maritbet girişmaritbet
Maçka Suites’de penthouse’lerı patronlar alıyor

Maçka Suites’de penthouse’lerı patronlar alıyor

Bodrum Kempinski ve Ramada otellerinin yatırımcı firması ARY Grup tarafından yapımı gerçekleştirilen lüks konut projesi Maçka Suites’e özellikle patronlar talep gösteriyor

 

 

Bodrum Kempinski ve Ramada otellerinin yatırımcı firması ARY Grup tarafından yapımı gerçekleştirilen lüks konut projesi Maçka Suites'e özellikle patronlar talep gösteriyor.

Toplam 905 metrekare alan üzerinde inşa edilen 7 katlı Maçka Suites'de 6 Penthouse (özel bir girişe veya asansöre sahip ve tam kat daire) 33 suites yer alıyor. Büyüklükleri brüt 118 metrekareden 720 metrekareye kadar, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 6+2 daire seçenekleri olan Maçka Suites, Swissotel cephesine sahip bulunuyor.

Maçka Suites'in pazarlamasında danışmanlık hizmeti veren BiZZ Gayrimenkul Direktörü Ersel Aldemir,  yaptığı açıklamada, projeye patronların talep gösterdiğini belirtti.

Projenin kaba inşaatının tamamlandığını ve cephe çalışmasının devam ettiğini ifade eden Aldemir, "Swissotel cepheli inşaatımızdan otelde misafir olarak kalan bir aileye 3 Penthouse'un halihazırda satışı gerçekleşti" dedi.

Altyapısından yararlanmak açısından projenin Swissotel'e çok yakın olmasının tercih sebebi olduğunu vurgulayan Aldemir, "Swissotel'in bütün altyapısına yakın, sadece 3 dakika" diye konuştu.

Şehrin merkezinde bu büyüklükte lüks projelerin çok fazla olmadığına işaret eden Aldemir, 6 Penthouse'dan, 4'ünün satıldığını da kaydetti.

  • Etiketler:

Yorum Yaz