maritbet girişmaritbet
LEVENT LIFE RESIDENCE

LEVENT LIFE RESIDENCE

İstanbul’un en önemli iş merkezi olan Levent’te hayata geçirilen Levent Life Residence’da 64 ile 300 metrekare arasında toplam 199 daire ve ofis seçenekleri bulunuyor. Daire ya da ofisler bilgisayardan, iphone-ipad üzerinden veya herhangi bir interaktif cep telefonu üzerinden kumanda edilebiliyor

İstanbul'un en önemli iş merkezi olan Levent'te hayata geçirilen Levent Life Residence'da 64 ile 300 metrekare arasında toplam 199 daire ve ofis seçenekleri bulunuyor. Daire ya da ofisler bilgisayardan, iphone-ipad üzerinden veya herhangi bir interaktif cep telefonu üzerinden kumanda edilebiliyor

İmaj İnşaat tarafından İstanbul levent'te inşa edilen Levent Life Residence'ta 64 metrekareden 300 metrekareye kadar 17 farklı tipte, toplam 199 daire ve ofis seçenekleri bulunuyor. Levent Life Residence projesinde kullanılan Berker IP Control sayesinde daire ya da ofisler bilgisayardan, iphone-ipad üzerinden veya herhangi bir interaktif cep telefonu üzerinden kumanda edilebilirken projeye önemli bir ayrıcalık katıyor. Çok sayıda donatıyı bünyesinde barındıran projede GYM, fitness center, buhar odası, sauna, vitamin cafe, Türk hamamı, yüzme havuzu, solarium, masaj odaları, kids club, Levent Life cafe - restaurant, cep sineması, kuru Temizleme, araç kiralama, vale servis, kapalı otopark, akıllı ev sistemlerinin yanı sıra, kablosuz internet, uydu yayını ile dijital TV platformu, kişiye özel ısıtma ve soğutma sistemleri, yerden ısıtma sistemleri, özel tasarım lake mutfak ve banyo dolapları, ankastre beyaz eşyalar, jeneratör, 7/24 izlenen güvenlik kamera sistemleri ve resepsiyon bulunuyor.

İstanbul'un merkezinde, iş, finans, eğlence, sanat ve alışveriş dünyasının tam ortasında, Kanyon AVM'nin arkasında bulunan Levent Life Residence, sosyal yaşamın tüm imkanları ile hayatı avucunun içinde tutuyor. E5, TEM otoyolu, Fatih Sultan Mehmet ve Boğaziçi köprülerine yakınlığı, toplu ulaşım hatları üzerinde olması sayesinde proje kentin tam ortasında yer alıyor.

Oturmadığın dönemde kirala

İmaj İnşaat'ın hayata geçirdiği proje yatırımcısına yeni bir işletme anlayışı sunuyor. Yurt dışında hayli yaygın olan ancak Türkiye'de pek uygulanmayan oturmadığın dönemde kirala modeliyle alternatif kazanç imkanı sağlaması planlanan projede böylelikle projeden daire alanların dilerlerse mevcut ve yeni yapılacak otellere ilaveten kendi yerlerini rezidans olarak kiralayarak ekstra gelir elde edebilmelerine olanak sağlanacak. Haftalık, aylık ve yıllık kiralanabilecek olan daireler profesyonel bir yönetim sistemiyle işletilecek. Daire sahipleri kira toplama veya kiracı bulma gibi konularla ilgilenmeyecek. Ekim ayında kiralamaların başladığı Levent Life Residence'de stüdyo dairelerin 1.000 - 1.250 dolar arasında, 1+1 dairelerin 1.500 - 1.750 dolar arasında, 2+1 dairelerin 2.000 - 3.000 dolar arasında, 4+1 ve penthouse dairelerin de 4.000 - 6.000 dolar arasında kiraya verilmesi planlanıyor. Levent Life Residence'de 109 ile 250 metrekare arasındaki ofislerde ise  kiralar 2.000 - 5.000 doalr aralığında belirlenecek. Levent Life Residence'da kiralamalar Tüfekçioğulları gayrimenkulden Murat Tüfekçi tarafından yapılıyor.

YAPIMCININ GÖZÜNDEN

‘İstanbul'un merkezinde rezidans daire sahibi oluyorsunuz'

İmaj İnşaat ……………………….. Levent Life Residence projesinin en önemli özelliğinin projenin lokasyonu olduğunu belirterek, “İstanbul'un merkezinde rezidans daire veya ofis sahibi oluyorsunuz. Bundan daha mutluluk verici bir mülk alımı olamaz bence” görüşünü dile getirdi. İnşaat firmalarının zor ulaşabildiği nokta olan Levent bölgesinde buldukları arsalarda yapılacak olan yapıların en iyi kalitede olmasına dikkat ettiklerini anlatan ………………. Şunları söyledi:

Lokasyonu Levent bölgesi olan yapılar inşaat kalitesi bakımından diğer bölgelerdeki projelere göre üstün olmak zorunda. Yatırımından büyük karlar bekleyen ve oturmak için huzuru, ulaşım kolaylığını ve kaliteyi arayanlara Levent, Levent'e karar veren müşterilerimize de Levent Life Residence diyebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz.”

