maritbet girişmaritbet
Mavişehir'de Modern 2 satışta! Yeni proje!

Mavişehir'de Modern 2 satışta! Yeni proje!

Gergül İnşaat, İzmir Karşıyaka'da 'Mavişehir Modern 2 Konutları'yla yepyeni bir projeyi hayata geçiriyor. 7 blok ve 126 daireden oluşacak Mavişehir Modern 2'de 10 Mayıs'a kadar fiyatlarda 57 bin liraya varan indirim uygulanacağı açıklandı

Gergül İnşaat, İzmir Karşıyaka'da 'Mavişehir Modern 2 Konutları'yla yepyeni bir projeyi hayata geçiriyor. 7 blok ve 126 daireden oluşacak Mavişehir Modern 2'de 10 Mayıs'a kadar fiyatlarda 57 bin liraya varan indirim uygulanacağı açıklandı.

Konutlar kaç liraya satılacak

Daire tipi

10 Mayıs'a kadarki fiyat

11 Mayıs'tan itibarenki fiyat

145 metrekare 3+1

330 bin TL

367 bin TL

164 metrekare 3+1

376 bin TL

418 bin TL

190 metrekare 4+1

510 bin TL

 567 bin TL

İzmir Karşıyaka'da Mavişehir Modern Konutları'nı hayata geçiren Gergül İnşaat, yepyeni bir yerleşim alanı daha oluşturuyor. Depreme dayanıklı yapısı, kaliteli ve çağdaş mimarisi ile yüksek katlı toplu konut projelerinden ayrılan Mavişehir Modern 2'nin Satış Müdürü Fatih Gültekin ve mimarı Dilek Dayı, merak edilen soruları yanıtladı.


7 BLOK 126 DAİRE

Mavişehir Modern 2'nin diğer projelerden farkı nedir?
Dilek Dayı:
Proje, 7 bloktaki 126 daireden oluşuyor.
Arazisinin yüzde 80'i yeşil, açık ve sosyal alanlar olarak tasarlandı. Planlanmış altyapısı ve güvenlik donanımları ile günümüzün konfor ve ihtiyaçları dikkate alınarak oluşturuldu.


Az katlı bina anlayışınız devam ediyor mu ?
Fatih Gültekin:
Evet, az katlı butik site anlayışımız yoğun bir ilgi gördü. Artık insanlar dairelerinin yanı sıra sosyal donatı ve komşuluk ilişkilerine de önem veriyorlar. Tabi İzmirlilerin yoğun olarak az katlı bina ve konforlu daire tercihleri de bu anlayışımızda büyük rol oynuyor.


Teslim ne zaman?
Fatih Gültekin:
Mart 2011'de inşaatımızın ruhsatını aldık ve zemin iyileştirme çalışmalarına hızla devam ediyoruz.
Mavişehir Modern 2 için öngördüğümüz teslim tarihi 30 Aralık 2012.


KULLANIŞLILIK ÖNDE

Projede neye önem verildi ?
Dilek Dayı:
Konforu ve fonksiyonelliği ön planda tutarak, modern çağın gereksinimlerine cevap verebilen, mekan çözümleri ile insanı temel alan, sağlıklı, yaşanabilir, iç ve dış mekanlar oluşturmak istedik.
 

Mavişehir Modern'de yer alan sosyal donatılarınız nelerdir?
Dilek Dayı:
Sosyal alanların yeşil ve su öğeleri ile bütünleştiği, güvenlik kontrollü kapalı site yapısı içinde oluşturulan projede açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, süs havuzları, yürüyüş parkurları, spor alanları, açık hava kondüsyon alanları, çocuk oyun alanları ve dinlenme alanları bulunuyor.


DEPREME DAYANIKLILIK

Zemin ve temel sistemi ile ilgili çalışmalarınızdan bahsedebilir misiniz?
Fatih Gültekin:
Zemin iyileştirmesi projemizi de deprem yönetmeliğine uygun olarak, 9 Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi'ne hazırlattık.


Enerji tasarrufu ile ilgili çalışmalarınız var mı?
Dilek Dayı:
Projemizde pay ölçer sistemi kullanıyoruz. İstediğimiz kadar ısınıp, ısındığımız kadar ödüyoruz.


KISA SÜRELİ İNDİRİM

Fiyatlarınız ne kadar olacak?
Fatih Gültekin:
Mavişehir Modern'de daireleri tanıtım fiyatları ile satışa sunmuştuk, şimdi tanıtım avantajının yanı sıra istenilen daireyi seçme şansı veriyoruz. Tanıtım fiyatlarımız 10 Mayıs 2011'e kadar geçerlidir.

Kaynak: Habertürk

Mavişehir Modern iletişim bilgileri
Web: www.mavisehirmodern.com
E-posta: [email protected]
Tel: 444 16 12

  • Etiketler:

Yorum Yaz