maritbet girişmaritbet
Narin Park’ta teslimler eylülde başlıyor! 61.100 TL’ye!

Narin Park’ta teslimler eylülde başlıyor! 61.100 TL’ye!

Çerkezköy'deki Narin Park Projesi'nin 1. etabı oları Erguvan Sitesi'nde, fiyatlar 61.100 liradan başlıyor

Narin Park'ı bloklar halinde tamamlamayı hedefleyen Martı GYO, 1. Etap olan Erguvan Sitesi'ni tamamlayacak son 314 konutun inşaatına başladı. Mart ayı başında yüklenici firma Kibele İnşaat tarafından başlanan 314 konutun Eylül ayı itibariyle teslimlere başlanması hedefleniyor.

Martı GYO, 1. Etap Erguvan Sitesi'nde bulunan son dairelerin inşaatını, tamamlamak üzere Kibele İnşaat ile sözleşme imzaladı.
Toplam 548 konuttan oluşan 1. Etap Erguvan Sitesi'nde, 234 konut tamamlanarak teslim edilirken, Erguvan Kulüp de hizmet vermeye başladı.
Erguvan Sitesi'nde yıl sonuna kadar tüm konutların sahiplerine teslim edilmesi, 450 daireden oluşan 2. etabın inşaatına da yıl sonunda başlanması planlanıyor.
 

Narin Park'ta daire bedeli/kira getiri oram yüzde 8'i buluyor. Uzmanlara göre ise, Çerkezköy'de metrekare satış fiyatlan yatırımcının ilgisine paralel artış göstermeye devam edecek. Özel fiyatlan ile yatırımcılar için cazip koşullarla satışa sunulan Erguvan Sitesi'nde, 1+1 'den 5+1 'e kadar konut alternatifleri bulunuyor. 1+1 '1er 61.100 TL, 2+1'ler 94 bin TL'den, 3+11er 130 bin TL'den ve 5+11er 204 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Narin Park Projesi, 350 bin metrekare alan üzerinde toplam 7 etaptan oluşacak. Proje tamamlandığı zaman 7 bin aileye ev sahipliği yapacak. Projede alışveriş merkezleri, fitness ve spor kulübü, mim golf kulübü, atlı spor, çocuk kulübü, tenis kortları, açık-kapalı yüzme havuzlan, sinema, restoran ve sağlık merkezine kadar pek çok sosyal alan bulunuyor.

 

Narin Park iletişim bilgileri

Web: www.narinparkevleri.com

E-posta: [email protected]

Tel: 444 71 17

               

  • Etiketler:

Yorum Yaz