maritbet girişmaritbet
Metropol İstanbul Beşiktaş Milangaz'ı ağırladı!

Metropol İstanbul Beşiktaş Milangaz'ı ağırladı!

Ataşehir’de kurulan dünyanın en yeni finans merkezi İstanbul Finans Merkezi projesi içinde yer alan Metropol İstanbul, Beşiktaş Milangaz’ın şampiyon oyuncularına ev sahipliği yaptı

 

Ataşehir'de kurulan dünyanın en yeni finans merkezi İstanbul Finans Merkezi projesi içinde yer alan Metropol İstanbul, Beşiktaş Milangaz'ın şampiyon oyuncularına ev sahipliği yaptı. Bu sezon kazandıkları 3 kupanın ardından projeyi ziyaret eden Beşiktaş Milangaz'a bir kupa da Metropol İstanbul'dan geldi

Avrupa'nın en yüksek binalarından biri olacak kulesi, rezidans, ofis, alışveriş merkezi ve rekreasyon alanlarıyla Türkiye'nin en büyük karma projelerinden biri olan Metropol İstanbul, Beşiktaş Milangaz Basketbol Takımı yönetici ve oyuncularını ağırladı.

Beko Basketbol Ligi'nde 2011 – 2012 sezonunda şampiyonluk kupasını kaldıran Beşiktaş Milangaz Basketbol Takımı, Varyap – Gap İnşaat Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen Metropol İstanbul projesini ziyaret etti.

Avrupa'nın devleri Metropol İstanbul'da

Beşiktaş Milangaz baş antrenörü Ergin Ataman'ın yanısıra, BJK Basketbol Şube Sorumlusu Abdullah Sözer, kulübün eski yöneticilerinden Şeref Yalçın'ın yanı sıra Türkiye Kupası En Değerli Oyuncusu ve Beko Basketbol Ligi'nin en fazla forma giyen ismi Serhat Çetin'in yanı sıra Beşiktaş Milangaz'ın genç oyuncuları da Avrupa'nın en yüksek binalarından birini bünyesinde barındıran Metropol İstanbul'u ziyaret etti.

Ziyarette, Beşiktaş Milangaz Takımı'na sezon boyunca elde ettikleri başarılardan ötürü Çalık Gayrimenkul'den Metropol İstanbul Proje Direktörü Ayberk Yalın ve Varyap Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Varlıbaş tarafından Metropol İstanbul Kupası verilirken, basketbol topu şeklinde tasarlanan pasta ile sürpriz yapıldı. Basketbolcular kupa sevincini bir kez daha yaşarken, proje hakkında da detaylı bilgi aldı.

Metropol İstanbul Hakkında

TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO ve Varyap-Gap İnşaat Ortak Girişimi tarafından Türkiye'nin en büyük projelerinden birisi olarak yükselen Metropol İstanbul, üç yüksek bina ve bin 500'ün üzerinde bağımsız üniteden oluşuyor. Proje, rezidans, ofis, alışveriş merkezi, eğitim kurumu ve rekreasyon alanlarıyla Türkiye'nin en büyük karma projelerinden biri olacak. 2015 yılı başında tamamlanacak olan projenin sahip olduğu 750 bin metrekare büyüklüğündeki yekpare inşaat alanı, Metropol İstanbul'un en önemli özelliklerinden birini oluşturuyor.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin bir parçasını oluşturan Metropol İstanbul proje konsepti, dünyaca ünlü mimarlık firması RMJM tarafından hazırlandı. Tamamlandığında dünya yapı literatürüne girecek özellik ve ilk'lere sahip bir proje olarak dikkat çeken proje kapsamında, açık havada, alışveriş konsepti üzerine kurgulanmış İstanbul'un en büyük AVM'lerinden biri, yaklaşık 400 metre uzunluğunda ‘Alışveriş Sokağı' 16 salonluk, Anadolu yakasının en büyük sinema salonu da yer alacak. Ana Kule'den direkt erişimin sağlanacağı 1.000 kişilik Balo ve Konferans Salonu da projenin ana üniteleri arasında yer alıyor. Proje içindeki Ana Kule 250 metre en üst döşeme kotu ve anteni ile Avrupa'nın en yüksek binalarından biri olacak.

İstanbul'a yeni alışveriş caddesi ve 2 yeni meydan

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi içinde yer alan en büyük özel sektör projesi olan Metropol İstanbul 100 dönüm arazi üzerinde konumlanıyor. Konsepti, dünyaca ünlü mimarlık firması RMJM tarafından hazırlanan proje tamamlandığında dünya yapı literatürüne girecek özellik ve ilklere sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Proje kapsamında, açık havada alışveriş konsepti üzerine kurgulanmış İstanbul'un en büyük AVM'lerinden biri, yaklaşık 400 metre uzunluğunda Catwalk adı verilen ‘Alışveriş Caddesi', 2 meydan, 16 salonuyla Anadolu Yakası'nın en büyük sinema kompleksi de yer alıyor. Yılda 23 milyon kişinin ziyaretinin beklendiği projenin ortasında Avrupa'nın en yüksek binalarından biri olarak tasarlanan Ana Kule yükseliyor. Ofis, residence ve ana kuleden alışveriş merkezlerine direk ulaşımın sağlandığı proje kapsamında ayrıca bin kişilik balo ve konferans salonu da bulunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Metropol İstanbul'dan Kadınlar Günü'ne özel ayrıcalıklar!
  • 08.03.2022 10:05

Metropol İstanbul'dan Kadınlar Günü'ne özel ayrıcalıklar!

Alışveriş ve eğlencenin gözde noktası Metropol İstanbul, her yıl olduğu gibi bu ...

Metropol İstanbul, Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan projelere imza atıyor
  • 23.02.2022 16:12

Metropol İstanbul, Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan projelere imza atıyor

Dünyaca ünlü kültür sanat etkinliklerine ev sahipliği yaparak klasik AVM algısın ...

Metropol İstanbul, "Avrupa'nın En İyisi" oldu!
  • 29.12.2021 09:46

Metropol İstanbul, "Avrupa'nın En İyisi" oldu!

Metropol İstanbul, International Property Awards'tan (IPA) ve ICSC Global Awards ...

Metropol İstanbul’dan çocuklara okula dönüş hediyesi!
  • 31.08.2021 17:33

Metropol İstanbul’dan çocuklara okula dönüş hediyesi!

Metropol İstanbul'da 30 Ağustos-3 Eylül tarihlerinde toplamda 400 TL ve üzeri al ...

Metropol İstanbul projesinde son durum!
  • 28.11.2017 14:35

Metropol İstanbul projesinde son durum!

GAP İnşaat ve Varyap imzası taşıyan Metropol İstanbul projesinin son hali görünt ...

Metropol İstanbul'un havadan görüntüleri!
  • 22.02.2017 16:03

Metropol İstanbul'un havadan görüntüleri!

GAP İnşaat - Varyap ortaklığında Ataşehir'de hayata geçirilen Metropol İstanbul' ...