maritbet girişmaritbet
Metsan Nexus Kartal'ın buluşma noktası olacak

Metsan Nexus Kartal'ın buluşma noktası olacak

Metsan Nexus projesi Kartal'da Metsan İnşaat tarafından inşa ediliyor

Dünyaca ünlü Mimar Daniel Libeskind ile güç birliği yapan Metsan, İstanbul'un yıldızı parlayan ilçesi Kartal'da gerçekleştirdiği karma proje ile mimarlık tarihinde yer alacak bir eseri hayata geçiriyor. İnşaat sektöründe yarım asrı aşkın süredir deneyimli hizmet veren Metsan, yeni projesi Metsan Nexus'u; dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı ve lüks yaşam tarzını standarta dönüştüren yaklaşımı ile şehrin yeni çekim merkezlerinden biri olma iddiasıyla Kartal'da hayata geçiriyor. Latince'de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen “nexus” kelimesi, Kartal'da Metsan Nexus Projesi'nde “Buluşma Noktası” olarak yeniden yorumlanıyor. 

Dünya standartlarında bir yaşam alanı    

Metsan Nexus sakinleri, açık havuz, basketbol sahası, fitness merkezi gibi alışılagelmiş sosyal alanlara ek olarak, ayrıcalıkları standarda dönüştüren konfor öğelerine de sahipler. Metsan Nexus projesi, lobisinden başlayarak tüm ortak alanlarında, şık ve modern yaşamı yansıtan ayrıcalıklar sunmayı hedefliyor. 36. kattaki Rooftop Teras, 19. kattaki Harmoni Teras ve Sky Lounge kış bahçesi Metsan Nexus sakinlerinin, manzaranın tadını çıkararak keyifli vakit geçirecekleri, komşularıyla bir araya gelebilecekleri şık ve ferah ortamlar sunuyor.

Bunlar dışında kapalı çocuk oyun alanı, cep sineması, büyükler için sosyal aktivite  odası, golf simülasyon odası gibi Metsan Nexus sakinlerinin, evlerinin konforundan uzaklaşmadan hoş vakit geçirmelerine imkan verecek alanlar mevcut. 15. katta açık havada konumlanacak olan squash kortu, farklı bir spor deneyimi yaşamak isteyen Metsan Nexus'luların hizmetinde. Metsan Nexus'ta ev sahiplerinin özel davetler için yararlanabilecekleri yüksek tavanlı, şık dekorasyonlu 120m² genişliğinde bir de davet odası bulunuyor.  Kütüphane&dinlenme alanı ise evin dışında sessiz bir ortamda kafa dinlemek için ideal. Stüdyo ve 1+1 dairelerinde yer kaybı yaşamak istemeyenler, çamaşırhaneden faydalanabilirler. Bu lüks donatılar ve konfor öğelerinin tümü Metsan Nexus sakinlerine dünya standartlarında bir yaşam alanı sunmak üzere planlandı. 

Metsan Nexus Şehrin Yeni Buluşma Noktası 

Metsan Nexus'un satışa sunulan bu ilk etabı, deniz ve ada manzaralı 36 katlı iki bina ve ortasında 19 katlı dairesel kuleden oluşuyor. Altında yer alan mağaza, kafe ve restoranlardan
oluşan meydanı ve çok sayıdaki sosyal alanıyla Metsan Nexus, projede yaşayanlara yüksek kaliteli bir yaşam vaad ediyor.

Metsan Nexus ulaşım açısından da avantajlı bir lokasyonda

Metsan Nexus, lokasyon açısından da bir kesişme noktası. Metsan Nexus, Kadıköy-Kartal metrosunun Yakacık istasyonunda, metro çıkışı ile direk bağlantılı. Metro bağlantısı sayesinde Metsan Nexus'tan Kadıköy'e 36 dakikada, Taksim'e ise 55 dakikada ulaşılabiliyor. E-5 Karayolu'nun üzerinde yer alan Metsan Nexus E-6 Karayolu'na 5 dakika uzaklıkta. Projenin yanı başında bulunan Adnan Kahveci üst geçidi vasıtasıyla sahil yoluna gidiş 5 dakika sürüyor. Metsan Nexus'un Sabiha Gökçen Havaalanı'na 10 dakika uzaklıkta ve İDO Pendik-Yalova İskelesi'ne 8 dakika uzaklıkta konumlanması, yurt içi ve yurt dışı seyahatlerde kolaylık sağlıyor.

Metsan Nexus İletişim Bilgileri;

Web: http://www.metsannexus.com

Telefon: 444 4 704

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Metsan Nexus, ne zaman teslim edilecek?
  • 22.04.2017 14:58

Metsan Nexus, ne zaman teslim edilecek?

Metsan İnşaat tarafından inşa edilen Metsan Nexus projesi Haziran 2018'de teslim ...

Metsan Nexus’ta 588 bin liraya 2+1!
  • 12.10.2014 11:53

Metsan Nexus’ta 588 bin liraya 2+1!

Daniel Libeskind ve Metsan İnşaat’ın Kartal’da inşa ettiği Metsan Nexus’ta 2+1 d ...

Dev projede teslimler Aralık 2015’te!
  • 06.10.2014 08:17

Dev projede teslimler Aralık 2015’te!

Daniel Libeskind ve Metsan İnşaat’ın Kartal’da hayata geçirdiği projede teslimle ...

Daniel Libeskind o proje için İstanbul’da!
  • 14.09.2014 15:28

Daniel Libeskind o proje için İstanbul’da!

Dünyaca ünlü mimar Daniel Libeskind tarafından tasarlanan Metsan Nexus projesi K ...

İstanbul Kartal'daki o projeyi dünyaca ünlü mimar tasarladı
  • 10.09.2014 13:35

İstanbul Kartal'daki o projeyi dünyaca ünlü mimar tasarladı

Metsan Nexus projesinde ev almak isteyenlere yüzde 10'luk indirim fırsatı sunulu ...

Metsan Nexus, yabancıdan büyük ilgi görüyor
  • 15.12.2013 10:27

Metsan Nexus, yabancıdan büyük ilgi görüyor

Kartal'da yükselen Metsan Nexus'a, yurtdışından büyük talep var ...