maritbet girişmaritbet
Larus Palas’ta görkemli tanıtım!

Larus Palas’ta görkemli tanıtım!

Mimar Hakan Kıran tarafından Göktürk’te hayata geçirilen ve palas kültürünün yeniden canlandığı Larus Palas, muhteşem bir parti ile tanıtıldı

Seçkin birçok davetlinin katıldığı ve DJ Barthez'in müzik ziyafeti yaşattığı gecede; Larus Palas, Larus Loft ve Larus Sokak hayatından canlı yaşam kesitleri sunuldu.

Gelenekten Geleceğe Cesur Adımlar felsefesiyle özgün veçağdaş projelere 1989 yılından bu yana imza atan Hakan Kıran'ın Göktürk Kemerburgaz'da “kendi hayalini yatırımcı olarak” hayata geçirdiği Larus Palas Konsepti ışık ve müzik eşliğinde görkemli bir sokak partisi ile tanıtıldı.

Ünlü Şef Serdar Yalçın'ın yönetimindeki 20 klasik müzik ve opera sanatçısının müzikleriyle açılışı gerçekleşen partide; iş, medya, sanatve cemiyet hayatının önde gelen isimleri bir araya geldi. Görsel bir ışık gösterisinin damga vurduğu geceye aralarında Mudo Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Taviloğlu, Doğan Yayın Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Vatan Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Mutlu, Yönetmen Sinan Çetin, Radikal Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Eyüp Can Sağlık, İpekyol, Mackha ve Twist markalarının sahibi Yalçın Ayaydın, Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı Akif Beki'nin de yeraldığı bir çok seçkin davetli katıldı. Gecede, Larus Palas, Larus Loft ve Larus Sokak hayatından canlı yaşam kesitleri de sunuldu.

İnsana değer veren, sanatla iç içe ve kültürel değerlerinayrıntıda gizlendiği Larus Palas Projesi'nin hem mimarı hem de yatırımcısı olan Mimar Hakan Kıran, Göktürk'e eski palas kültürünü getirecek olan toplam 18 dükkan, özel tasarımlı 60 daire ve 22 küpten projenin yarınlara kalacak çok özel bir yatırım olduğunu kaydetti. Larus Palas'ın karşısında Larus Loft Projesi'ni de çok yakın bir zamanda hayata geçireceklerini açıklayan Hakan Kıran, “Bir yanınızda o doyumsuz palas kültürünü günümüzde yaşatan Larus Palas,bir yanınızda modern hayatın son derece şık bir sembolü haline gelecek Larus Loft olacak. Larus Sokak ise kalitenin buluşma noktası haline gelecek” dedi.

Larus Palas İletişim Bilgileri;

Web: http://www.laruspalas.com

Telefon: 0212 322 76 08

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Larus Palas proje görselleri yayında
  • 30.11.2013 08:40

Larus Palas proje görselleri yayında

Göktürk'de inşa edilen Larus Palas'ın proje görselleri ...

Larus Palas örnek dairesi
  • 29.11.2013 16:02

Larus Palas örnek dairesi

Göktürk'de inşa edilen Larus Palas'ın örnek daire görselleri ...

Larus Palas Göktürk foto galerisi emlaktasondakika.com'da!
  • 15.10.2012 10:21

Larus Palas Göktürk foto galerisi emlaktasondakika.com'da!

Mimar Hakan Kıran tarafından tasarlanan Larus Palas projesi Göktürk-Kemerburgaz ...

Göktürk Larus Palas Evleri’nde 465 bin dolara 1+1
  • 19.01.2014 08:54

Göktürk Larus Palas Evleri’nde 465 bin dolara 1+1

Larus Palas Evleri’nde konutlar 66 metrekare ile 275 metrekare arası değişen ala ...

Larus Palas Göktürk daire fiyatları
  • 16.01.2014 14:06

Larus Palas Göktürk daire fiyatları

Göktürk Larus Palas fiyat listesi 465 bin dolardan başlıyor ...

Larus Palas Göktürk fiyat listesi
  • 29.11.2013 14:14

Larus Palas Göktürk fiyat listesi

Göktürk'te konumlandırılan Larus Palas'ın fiyatları 374 bin dolardan başlangıç g ...