maritbet girişmaritbet
Mimoza Uptown'da daireyi alan hemen taşınıyor!

Mimoza Uptown'da daireyi alan hemen taşınıyor!

K Yapı İnşaat tarafından Ümraniye'de inşa edilen Mimoza Uptown'da oturum başladı. Mimoza Uptowm Konutları'nda 148 metrekarelik 3+1 ve 250 metrekarelik dubleks 4+2 seçenekleri sunuluyor

K Yapı İnşaat tarafından Ümraniye'de inşa edilen Mimoza Uptown'da yaşam bu yıl şubat ayında başladı. 3 bin metrekarelik arsada yükselen proje 17 katlı 2 blokta, 60 daireden oluşuyor. Mimoza Uptowm Konutları'nda 148 metrekarelik 3+1 ve 250 metrekarelik dubleks 4+2 seçenekleri sunuluyor.

Projedeki dairelerin önünde deniz ve orman manzarası bulunuyor.
24 saat güvenlik ve kapalı devre kamera sistemi ile korunan sitede 1 adet yan olimpik yüzme havuzu, 1 adet botanik yapay gölet ve süs havuzu, her daireye 1 adet kapalı otopark yeri, Club House binasında spor merkezi ve Kids Club yer alıyor. Akıllı ev teknolojisiyle tasarlanan bu evlerde elektrik kesintisi halinde otomatik devreye giren bir sistem, jeneratörü aktif hale getiriyor.

2.600 metrekare yeşil alana sahip Mimoza Uptown konutlarında açık basketbol sahası, çocuklar için doğal ahşap oyun alanları mevcut Ataşehir'e ve Yeni Finans Merkezi'ne yakınlığıyla dikkat çeken proje, D-100 ve Tem otoyolları ile Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri'ne çok yakın. Site kapalı devre güvenlik sistemi ve güvenlik elemanlarıyla korunuyor. Site sakinlerine hizmet eden temizlik elemanları, teknik servis ve bahçıvan 7/24 çalışıyor.

Proje ödemelerde Garanti Bankası, Finansbank, Kuveyttürk Katılım Bankası tarafından özel oranlarda kredi kullandırabiliyor.
Bunun dışında da binalar bitmiş olduğu için, diğer bankalardan yüzde 75 oranında kredi kullanılabiliyor.

Mimoza Uptown iletişim bilgileri
Web: www.kyapi.com.tr
Tel: 0 216 590 05 40

  • Etiketler:

Yorum Yaz