maritbet girişmaritbet
MNG, Blue Boutique'ten sonra sıra Ispartakule'de!

MNG, Blue Boutique'ten sonra sıra Ispartakule'de!

MNG Holding Satış ve Pazarlama Koordinatörü Merih Deligöz, emlaktasondakika.com'a özel açıklamalarda bulundu

Gayrimenkul ve emlak haberciliği sektörünün bir numarası emlaktasondakika.com canlı yayın etkinliğine tüm hızıyla devam ediyor. Sektörde hayata geçirdiği yeniliklerle dikkat çeken emlaktasondakika.com bugün MNG Blue Boutique projesinin satış ofisinde MNG Holding Satış ve Pazarlama Koordinatörü Merih Deligöz'e konuk oldu. Sektörün tüm ayrıntılarıyla masaya yatırıldığı röportajda Uğurcan Tokay sordu, Merih Deligöz cevapladı. 

30 bin kişiye istihdam

Türkiye'nin en önemli firmaları arasında yer alan MNG'yi anlatan Merih Deligöz ‘MNG Şirketler Topluluğu havayolu taşımacılığı, kargo sektörü gibi birçok sektörde var. Ayrıca enerji ve inşaat sektöründe de varız. Yaklaşık 30 bin kişinin istihdam edildiği bir holding MNG. Buna bağlı olarak inşaat grubumuzda MAPA olarak hizmet veriyoruz ki bu şirketimiz yurtdışında birçok projeye sahip.' Diye konuştu.

Blue Boutique ilkti, son olmayacak

Gayrimenkul sektörünün üstyapı tarafında devam edeceklerini açıklayan MNG Holding Satış ve Pazarlama Koordinatörü Merih Deligöz ‘Mapa İnşaat olarak devam ettirdiğimiz projemiz MNG Blue Boutique içerisinde 259 konutla 6 ticari ünitemiz var. İsminden anlaşılacağı üzere burada butiğin kalitesini vermek istiyoruz. Butik konseptli iş geliştiriyoruz. Bu projemizle markalı konut sektörüne girdik ve devam edeceğiz' dedi.

Yüzde 80'i satıldı

Konumuyla dikkat çeken projede yüzde 80'lik satış seviyesine ulaştıklarını belirten Deligöz ‘Yüzde 80'ini sattık. Ayrıca bu ay sonu itibariyle de konutları teslimlere başlıyoruz. Projemizde yüzde 25 peşinat ödeyip kalan bölüm için kredi de kullanılabiliyor' açıklamasında bulundu.

Bölgenin en şerefiyeli projesi

MNG Blue Boutique'in bölgedeki en yüksek lokasyonda inşa edildiğini ve şerefiyenin çok önemli olduğunu söyleyen Deligöz ‘Arsamız bu bölgenin en önemli ve en yüksek noktasında. Yükseklik önemli olduğu için burada her dairemiz gerek Küçükçekmece Gölü, gerek şehir, gerekse de Marmara Denizi manzaralı. Ev almaya gidildiğinde ilk olarak insanlar cama yönelir. Biz de projemizin manzarasına güveniyoruz. Blue Boutique projesinin bu bölgenin en şerefiyeli projesi' diye konuştu.

Son 50 konut

Projenin Basın Ekspres Yolu, TEM Otoyolu, E5 Karayolu ve Atatürk Havalimanı gibi birçok merkeze çok yakın bir konumda yükseldiğini belirten Deligöz ‘Yakın zamanda açıklanacak Kanal İstanbul'u en iyi gören proje MNG Blue Boutique olacak. Bu sebepten ötürü projemizdeki son 50 dairenin değerlendirilmesi gerekiyor' şeklinde konuştu.

