maritbet girişmaritbet
Metsan Nexus’da 430 dairenin yüzde 25’i 10 günde satıldı

Metsan Nexus’da 430 dairenin yüzde 25’i 10 günde satıldı

Metsan, İstanbul’un yıldızı parlayan ilçesi Kartal’da 400 milyon liralık yatırımla gerçekleştirdiği karma projenin lansmanı sonrasında 10 gün içinde yüzde 25’ini satarak büyük bir başarıya imza attı

Metsan İnşaat'ın, Kartal'daki yeni karma projesi Metsan Nexus; ulaşım kolaylığı, avantajlı ödeme seçenekleri, dünyaca ünlü mimar Daniel Libeskind ile yaptığı işbirliği ve alışılagelmiş sosyal alanlara ek olarak sunduğu davet odası, cep sineması gibi konfor öğeleri ile bölgede konut almak isteyenlerin tercihi oldu. Oturum için olduğu kadar yatırım amacıyla da ilgi gören projedeki konutların yüzde 25'i, lansmanı takip eden 10 gün içinde satıldı. 

Tüm etapları tamamlandığında konut, rezidans gibi yaşam alanlarından alışveriş merkezi, ofis, otel ve parklardan oluşan büyük bir kompleks haline gelecek olan Metsan Nexus Kartal'ın çehresini değiştiriyor. Metsan Nexus'un satışa sunulan bu ilk etabı, deniz ve ada manzaralı 36 katlı iki bina ve ortasında 19 katlı dairesel kuleden oluşuyor. Altında yer alan mağaza, kafe ve restoranlardan oluşan meydanı ve çok sayıdaki sosyal alanıyla Metsan Nexus, projede yaşayanların hayat kalitesini yükselterek yaşamı kolaylaştırmayı vadediyor.

Şehrin Yeni Buluşma Noktası 

Latince'de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen “nexus” kelimesi, Metsan Nexus Projesi'nde; dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam tarzını standarda dönüştüren yaklaşımı şehrin yeni çekim merkezlerinden biri olma iddiası ile “Buluşma Noktası” olarak yeniden yorumlanıyor. 

İhtiyaca göre esnek ödeme koşulları     

Metsan Nexus'ta dairelerin lansmana özel metrekare fiyatları ortalama 3.000 TL olarak belirlendi.  Stüdyo dairelerin fiyatları 170.000 TL'den başlıyor. Metsan Nexus'tan ev sahibi olmak isteyenlere, ödeme tercihleri ve ihtiyaçları gözetilerek, esnek ödeme planları sunuluyor. Minimum %5 peşinatla, çok farklı bütçe planlarına hitap eden, 120 aya varan vadelerle ödeme yapılabiliyor. Toplam 430 dairenin yer alacağı projenin ilk etabında; stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dubleks, 4+1 ve 5+1 tiplerinde daire seçenekleri sunuluyor. 

Ayrıcalıklı Yaşam

Metsan Nexus sakinleri, açık havuz, basketbol sahası, fitness merkezi gibi sosyal alanlara ek olarak, ayrıcalıkları standarda dönüştüren konfor öğelerine de sahipler. 

Metsan Nexus projesi, lobisinden başlayarak tüm ortak alanlarında, şık ve modern yaşamı yansıtan ayrıcalıklar sunmayı hedefliyor. 36. katta bulunan adalar manzaralı Rooftop Teras,  19. katta bulunan Harmoni Teras, 17. kattaki yüksek tavanlı Sky Lounge kış bahçesi bu ayrıcalıklar arasında bulunuyor. 

Metsan Nexus'ta ev sahiplerinin özel davetler için yararlanabileceği yüksek tavanlı bir davet odası bulunuyor. Ayrıca cep sineması, kütüphane ve dinlenme alanı, 15. katta bulunan squash kortu, kapalı çocuk oyun alanı, büyükler için hobi odası gibi sosyal alanlar ev sahiplerinin konforunu gözeten detaylar olarak öne çıkarken, projeye de artı değer katıyor.  

Metsan Nexus ulaşım açısından da avantajlı bir lokasyonda

Metsan Nexus, lokasyon açısından da bir kesişme noktası. Metro çıkışı ile direk bağlantılı olması dolayısıyla, İstanbul'un en büyük sıkıntılarından trafik sorununa da çözüm sunuyor. Metsan Nexus, Kadıköy-Kartal metrosunun Yakacık istasyonunda metro çıkışı ile direkt bağlantılı, E-5 Karayolu'nun üzerinde yer alıyor. Metsan Nexus'un hemen yanı başında bulunan Adnan Kahveci üst geçidi sayesinde projeden Caddebostan-Pendik sahil yoluna gidiş 5 dakikadan kısa sürüyor. Metsan Nexus, City Port Pendik Marina & Kartal Marina ve Maltepe Sahil Parkı gibi şehrin önemli sosyal etkinlik alanlarına yakınlığı ile dikkat çekiyor.  Hem yurt içi hem de yurt dışı seyahat kolaylığı açısından da Metsan Nexus'un önemli avantajları bulunuyor; proje İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika uzaklıkta ve İDO Pendik-Yalova İskelesi'ne de 10 dakika uzaklıkta konumlanıyor.

