maritbet girişmaritbet
L’ist İstinye Suites’te 450 bin euro’ya lüks yaşam!

L’ist İstinye Suites’te 450 bin euro’ya lüks yaşam!

Krea Gayrimenkul tarafından inşa edilen L’ist İstinye Suites’te konut fiyatları 450 bin euro ile 1 milyon 700 bin euro arasında değişiyor

 


Krea Gayrimenkul tarafından inşa edilen L'ist İstinye Suites'te konut fiyatları 450 bin euro ile 1 milyon 700 bin euro arasında değişiyor. L'ist İstinye Suites ile hayata bambaşka bir bakış açısıyla yaklaşan Krea Grup, 2+1'den 5+1'e kadar çeşitli suite seçenekleri ile karşımıza çıkıyor.  List İstinye Suites projesinde her şey sosyal yaşamı kolaylaştıracak şekilde tasarlandı.

Hamam, sauna, jakuzi, fitness merkezi, masaj, pilates, yoga odaları, çocuk oyun alanları, basket sahası, tenis kortu, 2 adet açık ve bir adet kapalı yüzme havuzu gibi ayrıcalıklar L'ist İstinye Suites sakinlerini bekliyor. Aynı zamanda 24 saat güvenlik, concierge ve valet parking hizmetleri de L'ist İstinye Suites'de yer alacak standart hizmet olarak sunulacak.

L'ist İstinye Suites'in, konsept mimarlığında Ömer Çamoğlu'nun, iç dekorasyon detaylarında ise Mustafa Toner'in imzası var. L'ist İstinye Suites'de konutlar beyaz eşyaları ile teslim edilecek olup, mutfak, banyo, kapı ve parkelerde renk seçenekleri sunulacak.
 
2008 yılında inşaatına başlanan L'ist İstinye Suites projesinde konut teslimleri bu ay sonuna kadar tamamlanacak. 28 bin metrekare alana kurulan L'ist İstinye Suites'de 150 adet suite daire bulunuyor.


L'ist İstinye Suites iletişim bilgileri
Web: www.lististinye.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 323 70 30

  • Etiketler:

Yorum Yaz