Ispartakule'ye yeni proje geliyor

Pilotlar, bankada çalışanlar ve Sabahattin Zaim Üniversitesi'nde görev alanların projeye ilgi gösterdiğini söyleyen Deligöz ‘Yeni projelerimiz olacak. Ispartakule bölgesinde güzel arsalarımız ve kısa süre içerisinde değerlendirmeyi düşünüyoruz. Burada amacımız çok yüksek sayıda konut değil yüksek memnuniyeti sağlayacağımız proje oluşturmak istiyoruz. Konut artık yapıp, satıp, teslim etmek değil. Otel gibi müşterileri hep memnun etmek zorundayız. WOW Otel kendi bünyemizde bulunuyor. Burada sunduğumuz hizmetleri Blue Boutique'de de sunacağız' dedi.

Metrekaresi 3 bin 500 lira

Bölgedeki tamamlanmış projelere göre fiyatların uygun olduğunu belirten Merih Deligöz ‘Burada 200 dairemizi sattık. Ana müşteri sayımız 150 seviyesinde. Metrekare fiyatlarımız 3 bin 500 lira seviyelerinde. Ayrıca bizim projemizde net ile bürt arasındaki fark yüzde 24 kadar çok düşük bir rakam' dedi.

Kentsel dönüşüm tekliflerini değerlendireceğiz

Kentsel dönüşümün önemine dikkat çeken Deligöz ‘İstanbul'u bekleyen büyük bir deprem var. Baktığınızda mevcut yapılarınızı ya kentsel dönüşüm ile yenileyeceksiniz ya da şehrin çeperlerinden daire almak zorundasınız. Kentsel dönüşümdeki firmaların ok iyi, bilindik firmaların olması gerekli. Güvenilir müteahhit kavramı burada kilit nokta. Devlet kentsel dönüşüm konusunun önünü açmış durumda. Biz kentsel dönüşüm çok destekliyoruz ve bize gelen teklifleri de değerlendireceğiz' açıklamasında bulundu.

Ev alacaklara önemli uyarılar

Ev alırken dikkat edilmesi gereken noktaları da kısaca anlatan Merih Deligöz ‘İnşaat sektörünün çok hareketli bir dönemde olduğunu söyleyen Deligöz ‘Kat irtifakı, tamamlanma sigortası gibi nedenler alıcı açısından önemli unsurlar. İnşaatta güven en önemli etken. Konut almadan önce projeyi yapan firmaların geçmişteki işleri incelenmeli' diye konuştu.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Merih Deligöz, Vadikoru'yu anlattı!
  • 19.09.2017 14:58

Merih Deligöz, Vadikoru'yu anlattı!

Vadikoru Satış Müdürü Merih Deligöz, Vadikoru lansmanında Emlaktasondakika.com'a ...

Merih Deligöz: Kredi faizleri düşmeli!
  • 08.11.2015 12:04

Merih Deligöz: Kredi faizleri düşmeli!

MNG Holding Satış ve Pazarlama Koordinatörü Merih Deligöz, emlaktasondakika.com' ...

Merih Deligöz'den ekibimize özel röportaj!
  • 17.06.2014 18:16

Merih Deligöz'den ekibimize özel röportaj!

MNG Holding Satış ve Pazarlama Koordinatörü Merih Deligöz, emlaktasondakika.com' ...

Merih Deligöz MNG Blue Boutique projesini anlatıyor
  • 31.01.2014 11:59

Merih Deligöz MNG Blue Boutique projesini anlatıyor

MNG Blue Boutique Satış ve Pazarlama Koordinatörü Merih Deligöz, projenin detayl ...

MNG BlueBoutique reklam filmi için tıklayınız
  • 19.11.2013 11:18

MNG BlueBoutique reklam filmi için tıklayınız

MNG Holding projesi olan BlueBoutique projesinde deniz ve göl manzaralı daireler ...

MNG Blue Boutique projesinin tanıtım filmi yayında!
  • 04.04.2013 15:25

MNG Blue Boutique projesinin tanıtım filmi yayında!

MNG Şirketler Topluluğu imzası taşıyan MNG Blue Boutique projesinin tanıtım film ...