maritbet girişmaritbet
Life in Vera'da fiyatlar 74 bin TL'den başlıyor!

Life in Vera'da fiyatlar 74 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Esenyurt emlakta yeni projeleri ile yatırımcıların iştahını kabartıyor. Bölgeye yatırım yapan büyük inşaat firmaları yaptıkları kaliteli yaşam vaat eden projeleri ile bölgenin çehresini değiştiriyor

 

Bölgede yapılan  yeni yapılar yatırımcılar için cazibe yaratıyor. Yeni projeler  konut yada ticari alanlar dışında kaliteli bir yaşam arayanların adresi olacak. Yakın geçmişte daha ekonomik olarak tanımlanan konutlar yerini lüks, yaşam kalitesi yüksek, farklı mimari tarzlarda çizilen konutlara bırakıyor. Orta ve üst gelir grupları için Esenyurt yeni tercih olmuş durumda. Bu değişim beraberinde fiyat farkları da doğuruyor. Bölgenin dört beş yıllık değişimini öngörebilen yatırımcılar ve konut talebi olan tüketiciler yer tercihlerinde Esenyurt'u es geçmiyor.
 
 
Proje geliştirme ve pazarlama uzmanı  ve Life in Vera satış direktörü Eyyüp Albayrak Esenyurt'taki değişimi şu sözlerle değerlendiriyor.
 
“İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Metrobüs güzergahını Tüyap fuar alanına kadar uzatması bu durumda E-5 in kuzeyinin Esenyurt olması gibi olumlu gelişmeler emlak fiyatlarına dogal olarak yansımaya başladı. Kentin dönüşümüne ve değişimine ciddi katkı sağlayacak özel sektörün yaptığı projelerle Esenyurt'un çehresi değişiyor. İnşaat projelerinin yükselmesiyle bu artık daha bariz görülecek. 
 
Eskiden ara sıcaktı şimdi ana yemek
 
Esenyurt eski çehresi ile ara sıcakken yeni projeleri ile ana yemek olmaya başladı. Bazı  caddelerde ve bölgelerde artık kaliteli projelerin varlığı bölgeyi marka yapıyor. Buda fiyatlara yansımaya başlayacak alıcı kitlesinde de değişim gözleniyor orta gelir ve üzerine hitap eden projeler diğerlerinden farklılaşıyor. Bu durum yerli ve yabancı yatırımcının da dikkatini çekiyor. Bizler özellikle Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşlarımızdan ve arap coğrafyasından ciddi talep görüyoruz.” 
 
 
Yatırım konusunda tüm ezberleri bozacak proje Life in Vera, Esenyurt'ta yükseliyor...
 
Şehrin karmaşası yüzünden uzak kaldığımız tüm sosyal aktiviteleri bir araya toplayan yepyeni bir proje Life in Vera...
 
Life in Vera, İstanbul'un son dönemde markalaşan 4 bölgesinden biri olan Esenyurt'ta yükseliyor ve  E-5, E-6 bağlantı yollarının kesiştiği bir noktaya yerleşerek; büyük şehrin dev problemi trafikten etkilenmiyor. Esenyurt'un değişen şartlarına uyum sağlayabilen farklı iki projeyi tek konsepte harmanlama yeteneğine sahip,  yenilikçi ve modern bakış açısıyla Life in Vera 1 ve 2. Etap ile görücüye çıkıyor. 
 
İki adet cadde üzeri AVM'de, 176 ticari alanı, toplam 7 blok içerisinde 3 rezidansı ile bu proje dikkatleri üzerine çekiyor. Ruhsatlandırılmış, yakın dönemde tapuları verilecek olan projeye, yabancı ilgisi cazip fiyatları nedeniyle gün be gün artıyor.
 
E-5ve E-6 bağlantı yollarının kesiştiği noktada yer alan Life in Vera; metrobüs, Torium, E-5 ve E-6 karayollarına 2; deniz otobüsüne, özel ve devlet hastanelerine 3; İstanbul Üniversitesi'ne 5; Tüyap Fuar Merkezi'ne 7; Atatürk Havalimanı'na 15 ve otogara sadece 20 dakikalık mesafede...
 
LIFE IN VERA GERÇEK BİR YAŞAM MERKEZİ
 
Proje, sahiplerine tiyatrodan, spora, sınırsız alışverişten, eğlence olanaklarına kadar çok geniş bir olanak sunuyor. 
30 dönümlük arazi üzerinde yükselen yaşam merkezinde 458'i apart olmak üzere toplam 1056 daire sahiplerini bekliyor.
 
 
LIFE IN VERA'DA EVİNİZ KENDİ KENDİNİ ÖDÜYOR
 
Vera Rent tarafından hazırlanan  sistem, konutunuzda kalmadığınız zamanlarda evinizin apart kiralama sistemiyle kiraya verilmesini sağlıyor. Kiralama garantisi hizmetleri de sunan Vera Rent, eviniz kendi kendine borcunu ödemesini sağlıyor. 
 
1+0'dan 1+1'e, 2+1'den 3+1'e farklı konut seçenekleri sunan Life in Vera, bu yönüyle her türlü ihtiyaca da cevap verebiliyor. Konut fiyatlarının 74 bin liradan başladığı Life in Vera'nın tamamı 2014 yılında teslim edilecek.
 
Life in Vera'da yeni bir yaşam sizi bekliyor. 
 
Life in Vera İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0212 607 1 607

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Life in Vera'nın havadan videosu yayında!
  • 21.12.2012 13:35

Life in Vera'nın havadan videosu yayında!

Vera Group imzasıyla hayat bulan Life in Vera projesinin son durumu emlaktasonda ...

Life in Vera
  • 24.07.2012 11:37

Life in Vera

Life in Vera, Esenyurt'ta Vera Group imzasıyla hayata geçiriliyor ...

Life in Vera Haramidere'de 188 bin TL'ye 1 oda 1 salon
  • 08.03.2014 14:00

Life in Vera Haramidere'de 188 bin TL'ye 1 oda 1 salon

1+1'ler satışta 188 bin TL'den başlayan fiyatlarla ...

Life in Vera 2013 fiyatları
  • 29.11.2013 11:34

Life in Vera 2013 fiyatları

Life in Vera 2013 fiyatları 89 bin liradan başlangıç gösteriyor ...

Vera Residence Kağıthane’de  yüzde 10 peşinatla
  • 27.10.2013 09:45

Vera Residence Kağıthane’de yüzde 10 peşinatla

6 bin 500 metrekare arsa üzerine inşa edilen Vera Residence, 9 katlı iki bloktan ...

Vera Kağıthane Rezidans'ta 769 bin TL'ye dubleks!
  • 26.09.2013 10:23

Vera Kağıthane Rezidans'ta 769 bin TL'ye dubleks!

Haziran 2014'te tamamlanması hedeflenen Vera Residence içerisinde; açık ve kapal ...