maritbet girişmaritbet
Mahal Sancaktepe’de tapunuz da eviniz de hazır!

Mahal Sancaktepe’de tapunuz da eviniz de hazır!

Denge Yapı’nın Mahal Sancaktepe projesinden ev alanlar oturmak için yıllarca beklemeyecek.

Denge Yapı, Sancaktepe'de inşa ettiği Mahal Sancaktepe projesinde yer alan daireleri anahtarları ve tapularıyla birlikte sahiplerine teslim ediyor. Bu fırsattan herkesin yararlanması için düzenlenen “Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde” kampanyasıysa yoğun ilgi görüyor.

Kampanya kapsamında konut alıcısı daire bedelinin yüzde 25'ine denk gelen peşinat tutarını 1 yıl ertelerken, borcun kalan yüzde 75'lik kısmı için kredi kullanabiliyor. Mahal Sancaktepe'de 1+1 dairelerin fiyatı 140 bin liradan başlıyor. Buna göre konut alıcısı 140 bin liraya satılan dairenin yüzde 25'ine denk gelen 35 bin liralık peşinatı 2016 yılında öderken, aylık sadece 1.400 lira taksit vererek ev sahibi olabiliyor.

Projeyi görün öyle alın

Mahal Sancaktepe'de ışıkların önümüzdeki aylardan itibaren yanmaya başlayacağını söyleyen  Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram, “Türkiye'de yeni yapılan projelerde ev sahibi olmak genelde uzun bir bekleme süreci gerektirir. Bazen kağıt üzerinde yazılanlar beklentilerinizi karşılamayabilir. Mahal Sancaktepe'de ev teslimlerine önümüzdeki aylarda başlıyoruz.  Bu nedenle alacağınız evi gezmeniz, inşaat kalitesini incelemeniz mümkün. Ayrıca biz konut alıcısına evi satarken anahtarlarıyla birlikte tapuyu da veriyoruz” dedi. Halen devam eden “Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde” kampanyasının da konut alıcısına finansal destek sağladığını belirten Bayram, “Kampanya sayesinde kira öder gibi aylık 1.400 lira taksitle ev sahibi olmak mümkün. Bu fırsat her zaman insanın ayağına gelmez” diye konuştu. 

Abdullah Bayram'ın verdiği bilgiye göre 15 bin 640 metrekare arazi üzerinde yapılan Mahal Sancaktepe projesi 6 bloktan ve 346 daireden oluşuyor. Mahal Sancaktepe'de tek tip 1+1, üç tip 2+1 ve tek tip 3+1 olmak üzere toplam beş farklı tipte daire yer alıyor. Site sakinlerine keyifli bir yaşam sunmaya hazırlanan Mahal Sancaktepe'de arazinin yüzde 79'u açık alanlara ayrıldı. Mahal Sancaktepe'de çocuk oyun alanları, açık yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, yürüme ve koşu yolları, süs havuzları, kamelyalar, basketbol, voleybol ve mini futbol ortak spor alanları, meyve bahçeleri, kapalı sosyal tesiste bay / bayan sauna ve fitness club ile kapalı havuz bulunuyor. Ayrıca site genelinde insan ve araç güvenliği için 7/24 güvenlik hizmeti, kapalı ve açık otoparklar yer alıyor.  

TEM'e 5 dakika uzaklıkta

Mahal Sancaktepe, merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çekiyor. Proje, Kurtköy Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika, Finans Merkezi Atasehir'e 14 dakika ve Boğaziçi Köprüsü'ne 20 dakika uzaklıkta yer alıyor. Mahal Sancaktepe, TEM Otoyolu'nun yanı başında ve TEM-Kartal bağlantı yoluna 5 dakika mesafede bulunuyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Denge Towers'tan 60 ay vade 0 faizle ev sahibi olma fırsatı!
  • 09.09.2016 11:26

Denge Towers'tan 60 ay vade 0 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Denge Yapı, Sancaktepe'de hayata geçirdiği Denge Towers ile bölgeye yeni bir sol ...

Denge Yapı'dan Urfa'ya güneşe enerjisi santrali!
  • 18.05.2016 10:15

Denge Yapı'dan Urfa'ya güneşe enerjisi santrali!

Konut sektöründe adını sıkça duyduğumuz Denge Yapı, şimdi de enerji sektörüne gi ...

Denge Towers için ön talep toplanıyor
  • 11.04.2016 10:19

Denge Towers için ön talep toplanıyor

Denge Yapı’dan Sancaktepe’de yeni proje: Denge Towers. ...

Mahal Sancaktepe Ada’da çifte fırsat!
  • 05.10.2015 11:29

Mahal Sancaktepe Ada’da çifte fırsat!

Sancaktepe’de inşa edilen Mahal Sancaktepe Ada, birikimlerini riske atmak isteme ...

Denge Yapı'dan Ramazan'a yakışır kampanya!
  • 06.07.2015 10:23

Denge Yapı'dan Ramazan'a yakışır kampanya!

Denge Yapı yaşamın başladığı ve teslimlerin devam ettiği Mahal Sancaktepe ve Mah ...

Mahal Sancaktepe'de taşınma heyecanı başladı!
  • 02.06.2015 10:31

Mahal Sancaktepe'de taşınma heyecanı başladı!

Denge Yapı tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Mahal Sancaktepe ve Mahal S ...