maritbet girişmaritbet
Mall of İstanbul satışa çıktı!

Mall of İstanbul satışa çıktı!

Torunlar GYO, AVM, rezidans, ofis ve otel olarak tasarlanan Türkiye’nin en büyük karma kullanım projesi Mall of İstanbul’un yapımına başladı. Mall of İstanbul konsepti içinde dört kule olarak tasarlanan rezidansların satışını da başlatan Torunlar GYO, projeyi 2013 yılının ikinci yarısında tamamlamayı hedefliyor

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklıklarından Torunlar GYO, rezidans, AVM, ofis ve otelden oluşan konsepti ile Türkiye'nin en büyük karma projesi olmaya hazırlanan “Mall of İstanbul” projesini başlattı. Konsepti, lokasyonu, farklı ünitelerinin yarattığı uyumu, ilkleri ve dünya standartlarındaki tasarımı ile Mall of İstanbul, şehrin  yeni ve modern sembollerinden biri olmaya hazırlanıyor. Torunlar GYO, Mall of İstanbul projesi ve satışına başlanan rezidans daireler ile ilgili detayları, 28 Nisan 2011 Perşembe günü düzenlenen basın toplantısıyla açıkladı.

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Aziz Torun, “Torunlar GYO olarak 2014 yılının ilk çeyreğine kadar ön gördüğümüz 700 milyon Dolar'lık yatırım planımızın ilk adımını ‘Mall of İstanbul' projesi ile atıyoruz. 323 milyon Dolar yatırım ile hayata geçireceğimiz Mall of İstanbul, Torunlar GYO'nun da şu ana kadar gerçekleştirdiği en büyük yatırım olma özelliğini de taşıyor” dedi.

Torunlar GYO'nun “artı değer” yaratma felsefesi ile projeler geliştirdiğini  vurgulayan Aziz Torun, “Yaşam, iş, alışveriş, eğlence, konaklama, sosyal ve eğitsel üniteleri bir araya getiren Mall of İstanbul, şehir içinde yeni bir şehir merkezi olacak. Mall of İstanbul projesi, alışveriş merkezi, ofis blokları ve otel işletmesi olmak üzere 6 bin ile 6 bin 5 yüz kişiye istihdam olanağı yaratacak, bölgenin sosyal, kültürel ve ekonomik dönüşümüne de öncülük edecek” dedi.

Mall of İstanbul'u 2013'ün ikinci yarısına kadar tamamlamayı planladıklarını söyleyen Aziz Torun; projeye yoğun bir ilgi olduğunu açıkladı. Torun, “Mall of İstanbul projesi içinde yer alan ilk iki rezidansımızın ön satışını geçen haftasonu başlattık ve bir hafta içinde satışa çıkan dairelerin yüzde ellisi satıldı. Ön satışlara gösterilen bu ilgi, projemize olan inancımızı daha da güçlendiriyor. Mall of İstanbul, hem oturum hem de yatırım amacıyla konut sahibi olmayı planlayanlara cazip bir fırsat sunuyor” dedi.

Mall of İstanbul Rezidansları yüzde 5 peşinat ve 120 aya kadar vade avantajlarıyla satışa çıktı

Toplantıda Mall of İstanbul rezidanslarının satış kampanyası ile ilgili bilgi veren Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Torun,Mall of İstanbul projesinde toplamda 1.200 rezidans dairenin yer aldığını açıkladı. Emre Torun, “Mall of İstanbul'un satışa çıkan 515 dairenin şu ana kadar 270'sinin satışı gerçekleşti” dedi. Emre Torun proje için oluşturulan özel ödeme seçenekleri ile igili de bilgi verdi. Torun, “Lansman dönemine özel düzenlenen kampanyamız ile yüzde 5 oranında peşinat ödeyen müşterilerimiz ara ödemelerde vade farksız öteleme fırsatlarından faydalanabiliyor. Yüzde 10'luk ilk ara ödeme vade farksız 1 yıl, yüzde 10'luk diğer ikinci ara ödeme ise vade farksız 2 yıl olacak şekilde ötelenebiliyor. Kalan yüzde 75'i için anlaşmalı bankalardan yüzde 0,76 oranlarından başlayan faiz oranları ve 120 aya kadar vadelendirme seçenekleri bulunuyor” dedi.

