maritbet girişmaritbet
Manas Evleri Adıyaman'da!

Manas Evleri Adıyaman'da!

Malatya'da yüzlerce insanı ev sahibi yapan Manas Evleri, şimdi de Adıyaman'da 1000 konutluk bir projeyi hayata geçiriyor

Malatya'da yüzlerce insanı ev sahibi yapan Manas Evleri, şimdi de Adıyaman'da 1000 konutluk bir projeyi hayata geçiriyor. 'Şehrin destansı vizyonu' sloganıyla standart daire anlayışından farklı binalar inşa eden firma, günümüz insanının tüm ihtiyaçlarına cevap verebilen huzurlu bir yaşam alanı oluşturuyor.

Projelerini 'Uygur', 'Kafkas', 'Manas' gibi Türk tarihinin önemli değerleri ile adlandıran firma, insanın sosyal bir varlık olduğundan yola çıkarak seçkin müşterileri ile geleneksel komşuluk ilişkilerine de tesis ediyor.

Manas Evleri Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Öztürk, yaptığı açıklamada, Malatya'da olduğu gibi Adıyaman'da da klasik bir konut projesinden farklı binalar inşa ettiklerini belirtti. Sadece barınma talebini karşılayan konutlar yerine tüm ihtiyaçları bünyesinde barındıran 'şehircikler' oluşturduklarını anlatan Öztürk, "İlkemiz ve prensiplerimiz doğrultusunda büyük bir aile olmayı başaran 'Manas Evleri' Aile fertlerinin ihtiyaçlarına uygun,'aidiyetlık' duygusu uyandıracakları insan ruhunu ezen beton duvarlardan azade olarak ne aradığını bilen insanları bir araya getirerek arzuladığımız şehircikleri kuruyoruz. Biz evler sığınak ve barınak olsun istemiyoruz, insanın sosyal bir varlık olduğunun bilincinde olarak gönüllerimizi açmak suretiyle arzulanan paylaşımcılık ruhunun tesisi için istikametleri belli, rotaları tayinli insanlarla kurduğumuz şehirciklere ruh giydiriyoruz." dedi.

Günümüz inansının en önemli ihtiyacının konut olduğunu vurgulayan Öztürk, "Konut globalleşen dünyada birey için sadece bir barınma mekanı değil bireyin maddi ve manevi kişiliğini tamamlayabileceği özel bir alandır. Manas Evleri, nitelikli ve özellikli yaşam konforuyla, yaşanılan mekanın bireyin eğitim ve sosyalleşmesinde önemli bir rolü olduğuna inanmakta bu inançla da hareket etmektedir. Bu inanç onu alışılagelen bir konut projesi olmaktan çıkarıp sosyal bir proje yapmaktadır. Yaptığımız konutlar, iş alanı ile yaşam alanlarını ayırarak topluma gündelik yaşamın bütün karmaşa ve stresinden uzak, rahat, huzurlu ve mutlu bir yaşam konforu sunmaktadır. Manas Evleri, sosyal konut projesi olma özelliğiyle insanı ve insana ait yaşam değerlerini ön plana alarak kısa zamanda insanımızın ilgisini ve beğenisini kazanmıştır. Yaptığımız projelerimizdeki sosyal alanların çokluğu çocuklarımızın sağlıklı ve kendinden emin bir şekilde yetişmelerine sebep olmaktadır. Bu nedenle yaptığımız ve yapacağımız konutları iş alanlarının dışına taşıyarak yaşam alanlarını özelleştiriyoruz." diye konuştu.

Adıyaman'da hayata geçirilen konut projesinin ortaklarından İşadamı Baran Gürsoy ise kırsaldan kentte göçlerle konut ihtiyacının arttığını ifade etti. Manas Evleri ile Adıyaman'da ev ihtiyacına cevap verebilecek nitelikte büyük bir projeye adım attıklarını anımsatan Gürsoy, konut projesinin Adıyaman ekonomisiyle önemli bir hareketlilik kazandıracağını dile getirerek şöyle devam etti:

"Anadolu'nun alışılagelmiş dairelerinden uzak, insana değer katan sosyal donatılarıyla tezyin edilmiş, konforlu yaşam konaklarıyla iyi bir firma olduğunu göstermiş ve bölge halkının gönlünde hüsn-ü kabul görmüştür. Bu güzellikten benim güzel şehrimizde faydalanması için Manas Evleri ile birlikte çalışmaktan gurur duyuyoruz. Yapılacak olan 1000 konut halkımıza hayırlı olsun. İnşaat sektörü zaten Türkiye'nin bir lokomotifi konumunda.

Adıyaman'da bu lokomotifin vagonlarından birisini içine girdi. Hem ticari hem de rekabet ortamında kaliteli konutların ortaya çıkmasına sebep olan bir firmadır. Bölgemize istihdam açsından önemli katkı sağlayacaktır. Adıyaman'a yeni bir yaşam tarzı sağlayacağını ümit ediyorum" şeklinde konuştu.

  • Etiketler:

Yorum Yaz