maritbet girişmaritbet
Merkez Zekeriyaköy’le yeni yılda yeni bir hayat!

Merkez Zekeriyaköy’le yeni yılda yeni bir hayat!

Merkez Zekeriyaköy projesi hem ev sahibi olmak hem de hayatını yeni baştan kurgulamak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat sunuyor

Ortadoğu Grup, Zekeriyaköy'de inşa ettiği Merkez Zekeriyaköy projesiyle hem ev sahibi olmak hem de hayatını yeni baştan kurgulamak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat sunuyor. Eşsiz doğasına karşılık İstanbul'a yakınlığıyla dikkat çeken projede, konut teslimlerinin yeni yılın ilk aylarında yapılması planlanıyor. Sadece yüzde 5 ön ödemeyle ev almanın mümkün olduğu Merkez Zekeriyaköy'de 2+1 çatı dubleksi dairelerin fiyatı 733 bin liradan, 3+1 bahçe dubleksi dairelerin fiyatıysa 1 milyon 108 bin liradan başlıyor

Merkez Zekeriyaköy, Ortadoğu Grup tarafından İstanbul'un en değerli yaşam alanlarından biri olan Zekeriyaköy'de inşa ediliyor. İstanbul'un dinamik yapısından kopmadan orman ve denizle iç içe bir yaşam sürmek, çocuklarını doğal güzellikler içerisinde yetiştirmek isteyenler için hayata geçen Merkez Zekeriyaköy, Kilyos sahiline 5 dakika, Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantısına 2 dakika, Büyükdere Caddesi'ne 11 dakika, Maslak'a 15 dakika Mecidiyeköy'e ise 25 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Merkez Zekeriyaköy'de evlerin ışıklarının yeni yılın ilk aylarından itibaren yanmaya başlayacağını belirten Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “Mutlu sona kısa bir süre kaldı. Hem oturacağı eve sahip olmak hem de hayatına yeni bir yön vermek isteyenler için Merkez Zekeriyaköy'de cazip fiyatlarla satışlarımız devam ediyor” dedi. 

Hayata geniş açıdan bakın

İstanbul'un gün geçtikçe büyüyerek kalabalıklaştığını ve hayatın kapalı mekanlarda geçtiğini söyleyen Mehmet Gür, “Zekeriyaköy bölgesi ve Merkez Zekeriyaköy projemiz insanları dikey, kalabalık ve sıkıştırılmış yaşamlardan çıkarıyor. Hayatın, evin bir odasından ya da salonunda ibaret olmadığını hatırlatıp, dünyaya daha geniş açıdan bakmamızı sağlıyor” diye konuştu.

En iyi lokasyon, en doğru fiyat 

Merkez Zekeriyaköy'de 2+1 çatı dubleksi dairelerin fiyatının 733 bin liradan, 3+1 bahçe dubleksi dairelerin fiyatınınsa 1 milyon 108 bin liradan başladığını söyleyen Mehmet Gür, “Farklı ödeme şekillerine göre bu fiyatlar üzerinden indirim avantajı sunuyoruz” diye konuştu. İsteyenlerin sadece yüzde 5 peşinat vererek ev sahibi olabileceğini belirten Gür, projenin lokasyon değeri, teslime yakın olması ve inşaat kalitesi göz önüne alındığında fiyatların gerçekten makul olduğunu ifade etti.

Mehmet Gür'ün verdiği bilgiye göre Zekeriyaköy'de 25 bin 360 metrekare alanda inşa edilen Merkez Zekeriyaköy, 106 konuttan oluşuyor. Merkez Zekeriyaköy'de, 140 metrekare büyüklüğünde balkon ve teraslarıyla ön plana çıkan 2+1 çatı dubleksi dairelerin yanı sıra, bahçe yaşamıyla dikkat çeken 176 metrekare ile 200 metrekare büyüklüğünde 3+1 bahçe dubleksi daireler bulunuyor. 

Sosyal alanlarıyla iddialı

Merkez Zekeriyaköy'de Mini Golf Sahası, Tenis Kortu, Basketbol Sahası, Açık Hava Fitness Alanları, Çiçek Bahçeleri, Pergolalar, Açık Yüzme Havuzları, Güneşlenme Terasları, Dinlenme Alanı ve Süs Havuzları yer alıyor. Açık alanları kadar kapalı sosyal tesisleriyle de iddialı olan Merkez Zekeriyaköy'de Fitness Club'ın yanı sıra Pilates Salonu, Saunalar, Bilardo Odası ve Cafe yer alıyor. Projede çocuklar da unutulmadı ve özgürce çocukluklarını yaşayabilmeleri için kış aylarına özel kapalı Çocuk Oyun Odası ile birlikte açık alanda Oyun Parklarına, Çocuk Yüzme Havuzuna ve Meyve Bahçelerine yer verildi.  

Merkez Zekeriyaköy'ün en büyük ayrıcalıklarından biri de, projenin sınır komşusu olan Göçmen's Ranch Binicilik Tesisleri. İstanbul'un pek çok bölgesinden at binme keyfini yaşamak isteyenlerin rağbet ettiği binicilik tesisinde, Merkez Zekeriyaköy'de yaşayan aileler çocuklarına at sevgisini aşılarken, binicilikle ilgilenen yetişkinler de at binme keyfini bir adım mesafede doyasıya yaşayabilecek. 

Zekeriyaköy Çarşısı'na yürüme mesafesinde

Zekeriyaköy Çarşısı'na 700 metre yürüme mesafesinde bulunan Merkez Zekeriyaköy, Sarıyer - Çayırbaşı Tüneli'ne ve Hacıosman-Taksim Metrosu'na da kolay ulaşılabilir bir konumda yer alıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Merkez Zekeriyaköy görücüye çıktı! Lansman yayında!
  • 03.06.2013 16:03

Merkez Zekeriyaköy görücüye çıktı! Lansman yayında!

Ortadoğu Grup'un yeni projesi Merkez Zekeriyaköy'ün lansmanı yapıldı. Toplamda 1 ...

Merkez Zekeriyaköy projesinin foto galerisi yayında!
  • 03.06.2013 14:41

Merkez Zekeriyaköy projesinin foto galerisi yayında!

Ortadoğu Grup'un 106 konutluk projesi Merkez Zekeriyaköy'ün foto galerisi emlakt ...

Merkez Zekeriyaköy'den bayram fırsatı!
  • 07.09.2015 11:04

Merkez Zekeriyaköy'den bayram fırsatı!

Ortadoğu Grup tarafından Sarıyer'de hayata geçirilen Merkez Zekeriyaköy projesi' ...

Merkez Zekeriyaköy'de yaşam başladı
  • 19.08.2015 17:19

Merkez Zekeriyaköy'de yaşam başladı

Merkez Zekeriyaköy aileleri yeni evlerine kavuştu. ...

Merkez Zekeriyaköy’ün sakinleri yaz partisinde buluştu
  • 27.07.2015 10:19

Merkez Zekeriyaköy’ün sakinleri yaz partisinde buluştu

Ortadoğu Grup tarafından Zekeriyaköy’de hayata geçirilen Merkez Zekeriyaköy proj ...

Merkez Zekeriyaköy’e bayram erken geldi
  • 01.07.2015 12:04

Merkez Zekeriyaköy’e bayram erken geldi

Ortadoğu Grup’un Merkez Zekeriyaköy projesinden ev alanlar bu yıl çifte bayram y ...