150 bin TL'ye

Projenin satışa sunulan iki blokunda stüdyo, 1 1, 2 1, 3 1 ve 4 1 olmak üzere farklı büyüklükte rezidans daireler yer alıyor. Projede 53 m2'lik stüdyo dairelerin fiyatı 150 bin TL - 165 bin TL, 78 – 89 m2'lik 1 1 dairelerin fiyatı 214 bin TL -309 bin TL, 107-129 m2'lik 2 1 dairelerin fiyatı 290 bin TL - 441 bin TL, 169-182 m2'lik 3 1 dairelerin fiyatı 429 bin TL - 598 bin TL, 216 m2'lik 4 1 dairelerin fiyatı ise 662 bin TL ile 700 bin TL arasında değişiyor.

Mall of İstanbul Asya ve Avrupa yakasının önemli kavşak noktalarından İstanbul'un gelişen ve değişen bölgesi Mahmutbey'de, D-100, TEM ve Basın Ekspres yollarının kesişim noktasında yer alıyor. Proje kısa süre içinde hayata geçmeye hazırlanan, Otogar-Bağcılar - Olimpiyat Köyü metro istasyonuna 800 metre uzaklıkta. Bölgedeki 2. metro hattı olarak planlanan Havaalanı- İkitelli hattına ise direkt bağlantı imkanına sahip.  

Mall of İstanbul'daki Rezidanslar için Herşey Düşünüldü

Toplantıda Mall of İstanbul'un mimari özellikleri hakkında bilgi veren Torunlar GYO Proje Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Yezdan Kanaat isedört farklı blok halinde tasarlanan rezidans dairelerin modern yaşamın gereksinimleri doğrultusunda fonksiyonel olarak planlandığını söyledi. Kanaat “AVM çatısında ve ortak alanlarda konutlara yönelik olarak; rekreasyon alanları, bahçeler, yüzme havuzları, jakuzi, çocuk oyun alanları, 2km'ye varan yürüme-koşu parkurları, dinlenme köşeleri, toplanma alanları, süs havuzları, tenis kortları, basketbol ve voleybol sahası gibi donatılar bulunuyor. Öte yandan AVM içinde temalı eğlence parkı, snowpark, 18 salonlu sinema, temalı müze, dünya ve Türkiye'nin yöresel mutfaklarını bir araya getiren Gourmet Center, botanik park gibi farklı bir çok alana da proje içerisinde yer veriliyor” dedi.

Ulusal ve uluslararası tüm önemli markaların yer alacağı 350 mağazadan oluşacak Mall of İstanbul, aynı zamanda İstanbul' un en büyük AVM'lerinden birisi olacak. Alışveriş merkezi içinde mağazalar, restoranlar ve kafelerin yer alacağı açık cadde ve iç sirkülasyon için kullanılacak nostaljik ‘hatlı tramvay' projenin öne çıkan özellikleri arasında dikkat çekiyor.

PROJE KÜNYESİ

 

MAL SAHİBİ

TORUNLAR GYO

PROJE GELİŞTİRME           

TORUNLAR GYO

PROJE YÖNETİM                

TORUN YAPI

MİMARİ PROJE                   

DEVELOPMENT DESIGN GROUP

FORMAT

KARMA KULLANIM

PROJE BAŞLANGIÇ TARİHİ

NİSAN 2011

PROJE BİTİŞ TARİHİ           

2013 SONU

OTOPARK ALANI

270.000 M²

ARAZİ ALANI

140,680 M²

AVM KİRALANABİLİR ALAN

135.000 M²

KONUT

1200 ADET (165.000 M2)

OFİS

28.000 M2

 5 YILDIZ STANDARTINDA OTEL

300 ODA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mall of İstanbul iletişim bilgileri

Web: www.mallofistanbul.com.tr

Tel: 444 2 664

  • Etiketler:

Yorum Yaz