maritbet girişmaritbet
Mar Yapı G Plus’ta kısa dönemli kiralama yapılacak!

Mar Yapı G Plus’ta kısa dönemli kiralama yapılacak!

Güneşli’de 200 bin metrekarelik arsa üzerinde 120 bin metrekarelik satılabilir ve kiralanabir alana sahip olacak G Plus projesi Mar Yapı tarafından toplam 3 bloktan oluşacak ve 3 etap halinde inşa edilecek

GPlus adıyla yeni bir residence projesine daha start veren Mar Yapı, yakın zamanda projeyi satışa sunmaya hazırlanıyor. Güneşli'de 200 bin metrekarelik arsa üzerinde 120 bin metrekarelik satılabilir ve kiralanabir alana sahip olacak G Plus projesi toplam 3 bloktan oluşacak ve 3 etap halinde inşa edilecek.

Toplamda bin konutun yer alacağı projede ilk etapta inşa edilecek kulede 258 konut, 335 ofis ve mağaza yer alacak. Güneşli konutlarda olduğu gibi yine Suyabatmaz-Demirel Mimarlık imzası taşıyan proje, havalimanına TEM'e bağlayan Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alıyor.

Projede, 45 metrekarelik stüdyo, 65 metrekarelik 1+1, 95 metrekarelik 2+1 ve sınırlı sayıda 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Mar Yapı, G Plus projesinde kısa dönemli kiralama modelini de uygulayacak, Projede ilk satış fiyatı ile bitiş fiyatı arasında yüzde 50'lık bir prim artışı öngörülüyor.

 

G Plus İletişim bilgileri

Web: www.maryapi.com.tr

  • Etiketler:

Yorum Yaz