maritbet girişmaritbet
METREKARESİ 3 BİN TL

METREKARESİ 3 BİN TL

Yedikule Konakları, eski İstanbul’da ve şehrin merkezinde, yepyeni bir yaşam konseptiyle, tarihi dokuyu zedelemeden sitede yaşamanın huzurunu, özlenen eski İstanbul sadeliğinde fakat çağımız standartlarındaki teknolojinin keyfini sizlere sunmayı temel prensip edinerek projelendirildi.

Yedikule Konakları; sadece bir ev olmaktan ziyade kendi içinde bir yaşam tarzını ifade eden kapsamlı ve esnek çözümler üreten mimarisiyle oldukça beğeni kazanıyor.

Yedikule Konakları; inşa edilmekte olan Marmaray Kazlıçeşme istasyonuna 950 metre, sahil yoluna 750 metre, Yedikule tren istasyonuna 400 metre, İDO Yenikapı iskelesi ve Aksaray'a 3.5 km, Eminönü ve Bakırköy gibi merkezlere 5 km mesafededir. Ayrıca 1.5 km çapındaki alanda özel okullar, devlet okulları, hastaneler, spor kompleksleri ve AVM'ler bulunmaktadır. Cerrahpaşa Tıp Fakültesine 1.6 km, Çapa Tıp Fakültesine 2.7 km, Atatürk Havalimanına 13 km mesafede olması diğer bir ayrıcalıktır.

Yedikule Konakları; 14 blok, 118 daire olarak projelendirildi. Metrekaresi 3.000.- TL‘ den başlayan fiyatlarla satışı devam eden projede 2+1 (76,00m2 / 114,00m2), 3+1 (94,00m2 / 116,00m2), 3+1 Dublex  (102,00m2 / 172,00m2) seçenek ve 43 ayrı metrekare büyüklüğünde daireler bulunuyor.

Yedikule Konakları; sosyal donatı alanlarıyla çağın standartlarını sağlayan bir site olarak inşa edilmektedir. Kapalı yüzme havuzu, buhar odası, sauna, çok amaçlı spor merkezi, kafe gibi sosyal tesisler yanında, kameriye, çocuk oyun parkı, süs havuzu ve su hareketleriyle sağlanan görsellik ve sosyal donatı alanları Yedikule Konakları sakinlerine, yaz-kış maksimum fayda sağlayacak şekilde projelendirilmiştir. Ankastre (davlumbaz+ocak+fırın) ürünleriyle hazır mutfaklı, banyo dolapları ve portmantolu, vitrifiyeler, küvetler, bataryalar TSE'li, ahşap görünümlü PVC doğramalar, ısı yalıtımlı camlar, klima alt yapısı ve daha bir çok özelliğe sahip konutlar, Yedikule'de oturmak isteyenlerin ve yatırımcıların beğenilerine sunuluyor.

Yedikule Konakları'nda, kapalı otopark sayesinde araçlarınız, doğal şartlara karşı korunduğu gibi diğer olumsuzluklar yönünden de güvenlik altına alınıyor. Ayrıca günün 24 saatinde site güvenliği elektronik giriş–çıkış denetimli güvenlik sistemi uygulanacak ve site çevresi ihata duvarı ile çevrilerek siteye tek girişten ulaşım sağlanmakla güvenlik en üst düzeye çıkarılmış oluyor.

Yedikule Konakları, konut kredisine uyun olup proje anlaşmalı İş Bankası, Garanti Bankası, Vakıfbank, Bank Asya, Türkiye Finans ve Kuveyt Türk'den, konut bedelinin %25'i peşin, %75'ine kadar konut kredisi kullanılabiliyor.

Yedikule Konakları'nda örnek daireyi gezmeniz ve proje ile ilgili bilgi paylaşımı için müşteri danışmanları, haftanın 7 günü ziyaretçilere hizmet veriyor.

Yedikule Konakları İletişim Bilgileri

Web: http://www.yedikulekonaklari.com

Telefon: 587 3130 – 587 33 32   

Adres Bilgisi ve Harita İçin Tıklayınız         

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Cer İstanbul şantiyesinde son durum!
  • 03.01.2022 12:18

Cer İstanbul şantiyesinde son durum!

Emlak Konut GYO ve Ege Yapı işbirliği ile Yedikule'de geliştirilen Cer İstanbul ...

Cer İstanbul şantiyesini havadan izleyin!
  • 17.04.2021 15:03

Cer İstanbul şantiyesini havadan izleyin!

Emlak Konut GYO ve Ege Yapı tarafından Yedikule'de gerçekleştirilen CER İstanbul ...

CER İstanbul şantiyesinde son durum!
  • 12.12.2020 14:11

CER İstanbul şantiyesinde son durum!

Emlak Konut GYO ve Ege Yapı tarafından Yedikule'de gerçekleştirilen CER İstanbul ...

CER İstanbul şantiyesinde son durum!
  • 26.10.2020 09:23

CER İstanbul şantiyesinde son durum!

Emlak Konut bünyesinde Ege Yapı tarafından Yedikule'de inşa edilen CER İstanbul ...