maritbet girişmaritbet
NARKULE’DEN SPONSORLUK!

NARKULE’DEN SPONSORLUK!

İstanbul Modern’in “Sizin Perşembeniz Ücretsiz Müze Günleri”, Tepe İnşaat’ın Narkule projesinin desteği ile gerçekleşiyor. Bu işbirliği çerçevesinde, sanatseverler İstanbul Modern’deki sergileri ve atölyeleri her Perşembe ücretsiz olarak ziyaret edebilecek.

İstanbul Modern'in “Sizin Perşembeniz Ücretsiz Müze Günleri”, Tepe İnşaat'ın Narkule projesinin desteği ile gerçekleşiyor. Bu işbirliği çerçevesinde, sanatseverler İstanbul Modern'deki sergileri ve atölyeleri her Perşembe ücretsiz olarak ziyaret edebilecek.

Tepe İnşaat'ın Narkule projesi desteğiyle kapılarını her Perşembe saat 10.00-20.00 arasında özel programlarla ve ücretsiz olarak tüm ziyaretçilere açan İstanbul Modern, sanatı her kesimden ziyaretçinin yaşamının bir parçası yapmak amacıyla Türkiye'de modern ve çağdaş sanat sergileri düzenliyor.

Yetişkinler için hazırlanan “Sizin Perşembeniz Sanatçı Atölyeleri” yine Tepe İnşaat'ın Narkule projesi sponsorluğunda ayda bir kez düzenleniyor. Sanatçılarla katılımcıları bir araya getiren bu etkinlik dizisi, Kasım ve Mayıs ayları arasında gerçekleşiyor. “Sizin Perşembeniz Sanatçı Atölyeleri”, farklı sanatçıların uygulayacağı, yetişkinlere yönelik sekiz atölye çalışmasını içeriyor.

Sizin Perşembeniz Sanatçı Atölyeleri” etkinliklerinde Hüsamettin Koçan, Meriç Hızal, Merih Akoğul, Mustafa Pancar, Mürüvvet Türkyılmaz, Ramazan Bayrakoğlu, Seyhun Topuz ve Taldans atölyeleri ziyaretçilerle buluşuyor. Sanatçıların yaratım süreçlerini ve sanatsal deneyimlerini katılımcılarla paylaştıkları atölye çalışmaları, kısa söyleşi ve sanat uygulamalarından oluşuyor. Tepe İnşaat'ın Narkule projesi, bu etkinliklerle İstanbul Modern ziyaretçilerini hem müzeyi, sanat yapıtlarını ve sanatsal üretim süreçlerini keşfetmeye hem de sanatçıları tanıyıp onlarla birlikte üreterek zengin deneyimler kazanmaya davet ediyor.

Narkule İletişim Bilgileri

Telefon: 444 4 NAR – 444 4 627

Web sitesi: www.narkule.com.tr

Yorum Yaz