maritbet girişmaritbet
Monumento Kartal, Sosyal Jetlag'e son veriyor!

Monumento Kartal, Sosyal Jetlag'e son veriyor!

Suni havalandırma, yapay gün ışığı ve düzensiz iş saatleri çalışanların biyolojik saatlerini bozuyor. Modern binaların yarattığı “sosyal jetlag”den Monumento Kartal’da birkaç küçük önlemle kurtulabilirsiniz

 

Almanya'nın Münih şehrindeki Ludwig-Maximillians Üniversitesi'nde görevli tıbbi psikoloji profesörü Till Roenneberg tarafından yapılan araştırmalar, jetlag kavramını seyahat alanından çıkarıp iş hayatına taşıdı. Roenneberg'e göre, “jetlag”in neden olduğu rahatsızlıkları yaşamak için ülkeler arası seyahat etmeniz şart değil. Çalıştığınız ofis içinde bile “sosyal jetlag” rahatsızlığına yakalanmanız an meselesi.
 
Monumento Kartal'ın “sosyal jetlag”e yakalanmamanız için sunduğu önlemler:
 
- Kat bahçeleri sayesinde kapalı mekanlardan olabildiğince uzak durun, mutlaka dışarı çıkıp oksijen alın;
 
- Projede yer alan kafeler ve geniş yaşam alanları sayesinde iş ve sosyal yaşamınız arasındaki dengeye dikkat edin;
 
- İş dışındaki bilgisayar kullanımınızı azaltarak, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu ve SPA merkezi sayesinde dinlenmeye ve kendinize zaman ayırın.
 
Home Ofis Çalışmanın Kuralları ve Monumento Kartal
 
Monumento Kartal'da tüm home ofis ve ortak alanlar, çalışanların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda tasarlandı. Home ofis çalışırken edindiğiniz prensipler, çalışma veriminizi ve performansınızı olumlu yönde etkileyebilir. İşte Monumento Kartal'dan home ofis çalışmanın kuralları…
 
Rutin alışkanlıklar edinin
 
Ofis ortamında çalışanların her sabah yaptıkları rutinler vardır. Otobüse, metroya, servise binerler, indikleri yerden fırına uğrar, simit alıp masalarına geçtiklerinde bir çay-kahve söylerler. Bunu siz de uygulayın. Yapılan rutin işler sizi psikolojik olarak yeni bir güne hazırlar ve çalışmak için motive eder. İşe başlamadan önce Monumento Kartal'da sunulan spor alanlarından yararlanın veya dışarıda kısa bir yürüyüş yapın ve işe dönün.
 
Toplantı mekânı olarak kafe
 
Müşterilerinizle yapacağınız toplantılar için bir mekân belirleyin. Monumento Kartal'da bulunan uygun kafeler dışarıda yapmanız gereken toplantılar için ideal yerlerdir. İlla ki ciddi bir toplantı salonunda görüşmeniz gerekirse Monumento Kartal'ın  tüm teçhizatı ile sunduğu toplantı salonlarından faydalanabilirsiniz.
 
Dışarı çıkın
 
Ofislerde çalışanlar genelde kendilerini öğle aralarında dışarı atma eğilimindedirler. Temiz hava, gerek ofiste çalışanlara gerekse evde çalışanlara iyi gelir. 10 dakika da olsa açık havada yürümek, Monumento Kartal'ın kat bahçelerinde oksijen almak kendinizi gün içerisinde yorgun hissetmenizin de önüne geçer.
 
İşten hemen sonra spora vakit ayırın
 
Trafik problemiyle karşılaşmadan, yalnızca asansörü kullanmak suretiyle ulaşabileceğiniz spor salonu, kapalı yüzme havuzu ve SPA merkezi sayesinde spora vakit ayırabilecek, kendinizi daha zinde hissedecek ve günün stresinden arınmış olabileceksiniz.
 
Bina Yönetiminden Yararlanın
 
Monumento Kartal, resepsiyon, concierge, shuttle, vale parking, kurye ve temizlik gibi hizmetler sunarak ofis ihtiyaçlarının kolayca giderilmesini sağlıyor.
 
