maritbet girişmaritbet
Maçka Residences'da m2’si 16 bin dolara!

Maçka Residences'da m2’si 16 bin dolara!

Astaş Gayrimenkul’ün projesi Maçka Residences’ta lüks konutlar metrekaresi 16 bin dolardan satılacak. 170 konutluk Maçka Residences 2012 başında tamamlanacak


 
Astaş Gayrimenkul'ün yeni projesi Maçka Residences görücüye çıktı. Astaş  Gayrimenkul ve Giorgio Armani'nin sanatsal yönlendirmesi altında olan Armani/Casa'nın ortak projeleri Maçka Residences  300 milyon dolar yatırımla yapılacak. Maçka Residences Astaş Gayrimenkul'e ait olan Maçka'daki arsanın toplam 7 bin metrekarelik bölümünde 14, 13 ve 12 katlı üç bloktan oluşuyor. Maçka Residences toplam konut sayısı ise 170 tane olacak.

 
170 konutluk Maçka Residences'da 70 ile 500 metrekare arasında farklı büyüklükte lüks konutlar bulunuyor. Maçka Residences'da 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve penthouse tiplerinde 10 farklı tipte daire bulunuyor. Maçka Residences'da ultra lüks dairelerin metrekare fiyatı ise 10 bin ile 16 bin dolar aralığında değişiyor.

Astaş Gayrimenkul'ün İstanbul Maçka'daki yeni projesinin iç dizaynını Armani/Casa yapacak. Maçka Residences'ta ortak kullanıma açık lobi ve kütüphane ile stüdyo dairelerin tamamı Armani/Casa imzası taşıyacak. Daha büyük bir daire satın almak isteyenler de konutlarının içini Armani/Casa'ya dizayn ettirebilecek. Maçka Residences için Astaş'ın bir diğer projesi olan Astoria'da satış ofisi açıldı.
 
Maçka Residences, metrekaresi en pahalı rezidans projesi olan Sapphire'e de fiyat farkı atıyor. Sapphire'in yatırımcısı Kiler Holding'in Başkanı Nahit Kiler projedeki en yüksek son fiyatı 12 bin dolar olarak açıklamış ve “2011'de İstanbul'a 15 bin dolarlık fiyatı göstereceğiz diye düşünüyorum” demişti.
Maçka Residences'ın, beklentileri yüksek müşterilere hizmet vermek için giriş katında yer alan seçkin tasarımcılar, güzellik merkezleri, diyetisyenler, modacılar ve gurme marketten oluşan 42 özel mekanla da dikkat çekiyor. Maçka Residences'in Kempinski tarafından işletilecek.
 
Maçka Residences  arazisini SSK'dan almıştı
İstanbul Teknik Üniversitesi'nin (İTÜ) Maçka Kampusu içinde yer alan 7.3 dönümlük araziyi, Ocak 2006'da, o dönemdeki ismiyle Sosyal Sigortalar Kurumu'ndan (SSK- Sosyal Güvenlik Kurumu) alan Astaş Gayrimenkul, yapılan ihaleyi 41 milyon 488 bin TL'lik teklifle kazanmıştı. Bu arazide yükselecek Maçka Residences'ın 200- 250 milyon dolara mal olması ve inşaatın 2012'de tamamlanması öngörülüyor.
 
 

Maçka Residences iletişim bilgileri
Web: www.mackaresidences.com
Tel: 0212 215 30 55

  • Etiketler:

Yorum Yaz