maritbet girişmaritbet
Levent Life Residence’da 195 bin dolara stüdyo daire!

Levent Life Residence’da 195 bin dolara stüdyo daire!

İmaj İnşaat Levent’te inşa ettiği projesi ile İstanbul’un merkezinde bir yaşam sunuyor. Projede 64-70 m2 aralığında stüdyo daireler 195.000 $’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor

İmaj İnşaat Levent'te inşa ettiği projesi ile İstanbul'un merkezinde bir yaşam sunuyor. Kilometreler artık metreye dönüştü, hayatın merkezinde trafik derdinden uzak ve zamanınız artık emrinizde.Yasamın merkezi İstanbul, İstanbul'un merkezi Levent'te, Levent Life Residence'ta yeni daireniz sizi bekliyor.

64 m2'den 300 m2'ye kadar değişen 17 farklı tipte, toplam 148 daire ve ofis seçeneklerinden biri mutlaka size göre. İstanbul'un merkezinde, iş, finans, eğlence, sanat ve alışveriş dünyasının tam ortasında, Kanyon AVM'nin arkasında bulunan Levent Life Residence, sosyal yaşamın tüm imkanları ile hayatı avucunun içinde tutuyor. E5, TEM otoyolu, Fatih Sultan Mehmet ve Boğaziçi köprülerine yakınlığı, tüm toplu ulaşım hatları üzerinde olması sayesinde Levent Life Residence kentin tam ortasında, kentli, modern ancak bir o kadar da huzurlu, sakin, keyifli bir yaşam alanı sunuyor.

İmaj İnşaat'tan dünya kenti İstanbul'a yakışan en kentli proje!

Ocak 2010 tarihinde başlayan Levent Life I ve Levent Life II olmak üzere iki etap halinde tasarlanan projenin birinci etapı Mayıs 2011, ikinci etabı ise Aralık 2012 teslim edilecek. Konut ve ofis seçeneklerini, kişiye özel projelendirme hizmetiyle birlikte sunan İmaj İnşaat, müşterilerine dilerlerse istekleri doğrultusunda istedikleri malzemelerle mekanlarını yaratma fırsatı da veriyor.

Projenin mimari tasarımı Türkiye'nin önde gelen mimari gruplarından olan Mimark yapı tasarım, Mimar Şule Karaca ve Onur Karaca tarafından yapılıyor. Projenin satışı ise profesyonel gayrimenkul pazarlama sektörünün önde gelen firmalarından Tüfekçioğulları Gayrimenkul, Murat Tüfekçi  tarafından sağlanıyor. İmaj İnşaat liderliğinde yapılanan Levent Life Residence mimari ve satış organizasyonu, satış sonrasında dilerseniz yerinizi kiralama konusunda da uzman hizmetleri ile yanınızda yer alıyor.

Levent Life Residence'ta 195 bin dolara

Levent Life Residence'ta farklı ihtiyaçlara cevap verebilecek çeşitlilikte m2 aralıkları ve geniş fiyat skalası dikkat çekiyor. 64-70 m2 aralığında stüdyo daireler 195.000 $'dan başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, 76-95 m2 aralığında 1+1 daireler 375.000 $'dan, 109-150 m2 aralığında 2+1 daireler 550.000 $'dan, 178-202 m2 aralığında 3+1 daireler 650.000 $'dan ve 202-300 m2 aralığında 4+1 daireler 847.000 $'dan başlayan fiyatlarla sakinlerini bekliyor.

Satışlarının %90'ı tamamlanan Levent Life Residence I'in hemen yanında yer alan Levent Life Residence II'nin satışları ise Mayıs 2011'den itibaren başlıyor. Sınırlı sayıda kalan Levent Life Residence seçeneklerini değerlendirmeden satın alma kararınızı vermeyin.

Levent Life Residence'larda tüm ayrıntılar, maksimum yaşam, maksimum konfor için düşünüldü.

Levent Life GYM, fitness center, buhar odası, sauna, vitamin cafe, Türk hamamı, yüzme havuzu, solarium, masaj odaları, kids club, Levent Life cafe & restaurant, cep sineması, kuru Temizleme, araç kiralama, vale servis, kapalı otopark, akıllı ev sistemleri, renkli görüntülü akıllı ev sistemi, kablosuz internet, uydu yayını ile dijital TV platformu, kişiye özel SAMSUNG  VRF ile ısıtma ve soğutma sistemleri, Kişiye özel REHAU yerden ısıtma sistemleri,özel tasarım lake mutfak ve banyo dolapları, corian tezgahlar, ankastre beyaz eşyalar, jeneratör, 7/24 izlenen güvenlik kamera sistemleri, resepsiyon.

İmaj İnşaat İstanbul'un gözde semtlerinden Zekeriyaköy'de çok özel bir villa projesini çok yakında satışa sunacaktır.  

Levent Life iletişim bilgileri

Web: www.leventlife.com
E-posta: [email protected]

Tel: 0212 282 76 76 

  • Etiketler:

Yorum Yaz