maritbet girişmaritbet
Lotus Çayyolu’nda 500 bin TL’ye 4+2 daire!

Lotus Çayyolu’nda 500 bin TL’ye 4+2 daire!

Özçelik, İmaj ve Tan ortaklığı tarafından Ankara Çayyolu’nda yapılan Lotus Çayyolu projesinde konutlar 500 bin liradan satılıyor

 

Özçelik, İmaj ve Tan ortaklığı tarafından Ankara Çayyolu'nda yapılan LotusÇayyolu evleri, 30 bin metrekare alanda 171 konuttan oluşuyor.

“Yaşayan tasarımlar ve yaşanabilen mekanlar” anlayışı ile pek çok başarılı işe imza atmış Lejant Mimarlık tarafından projelendirilen LotusÇayyolu projesi, 2012 yılının eylül ayında tamamlanacak.

LotusÇayyolu 500 bin liradan satışa çıkarılırken, konutlar 2 farklı tipte 4+2 olarak inşa ediliyor. LotusÇayyolu Ankara'da teras bahçeleri ve konutların içinde kış bahçeleri bulunuyor.

LotusÇayyolu şehrin karmaşasından arınmış,göleti, ağaçları, çiçekleri ve taşları sayesinde doğa ile işbirliği içinde olan, içe dönük nizami konumlandırılışı ile sessizliği paylaşan,dışa dönük cephelerinde yaşamın hareketini kucaklayan, her katına ve her yapısına aynı değeri veren,güvenin, huzurun, teknolojinin yer aldığı her santimde, konforu mutluluk ve huzurla yaşayabileceğiniz bir proje.

LotusÇayyolu; iki farklı tipinde kat bahçeleri, teras ve çiçeklikleri sayesinde herkesin özlemi olan doğayı evin içine kadar taşıyor,her katında dilediğiniz gibi yaşama olanağı sunuyor. Zemine kadar uzanan ferah pencere sistemi; salondan odalarına kadar LotusÇayyolu'nun her köşesini hem gün ışığıyla hem de yıldızların ışıltısıyla dolduracak.

Seçkin markaların sanat eseri güzelliğindeki seramik ve vitrifi yeleri, önemli tasarımcıların imzasına sahip banyo-mutfak mobilyaları ve armatürler ile eviniz daha da güzel görünecek. Yeşiller arasına gizlenmiş çiçekler,yürüyüş yolu boyunca gece-gündüz ayrı ışıldayan su...

LotusÇayyolu evlerinde 2 araçlık kapalı otopark, yangın alarm ve ihbar sistemleri gibi özellikler bulunuyor. 

 

LotusÇayyoluiletişim bilgileri

Web: http://lotuscayyolu.com/

E-posta: [email protected]

Tel: 0312 240 80 90

  • Etiketler:

Yorum Yaz