maritbet girişmaritbet
Maximoon Esenyurt projesi satışta! M2’si 1280 TL!

Maximoon Esenyurt projesi satışta! M2’si 1280 TL!

Kalitesi ve mimari şıklığıyla Avrupa standartlarında yaşam merkezleri inşa eden Yalçıntepe Group, Esenyurt'a prestij kazandıracak Maximoon projesini hayata geçiriyor. Maximoon’da daireler metrekaresi 1280 liradan satılıyor.

Marmara Bölgesi'nin en güçlü demir tedarikçilerinden biri olan Yalçın Demir'i bünyesinde barındıran ve 2008 yılından itibaren üstlendiği prestijli konut projeleriyle adından söz ettiren Yalçıntepe Group, İstanbul'un yükselen değeri Esenyurt'ta yer alan, yüzde yetmişi yeşil alana ayrılmış, modern bir yaşam için gereken her türlü sosyal imkana ve konfora sahip MAXIMOON yaşam merkezinin startını verdi.

Konforun, prestijin, olanakların ve standartların maksimum olduğu MAXIMOON yaşam merkezi, mimari estetiği ile de farkını kanıtlamayı hedefliyor. İstanbul'un en yüksek noktalarından birinde yer alan MAXIMOON, Esenyurt sınırlarında, İstanbul Boğazı ile yapımı planlanan Kanal İstanbul arasında kalan altın değerinde prestijli bir mevkide yükseliyor.  

Temel haziranda atılacak

Haziran 2011 tarihinde temelleri atılacak olan MAXIMOON, 32.356 m2'lik bir alanın 18.000 m2'si üzerinde inşa edilecek ve yapımı 2013 yılının sonunda tamamlanacak. 1+1, 2+1, 3+1 ferah daire seçeneklerinin olduğu ve 60'a yakın ticari birimi içeren MAXIMOON'da açık-kapalı yüzme havuzları, yeşillikler içinde yürüyüş alanları, fitness merkezi, Türk hamamı, havuz bar gibi sosyal imkanlar bulunacak. 140.000 m2'lik satın alınabilir alanda 1500 konut yer alacak. Kampanyalı dönemde metrekaresi 1280 TL'den satışa sunulacak olan MAXIMOON konutlarının kampanyasız dönemde metrekaresi ortalama 2.400 TL olacak.

450 TL taksitle

MAXIMOONyaşam merkezinin ayırt edici özelliklerinin başında dünyadaki son teknolojik gelişmelere uygun inşa edilmesi geliyor. Açık AVM özelliğinin yanı sıra 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin önemli bir bölümünde kat bahçesi yer alıyor. Mimar Özgür Karaca tarafından projelendirilen MAXIMOON'un proje yatırım değeri ise yaklaşık 150 milyon TL. En düşük peşinatın yüzde 25, en düşük taksitin 450 TL olduğu MAXIMOON'un 140 konutu satılmış bulunuyor.

MAXIMOON ulaşım kolaylığı

İstanbul'un en önemli iş lokasyonlarına yalnızca 20 dakika mesafede yer alan MAXIMOON, TEM Otoyolu'na 400 metre, E-5'e beş dakika, Atatürk Havalimanı'na 15 dakika, yeni inşa edilecek Silivri Havalimanı'na 30 dakika, İstanbul'un dünyaya açılan kapısı Ambarlı'ya ise yedi kilometre mesafede bulunuyor.  

MAXIMOON yeşil

Yüzde yetmişi yeşil alandan oluşan MAXIMOON, bölgenin ekolojik özelliklerine ve doğal yaşamına zarar vermeyen çevre ile dost bir proje olarak öne çıkıyor. İstanbul'un en yüksek lokasyonlarından birinde olması nedeniyle sürekli rüzgar alan temiz bir havaya ve şehrin gürültüsü ve karmaşasından uzakta olmanın avantajına sahip olan MAXIMOON, sakinlerine yeşil ve huzurlu bir yaşam vaat ediyor. MAXIMOON, ayrıca İstanbul'un en önemli devlet ve özel üniversiteleri ile kolejlerinin bulunduğu bir konumda yer alıyor.

Ayrıcalıklı bir yaşam

Modern yaşam merkezleri inşasında deneyimli bir ekibin yönetiminde projelendirilen ve yürütülen MAXIMOON, yeşil alanları, kat bahçeleri ve 40'ı aşkın mağazası olan geniş bir çarşıya sahip bulunuyor.  Jogging alanları, modern yüzme havuzları, spor tesisleri, açık ve kapalı otoparkları, ileri teknolojik hassas güvenlik sistemleri ile MAXIMOON, çağdaş şehirleşmenin ve konforlu yaşamın en güzel örneklerinden biri olmaya hazırlanıyor. Öte yandan, konutların teslim tarihinden itibaren hizmet verecek 65 kişilik ekip ise, MAXIMOON sakinlerinin ihtiyaç duyacağı her türlü teknik desteği sağlıyor olacak.   

Yatırım için de kazançlı bir proje olan MAXIMOON, yabancı yatırımcıların Beyoğlu ve Levent-Maslak hattından sonra en çok yatırım yaptıkları bir lokasyonda yer alıyor, hızla gelişen bir bölgede bulunmasının avantajıyla yatırım yapmak isteyenlere çok cazip fırsatlar sunuyor.

Maximoon Evleri iletişim bilgileri

Web: http://www.yalcintepegroup.com/

E-posta: [email protected]

Tel: 0212 608 06 18

  • Etiketler:

Yorum Yaz