Metsan İnşaat

1961 yılından beri Türkiye'nin farklı şehirlerinde inşaat sektöründe faaliyet gösteren Metsan, İstanbul'un yıldızı parlayan ilçesi Kartal'da 400 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Metsan Nexus Projesi'nde dünyanın en ünlü mimarları arasında gösterilen Daniel Libeskind ile güç birliği yaptı. Mehmet Satoğlu tarafından kurulan inşaat şirketi zaman içinde taahhüt ve kat karşılığı şeklinde; hastaneden konuta, otelden öğrenci yurduna, askeri yapılardan dini yapılara, huzurevine kadar birçok yapının inşaatını tamamlamıştır. 

İnşaat sektöründe yarım asrı aşkın süredir deneyimli, dinamik ve yenilikçi anlayışı ile hizmet veren Metsan, bugüne kadar 500 bin metrekarenin üzerinde yapı inşaatı gerçekleştirdi. 

Metsan İnşaat 1970'lerde Ankara Üniversitesi Morfoloji binası, Türk Standartları Enstitüsü, Göztepe SSK Hastanesi gibi pek çok önemli kamu projeleri yanında, 1978 yılında da Sincan'da Türkiye'nin ilk 1500 konutluk toplu konut projesini başarıyla gerçekleştirmiş, alanındaki iddiasını ortaya koymuştur. Projelerine yenilikçi anlayış ile yaklaşan Metsan, deprem riskini dikkate alarak 1980 yılında Türkiye'nin ilk radye temelli brüt beton konut binasını inşa etmiştir.

Aynı yıllarda harita konusunda da hizmet veren şirket bu dalda da Türkiye'nin öncü kuruluşu haline gelmiştir. Metsan, inşaat ve harita sektörü yanında, gıda sektöründe Kartal Un Fabrikası ve Farina Bella ile dekorasyon malzemeleri ithalat ve ticaretinde Woodart markası ile faaliyet göstermektedir. Firma, mimari, iç mimari, restorasyon konularında yurt içi ve yurtdışında önemli projelere imza atmıştır. 

52 yıllık bir geçmişe sahip Metsan İnşaat; dünden bugüne sahip olduğu deneyimi, sektöre kazandırdığı profesyonelliği, geleceğe yön veren inovatif düşünce yaklaşımıyla inşaat sektörünün dün, bugün ve yarınına yön vermeye devam ediyor.

Metsan Nexus İletişim Bilgileri;

Web: http://www.metsannexus.com

Telefon: 444 4 704

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tahir Altundağ, Metsan Nexus'u anlattı
  • 03.05.2014 13:25

Tahir Altundağ, Metsan Nexus'u anlattı

Metsan Nexus Satış ve Pazarlama Direktörü Tahir Altundağ, Metsan Nexus projesini ...

Metsan, 55. yaşını kutladı
  • 01.05.2014 15:48

Metsan, 55. yaşını kutladı

Metsan, 55. yaşını Çırağan Sarrayı'nda kutladı. Şirket, konut dışında gıda sektö ...

Cemalettin Satoğlu Metsan Nexus'u anlatıyor
  • 01.11.2013 15:15

Cemalettin Satoğlu Metsan Nexus'u anlatıyor

Metsan İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Cemalettin Satoğlu Metsan Nexus Kartal projes ...

Metsan Nexus basın toplantısı için tıklayınız
  • 01.11.2013 12:58

Metsan Nexus basın toplantısı için tıklayınız

3 etaptan meydana gelen Metsan Nexus'un ilk etap satışları başladı. 420 konuttan ...

Metsan Nexus tanıtım filmi yayında
  • 01.11.2013 12:55

Metsan Nexus tanıtım filmi yayında

Metsan İnşaat'ın Kartal'da hayata geçirdiği Metsan Nexus proejesinin tanıtım fil ...

Metsan Nexus Kartal'ın foto galerisi yayında
  • 01.11.2013 09:29

Metsan Nexus Kartal'ın foto galerisi yayında

Metsan Nexus projesinin görselleri ilk kez emlaktasondakika.com'da... ...