park'ta daireler ne kadar?

İdea Yapı tarafından İzmir Narlıdere'de yükselen Smyrna Park projesinde yer alan dairelerin fiyatları 1 milyon 100 liradan başlıyor.

6 blokta toplam 120 konuttan oluşan ve bunlardan yüzde 25'inin satıldığı Smyrna Park Evleri'nin ilk iki bloğu bir ay içerisinde, 4 blok ise 2011'in Aralık ayında sahiplerine ulaşacak.

1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipi seçeneklerinin bulunduğu projede yer alan evlerin büyüklükleri 320, 360 ve 30 metrekare arasında değişmekte.

Projeden peşin olarak ya da banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün. Peşin ödeme yapanlara bir miktar indirim yapılmakta.

Projenin sosyal yaşam alanlarında; kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, kreş, fitness center, güvenlik, jeotermal enerji kaynaklı yerden ısıtma, her daireye 2 araçlık otopark, gaz-yangın algılama ve ihbar sistemi, merkezi elektrik süpürgesi altyapısı, özel tasarımlı İtalyan mutfak, ankastre ve inoks ürünler, özel tasarımlı banyo, tam otomatik asansör, çevre gürültüsünden arındıran ses duvarı, akıllı ev otomasyonu altyapısı, ithal merkezli su arıtma tesisi, 24 saat özel güvenlik, kamerayla güvenlik kontrolü, jeneratör, özel peyzaj düzenlemesi yer alıyor.

İzmir Smyrna Park
www.ideayapi.com
232 239 55 00

Yorum Yaz