maritbet girişmaritbet
Luxera'dan 350 milyon liralık iki yeni proje!

Luxera'dan 350 milyon liralık iki yeni proje!

Yatırım büyüklüğü 350 milyon lira olan Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna projelerinde satışlar başladı.

Gayrimenkul sektörünün yenilikçi firması Luxera, mimarisi ve konumlarıyla dikkat çeken Yenibosna ve Meydan projelerini görücüye çıkardı. 350 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen iki projede lansman dönemine özel fırsatlar sunuluyor.

İki projeyi açıkladı, yenisi yolda

Luxera Yenibosna'da fiyatların 399 bin liradan, Luxera Meydan'da ise fiyatların 333 bin liradan başladığı açıklayan Luxera Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Taş, önümüzdeki dönemde hayata geçirilecek Luxera Güneşli projesinin detaylarını da paylaştı.

350 milyon liralık yatırım

İki proje hakkında önemli açıklamalarda bulunan Taş “Bugün Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna projelerimizi lanse ediyoruz. Luxera'yı yabancı ortaklarımla birlikte 2015'te kurduk. Aslında burada güçlerimizi birleştirdik. Fark oluşturan projeler üretmek için çalışıyoruz. İnsan odaklı mimari ve farklılaşan beklentilere cevap veriyoruz. Büyük altyapı ve mega projeler son yıllarda hız kazandı, bu da konut sektörüne büyük katkı sağlıyor. Biz de bu noktada lokasyonumuzu çok iyi seçiyoruz. Bu anlamda önemli bir tecrübeye sahibiz. Yine bölgedeki hedef kitleyi detaylıca araştırıp bu doğrultuda proje üretiyoruz. Bugün lanse ettiğimiz Meydan ve Yenibosna projelerimizde konumu ve mimarisiyle dikkat çekiyor. İki projemizde toplam 350 milyon lira yatırıma imza atıyoruz” dedi.

Luxera Meydan üç metronun yanı başında

Luxera Meydan projesinin detaylarını anlatan Ramazan Taş “Luxera Meydan'la birlikte Mahmutbey'e yeni bir meydan kazandırıyoruz. Projemiz üç metro hattının tam ortasında yer alıyor. Bir hat zaten aktif, diğer hatlarda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul'da çok önemli bir lokasyonda inşa ettiğimiz projemizde yaşayan herkes, rahat bir ulaşım imkanına da sahip olacak. Projemizde 242 daire ve 50 mağaza bulunuyor. Lansmana özel olarak fiyatlarımızı uygun seviyede tuttuk ve rakamlar 333 bin liradan başlıyor. İstanbul'un en fazla getiri vaat eden projeleri arasında yer alıyor” ifadelerini kullandı.

Yenibosna'da fiyatlar 399 bin liradan başlıyor

Yenibosna projenin yanı başında metro durağı olacağını ifade eden Taş “Luxera Yenibosna ise Ataköy-İkitelli metrosunun yanı başında yükseliyor. Çevresinde oteller ve AVM gibi birçok önemli merkez yer alıyor. Burada 110 adet 1+1 ve 2+1 ev tasarladık. Ayrıca modüler sistemle 3+1 ve 4+1 imkanı da sunuyoruz. 4 bin metrekarelik ticari alanı bulunan Luxera Yenibosna'da fiyatlar 399 bin liradan başlıyor” diye konuştu.

Sırada Luxera Güneşli var

Yatırım yapmaya devam edeceklerini ve Güneşli projesinde çalışmaların hızla devam ettiğini dile getiren Taş “Hazırlık aşamasında olan Luxera Güneşli projemiz var. Mimar Sinan metro durağının yanı başında inşa edilecek. Burada 80 daire ve 4dükkan bulunacak. İlk etap 80 daire olacak, yanındaki fabrika alanıyla birlikte projenin genel toplamı 250 konuta ulaşacak. Şu anda ilk etabın mimari tasarımları bitti, ruhsat aşamasında. Önümüzdeki dönemde yeni projelerimiz olacak” açıklamasında bulundu.

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Luxera'dan 3 projeye özel cazip indirimler, vade farksız ödemeler ve 120 ay kredi fırsatı
  • 03.10.2023 11:19

Luxera'dan 3 projeye özel cazip indirimler, vade farksız ödemeler ve 120 ay kredi fırsatı

Kurulduğu 2015 yılından bugüne kadar “Ulaşılabilir Lüks” stratejisiyle İstanbul’ ...

Ramazan Taş, Luxera projelerini anlattı!
  • 26.10.2017 17:36

Ramazan Taş, Luxera projelerini anlattı!

Luxera Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Taş, Luxera Meydanve Luxera Ye ...

Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna'nın lansmanı yapıldı!
  • 24.10.2017 18:21

Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna'nın lansmanı yapıldı!

Luxera Gayrimenkul tarafından 350 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Luxe ...

Luxera Meydan tanıtım filmi!
  • 24.10.2017 15:43

Luxera Meydan tanıtım filmi!

Luxera tarafından hayata geçirilmekte olan Luxera Meydan projesinin tanıtım film ...

Luxera tanıtım filmi yayında!
  • 24.10.2017 15:41

Luxera tanıtım filmi yayında!

Gayrimenkul sektörünün yenilikçi firması Luxera'nın kurumsal tanıtım filmi yayın ...

Emad Ragab ve Cemal Şuayip, Luxera'yı anlatıyor!
  • 24.10.2017 15:04

Emad Ragab ve Cemal Şuayip, Luxera'yı anlatıyor!

Luxera Gayrimenkul Yönetim Kurulu üyeleri Cemal Şuayip ve Emad Ragab, emlaktason ...