 …………. Projeden daire veya ofis alanların kazanmanın gururunu da yaşadıklarını belirterek, “Biz İmaj inşaat olarak yapılabilecek en doğru ve büyük reklamın bizden alım yapmış olan müşterilerimizin bizleri mutlu ve kazanmış kişiler olarak anlatmasının olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle müşteri memnuniyeti çalışma politikamızda en önde gelen maddemiz” dedi.       

YAKIN PLAN

Projenin adı: Levent Life Residence

Yapımcı firma: İmaj İnşaat

Projenin yeri: Levent

Arsa büyüklüğü: 2.200 m2 

İnşaat alanı: 5.500 m2        

Blok sayısı: 2

Daire ve ofis tipleri: Stüdyo, 1+1 , 2+1 , 3+1 , 5+1 , loft

Toplam daire ve ofis sayısı: 199    

İnşaata başlama tarihi: 31 Nisan 2010

Teslim tarihi: Hemen teslim

Fiyatları: 235.000 – 847.000 dolardan başlıyor.

Kampanya bilgileri: Anlaşmalı bankalarla uygun kredi koşulları.

Ticari alanlar ve özellikleri: Projede A plus dubleks ve loft ofisler bulunuyor. Berker akıllı ofis kontrol sistemleri, Rehau yerden ısıtma, Samsung VRV soğutma ve ısıtma sistemleri, elektrikli perdeler, granit zeminler, dekorasyonu bitmiş hazır ofisler.

Projenin mimarı: Mimark / Onur -Şule Karaca

Daire özellikleri: Acem lake kapılar,Evoline lake mutfak ve banyo dolapları, Simens ankastre buzdolabı, bulaşık makinası, fırın, elektrikli ocak, davlumbaz, mikrodalga fırın, Berker akıllı ev kontrol sistemleri, İthal lamine parke, Vitra vitrifiye ürünleri, Corian mutfak tezgahı, Somfy elektrikli perdeler, uydu yayını ile dijital TV platformu.

Projedeki donatılar: Kapalı otopark, resepsiyon, kapalı havuz, sauna, buhar odası, masaj odası, fitness center.

Verilen hizmetler: Resepsiyon, 24 saat güvenlik, vale, elektrik teknisyeni,  temizlik elemanı, kuru temizleme.

Hangi daire kaç dolar

Alanı (m2)           Tipi         Başlangıç fiyatı

64-70     Stüdyo235.000

76-95     1+1        375.000

109-150                2+1        550.000

178-202                3+1        650.000

202-300                4+1        847.000

Yavuz Karaman

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

‘İstanbul’un bütün yollarının çakıştığı bir noktada’
  • 06.11.2015 15:28

‘İstanbul’un bütün yollarının çakıştığı bir noktada’

Levent Life Pazarlama Müdürü Ali Şener CNR Emlak Fuarı 2015’te Emlaktasondakika. ...

İmaj İnşaat Zekeriyaköy projeleri tanıtıldı!
  • 07.06.2012 17:32

İmaj İnşaat Zekeriyaköy projeleri tanıtıldı!

İmaj İnşaat; İmaj Garden Zekeriyaköy ve İmaj Garden Greenlife projelerini tanıtt ...

Levent Life'tan Bireysel Leventlilik Sistemi!
  • 07.12.2016 15:43

Levent Life'tan Bireysel Leventlilik Sistemi!

Levent Life, aralık ayında ‘Bireysel Leventlilik Sistemi’ adında bir kampanya ba ...

Şener: Levent Life, lokasyon öncelikli bir proje
  • 07.11.2015 15:04

Şener: Levent Life, lokasyon öncelikli bir proje

Levent Life projesi ile ilgili bilgiler veren Levent Life Pazarlama Müdürü Ali Ş ...

LeventLIFE 2’yi Mimar Roger Klein tasarlayacak!
  • 10.06.2015 12:44

LeventLIFE 2’yi Mimar Roger Klein tasarlayacak!

LeventLIFE Residence II ve LeventLIFE Office’in ana lobileri, sosyal ve ortak al ...

Levent Life uluslararası görücüye çıkıyor
  • 21.04.2015 16:51

Levent Life uluslararası görücüye çıkıyor

Türkiye’nin satış odaklı en önemli fuarlarından Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Z ...