maritbet girişmaritbet
Mall of İstanbul’u Sotheby’s satacak!

Mall of İstanbul’u Sotheby’s satacak!

Torunlar GYO, yabancılara mülk satışı için Sotheby’s International Reality ile anlaştı

Torunlar GYO, yabancılara mülk satışı için Sotheby's International Reality ile anlaştı. Torunlar GYO'nun yaptı açıklama şu yönde;

Türkiye Gayrimenkul Sektörü'nün önde gelen temsilcilerinden Torunlar GYO yabancılara gayrimenkul satışı için dünyanın lider gayrimenkul satış ve danışmanlık şirketi Sotheby's International Realty ile anlaştı. Anlaşma kapsamında Sotheby's International Realty, Torunlar GYO'nun portföyünde yer alan, Türkiye'nin en büyük karma kullanım projesi Mall of İstanbul'un yabancılara satışını gerçekleştirecek. Dünya lüks konut pazarında, kişiye özel, lüks, kaliteli ve müşteri memnuniyeti odaklı gayrimenkul hizmetleri sunan Sotheby's International Realty'nin tüm dünya genelinde 45 ülkede 600 ofisi bulunuyor.

AVM, konut ve ofisten oluşan konsepti ile 370 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen ve %60'a yakını bir yıl gibi kısa bir süre içerisinde satılan Mall of İstanbul projesinin toplam inşaat alanı 656 bin metrekare. Kasım 2013'de tamamlanacak olan Proje, eğlence alanı dahil 150 bin metrekare AVM,  122 bin metrekare satılabilir konut alanı, 32 bin metrekare ofis alanı ve yan parselde yapılacak olan 300 oda kapasiteli beş yıldızlı otelden oluşacaktır.

Uğurcan Tokay/emlaktasondakika.com

Yorum Yaz