maritbet girişmaritbet
Makro Mavera Başakşehir’de son 32 daire!

Makro Mavera Başakşehir’de son 32 daire!

Başakşehir’de yeni bir projeye başlayan Makro Yapı, geniş daire isteyenlerin ihtiyaçlarına cevap verecek Mavera Başakşehir’i satışa sundu

 

Başakşehir'de yeni bir projeye başlayan Makro Yapı, geniş daire isteyenlerin ihtiyaçlarına cevap verecek Mavera Başakşehir'i satışa sundu.  Emlak Konut GYO'nun yaptığı hasılat paylaşımının Türkiye'de ilk kez bir belediye tarafından uygulandığı projede ön talep ile konutların yüzde 88'i satıldı. Projelerinde ailelerin ne istediğine önem verdiklerini belirten Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, 274 dairenin 242'sinin satılmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Projede metrekare fiyatlarının 2 bin 350 liradan başladığını belirten Uyan, “En düşük daire fiyatı 437 bin, en yüksek ev fiyatı ise 1 milyon 613 bin lira olarak belirlendi” dedi.

 Mavera Başakşehir'de her ailenin aradığı yaşam konforunu bulabileceğini belirten Uyan,  projeyi Başakşehirlilerin nitelikli ve fonksiyonel konut beklentilerini dikkate alarak geliştirdiklerini vurgulayarak, bunun için dünyaca ünlü markalarla çalıştıklarını söyledi. Projenin yatırım maliyetinin arsa hariç 70 milyon lira olduğunu açıklayan Uyan, proje tamamlandığı elde edilmesi beklenen toplam gelirin ise 204 milyon lira olarak öngörüldüğünü söyledi. Uyan, “Gelirin yüzde 35'i Başakşehir Belediyesi'nin kasasına girecek. Buradaki öngörümüz de 85 milyon lirayı bulacak” diye konuştu.

Meyve bahçesi tasarladı

Mavera Başakşehir'de çocuklar için kreş, gençler için spor ve oyun salonlarının bulunduğunu belirten Ercan Uyan, şunları söyledi:

“Mavera Başakşehir, peyzajıyla da iddialı.  Altı adet şelale, göletler, wi-fi park, meyve bahçeleri, yetişkin tematik ağaç ve bitkilerle zenginleştirilmiş özel tasarım peyzaj alanı, daire sahiplerine mavi ve yeşilin gerçek bir seremonisi olarak sunuluyor. Projedeki tüm dairelerin salon ve mutfak cephesinden ve geniş balkonlarından site içerisindeki bu özel tasarım peyzaj alanını görmek mümkün olacak.”

Ütü için bile ayrı oda

Mavera Başakşehir'den ev alanlara ceviz kaplı mobilya kapıların yanı sıra vestiyer ve yüklük dolapları verildiğini söyleyen Uyan, “Her ihtiyacı karşılamayı hedefleyerek projeyi hayata geçiriyoruz.  Akrilik tezgah, giyinme odaları, çamaşır ve ütü odaları ile Mavera Başakşehir bilinen konutların  ötesinde bir donanıma sahip olacak” dedi.

Taziye salonu yaptı

25 bin metrekare arsa içinde konumlanan Mavera Başakşehir'de 274 daire ve cadde konseptli 70 ticari ünite bulunuyor.  En küçük dairenin 190 metrekarelik 3+1'den başladığı sitede 4+1, 5+1 ve 8+2 dubleks seçenekleri bulunuyor.  Projenin sosyal donatıları arasında yetişkin ve çocuk havuzu bulunuyor. Projede  SPA, fitness salonları, Türk hamamı, saunalar, açık hava sineması, cafe, restaurant, kadın-erkek mescidleri, site sakinlerinin kullanıma özel, taziye ve kabullerini yapabilecekleri salonlar ve aktivite alanları yer alıyor.

Başakşehir'de konut sayısı 100 bin olacak

Toplantıda bölgeyle ilgili açıklamalarda bulunan Başakşehir Belediye Başkanı Avukat Mevlüt Uysal da, bölgede yeni projeleri de devreye koyacaklarını söyledi. Şu an hasılat paylaşım modeli ile bir projenin daha tüm altyapılarının tamamlandığını belirten Uysal, “İlçede gelişim sürüyor. 100 bin konutluk projeksiyon yapıyoruz. Bölgede fiberoptik internet altyapısını da hazırladık” dedi.

Konutlar Android tabletle takip edilecek

Standart bir akıllı evin ötesinde teknolojik bir altyapıya sahip olan Mavera Başakşehir'de, Türkiye de ilk defa bilgi işlemleri teknolojisi uygulanacak. Daire sakinleri daire teslimatında kendilerine verilecek özel yazılıma sahip Android tabletler sayesinde, evlerinden aile hekimi ile görüşebilecek, marketten sipariş verebilecek, çocuklarının hasta olması ve okula gidememesi durumunda derslerini evden takip edebilecek.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mavera Başakşehir basın toplantısı yayında!
  • 20.12.2012 12:22

Mavera Başakşehir basın toplantısı yayında!

Makro İnşaat'ın yeni projesi Mavera Başakşehir'in basın toplantısı emlaktasondak ...

Mavera Başakşehir Konutları'nın helikopter görüntüleri yayında!
  • 25.06.2013 13:33

Mavera Başakşehir Konutları'nın helikopter görüntüleri yayında!

Mavera Başakşehir projesi arsa hariç 70 milyon liralık yatırımla inşa ediliyor. ...

Mavera Başakşehir 2. Etap satılık daire fiyatları
  • 06.11.2013 15:41

Mavera Başakşehir 2. Etap satılık daire fiyatları

Başakşehir Mavera Sarayları projesinde 3+1 daire fiyatları 608 bin liradan başlı ...

Mavera Başakşehir'de son 5 konut! 512 bin TL'ye 3+1!
  • 09.09.2013 13:22

Mavera Başakşehir'de son 5 konut! 512 bin TL'ye 3+1!

Mavera Başakşehir'de çok amaçlı salonlardan, kafeye, restorandan saunaya, fitnes ...

Mavera Başakşehir’de 512 bin TL'ye 3+1!
  • 18.08.2013 09:03

Mavera Başakşehir’de 512 bin TL'ye 3+1!

2014 yılının Mayıs ayında tamamlanması hedeflenen Mavera Başakşehir'de 3+1, 4+1, ...

Mavera Başakşehir inşaatından son kareler!
  • 25.06.2013 13:43

Mavera Başakşehir inşaatından son kareler!

6 adet şelale, geniş ve tematik göletler, yüzlerce farklı ağaç türü, sarı kumsal ...