maritbet girişmaritbet
Lüks rezidanslar hizmette sınır tanımıyor!

Lüks rezidanslar hizmette sınır tanımıyor!

“İstanbul’un taşı toprağı altın” söylemine günümüzde en çok uyanların başında da rezidanslar geliyor. Alıcısına anahtar teslimi sırasında lüks bir hayatı da teslim eden rezidansların çoğu hizmette sınır tanımıyor. İşte merkezi noktalardaki İstanbul’un rezidanslarından örnekler...

 

İstanbul Evora Residence
 
TEKNİK YAPI tarafından hayat verilen Evora Residence, Tuzla'da konumlu. Tuzla'nın ilk rezidans projesi olma özelliğini taşıyan Evora Residence, 14 katlı 54 bloktan oluşuyor. Toplamda 5073 konutu olan projede teslimler ise Mayıs 2014'te. Projede çocuk parkları, otopark, özel açık havuzlar, oyun parkları, futbol, basketbol ve voleybol sahaları ve üç adet alışveriş caddesi var.
 
Batışehir
 
EGE YAPI Group'un Bağcılar'da inşa ettiği, “Avrupa'nın En İyi Karma Projesi” ödüllü Batışehir'de Premium etabı da geçtiğimiz günlerde satışa çıktı. Batışehir Premium'da 35 ile 112 metrekare arasındaki stüdyo,1+1, 2+1 ve dubleks rezidans seçenekleri var. Fiyatlar ise 1.540 TL peşinat ve 900 TL'den başlayan taksitler ya da 7.700 TL peşinat ve 700 TL'den başlayan taksitler gibi avantajlar sunuyor.
 
Bomonti TIME
 
SİNPAŞ GYO'NUN projesi olan Bomonti TIME, şehrin merkezindeki konumuyla dikkat çeken rezidanslardan. Stüdyodan 3+3'e kadar daire alternatiflerinin olduğu projede modüler sistem uygulanıyor. Çift bloklu Bomonti TIME üst katlarda ise birleşiyor. 48 katlı projede çocuklara özel hizmetler, 24 saat güvenliği ve rezidans hizmetleriyle sakinlere konfor vaad ediliyor.
 
Mall of İstanbul
 
TORUNLAR GYO'NUN İkitelli'de yükselttiği Mall of İstanbul bin 200 konuttan oluşuyor. 53 ile 216 metrekare arasında değişen daireler stüdyodan 4+1 seçeneklerine kadar genişliyor. Kasım 2013'de teslim edilecek projede fiyatlar 185 bin TL'den başlarken, 831 bin TL'ye kadar çıkıyor. Proje farklı sosyal imkanlarıyla dikkat çekiyor.
 
Sarphan Finans Park
 
İSTANBUL FİNANS Merkezi'nde yer alan Sarphan Finans Park'ta ultra lüks rezidans daireleri var. Sarp Group'un TOKİ iştirakleri Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat ortaklığıyla yaptığı bu dev proje tam 54 katlı olarak yükseliyor. Stüdyodan 3+1'e kadar daire seçeneklerinin olduğu proje rezidans hizmetleriyle de göz dolduruyor.
 
Projede alışveriş merkezi, sosyal mekanlar, yeşil peyzaj, kapalı ve açık havuz, spor kompleksi, fitness salonu, çocuk kulübü, çocuk oyun alanları, 10 katlı otopark, 7/24 güvenlik, cafe ve restaurant var.
 
Mai Residence
 
FER YAPI'NIN rezidansı Mai Residence'da Marmara Denizi ve Adalar manzaralı. Kartal'daki projenin 20.katında sakinleri sosyal alanlar bekliyor. Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun alanı, fitness salonu, mini müzik stüdyosu, çok amaçlı spor sahası, bilardo, cafe lounge, masa tenisi, yüzme havuzu gibi hizmetler var.
 
Ekim 2014'te teslim edilecek proje 14 katlı Sarı Residence ve 15 katlı Turuncu Residence olmak üzere 2 blok halinde. Kartal'da merkezi bir noktada olan proje, sunduğu ulaşım olanaklarıyla da kolaylıklar sağlıyor.
 
Taraf
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Batışehir, 120 ay vade ile ev sahibi yapıyor!
  • 03.06.2016 12:29

Batışehir, 120 ay vade ile ev sahibi yapıyor!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Batışehir projesinde sadece 70 daire için g ...

Batışehir tamam, sırada 6 yeni proje var!
  • 28.01.2016 16:52

Batışehir tamam, sırada 6 yeni proje var!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Batışehir projesinde yüzde 93 sa ...

Sarphan Finans Park Kuveyt'te fuara katıldı
  • 18.12.2013 16:45

Sarphan Finans Park Kuveyt'te fuara katıldı

Sarphan Finans Park projesi Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'na katıldı. Projenin detayl ...

Batışehir örnek daire videosu yayında
  • 31.10.2013 14:03

Batışehir örnek daire videosu yayında

Batışehir projesinin örnek daire videosu emlaktasondakika.com farkıyla yayında ...

Emre Torun Mall of İstanbul projesini anlattı!
  • 04.10.2013 18:29

Emre Torun Mall of İstanbul projesini anlattı!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi Emre Torun Mall of İStanbul projesinni detayla ...

Mall of İstanbul'un en yeni reklam filmi yayında!
  • 16.05.2013 16:32

Mall of İstanbul'un en yeni reklam filmi yayında!

Torunlar GYO imzası taşıyan Mall of İstanbul projesinin en yeni reklam filmi eml ...