Aydınlık ve ferah bir çalışma alanı oluşturun
 
Monumento Kartal'daki yüksek tavanlarla yaratılmış ferah alanlar ve giydirme cam cephenin kullanılmasıyla elde edilen doğal ışığın mekana kattığı aydınlık çalışma ortamı verimliliğinizi arttıracaktır.
 
Şantiyeden Haberler
 
Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş. tarafından Ocak 2012 tarihinde ruhsatı alınarak hafriyatına başlanan ve nisan ayında temeli atılan Monumento Kartal'ın inşaatı tüm hızıyla yükselmeye devam ederken, şantiyeden heyecan verici haberler var. 
 
Elektromekanik grubu ile tüm anlaşmalar yapılarak uygulamalara başlandı.
Kaba inşaat  8.kat kolonlarının beton (c50) dökümü yapılmaktadır.
Projenin en prestijli bölümü olan cephe ihalesinde karar aşamasına gelindi.
B blok ticari alanları hafriyat çalışmalarına başlandı.
% 30'luk satış oranına erişilen proje ile ilgili satış ofisinden her türlü dokümanter bilgiye ulaşılabilmektedir.
 
Kartal, Büyükdere Caddesi'ne Alternatif Olacak
 
Anadolu Yakası'nda birinci derece merkez oluşturma vizyonuyla geliştirilen Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi'nin imar planlarının hazırlanma ve onay süreçlerinin önemli bir kısmı tamamlandı.
 
555 hektarlık alanda hazırlanan ve çevresiyle birlikte 4.5 milyon insanı barındıracak olan Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 4.5 milyon m2 inşaat yatırımı yapılacağı öngörülüyor.
 
İstanbul için yeni, modern, ve uluslararası ilgi odağı bir iş ve yaşam merkezi doğmuş olacak. Bu merkez Metro, Marmaray ve deniz ulaşımı ile İstanbul'un tüm alanlarına, Sabiha Gökçen Havalimanı ile yurtiçi ve yurtdışına bağlanacak.
 
İstanbul'da Anadolu Yakası'nın ilk metro hattı olma özelliğini taşıyan Kadıköy-Kartal metrosunun açılmasıyla, hattın güzergâhındaki semtlerde satılık ve kiralık daire fiyatlarının yükseleceği zaten öngörülüyordu. Hatta araştırmalar şimdiden yüzde 30'un üzerinde değişim yaşandığını gösteriyor.
 
Monumento Kartal İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0216 306 01 44

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Monumento Kartal görücüye çıktı..!
  • 06.04.2012 14:08

Monumento Kartal görücüye çıktı..!

Kuzeyyıldızı'ndan Kartal'a muhteşem proje..! Monumento Kartal..! ...

Le Kule Kartal Residence'ta yüzde 10 ön satış indirimi
  • 22.11.2014 09:54

Le Kule Kartal Residence'ta yüzde 10 ön satış indirimi

2 bloktan meydana gelen Lekule Kartal Residence,"Yeni hayatınızın yeni merkezi" ...

Allready, 'Hazırsanız, Hazırız' mottosuyla Monumento Kartal'da!
  • 30.09.2014 17:27

Allready, 'Hazırsanız, Hazırız' mottosuyla Monumento Kartal'da!

“Hazırsanız, Hazırız” mottosu ile yola çıkan Allready, ilk şubesini Monumento Ka ...

Monumento Kartal iş dünyasını buluşturuyor
  • 12.07.2014 14:42

Monumento Kartal iş dünyasını buluşturuyor

Sosyal olanakları, modern mimarisi ve prestijli duruşu ile Kartal’da yükselen Mo ...

Monumento Kartal’da son şans, yüzde 20 indirim fırsatı!
  • 09.04.2014 14:44

Monumento Kartal’da son şans, yüzde 20 indirim fırsatı!

Kuzeyyıldızı Gayrimenkul imzası taşıyan projede kampanya kısa süre için geçerli ...